Codename: Panzers Phase Two

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
múltkori verziót úgyse tudtam megnézni.

télleg!
ebbõl magyar verzió hogyhogy nincs még?!

grebber
Nem kõ Reloaded ha megy az ITWINS verzió.

Next PC upgrade: 2022

Codename.Panzers.Phase.2.GERMAN.PROPER-SiLENTGATE
és ezáltal várható hamarosan egy reloaded törés is 😊

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Ha valaki ért németül
P R O P E R N o t e s
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. Der im Nessuno Release mitgelieferte Editor ist nur italienisch. Im
Retail der Deutschen Version aber Englisch. Von uns erhaltet Ihr einen
Crack der mit Starforce 3.4.77.3 geschuetzten Editor.exe der Deutschen
Retail Version da die meissten zwar des Englischen maechtig sind, nicht
aber des Italienischen.
2. Im Deutschen Retail ist es moeglich dank der INGAMEANIMMAKER.EXE
Animationen zu editieren. Diese INGAMEANIMMAKER.EXE ist mit Starforce
3.4.77.3 geschuetzt.Im Nessuno Release wurde diese nicht "cracked" da es
sie im italienischen ITWINS Release, woher Ihre "Cracks" kommen, gar nicht
gibt. Von uns bekommt Ihr diese natuerlich cracked.
3. Panzers_Phase_2.exe und Panzers_Phase_2_mod.exe Sind im italienischen
Release unprotected und identisch zum Deutschen, wenn man davon absieht,
das die zlib1.dll im Deutschen Retail im Virtual Filesystem von
Starforce erzeugt wird und im italienischen als Datei dabei liegt. Von
daher macht es wenig Sinn den Aufwand zu betreiben, die Deutschen Retail
Executables zu cracken da diese hinterher identisch zum Italienischen
sein wuerden.

An NESSUNO:
~~~~~~~~~~~

Ein kleiner check mit PEID oder ein Start der jeweiligen Files haette euch
verraten, dass euer Spiel nicht 100% ist, aber deshalb ja dieser Proper.
Des Weiteren: sehr gute Arbeit in der kuerzeren Vergangenheit mit euren
VOB 6.* cracks. Diese verdienen unseren Respekt.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

grebber
Na kb 20 küldölfinek irtam torrentes oldalakon küldjék el az exe-t csak akad 1 aki elküldi.

Axon
Ha ez egy ilyen védelem nélküli verzió, akkor nem biztos, hogy elég lesz csupán az exe-t felülírni. Lehet, hogy le kell tölteni a teljes verziót.
Mondjuk ez nagyon hamar ki fog derülni. Nekem is megvan a warezes német verzió, oda csak be kell másolnom az indító exe filét és közben fohászkodni az égiekhez :-)

inkabb a kiado felejtette le , vagy hagyta le szandekosan a masolasvedelmet rola.

nfstuning
Tehát letöltöm kiírom akármivel olasz nyelvként telepít de angol lesz és enjoy????

CUKI CuKI VIK

3P
Még a Phase One is drágább, nem hogy a néhány hónapos Phase Two...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

s magyar verziónak a backupja nem létezik?
én eddig nyugisan kivártam nem játszottam vele, lassan megjelenik valamelyik játék magazin mellékleteként, vagy 2 ezer ft lesz...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

grebber
Installer is in italian, in game is english. Just this game is fully unprotected.

Na no para csak a telepítõ olasz.Remélem exe lesz gamecopyn majd.

Kandurex
Levadászták róla az SFt. Volt már ilyen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ja és még valamit hablatyol Olasz nyelvrõl de nem vágom konkráétan hogy mirõl is beszél majd leszedem azt csekkolom ,habár inkább várok hogy valaki leszedje azt elkérem az axét hátha elég az is 😄

Duddits
Reméljük!

grebber
Megtört volna a jég ennél a gamenél??

2005-11-29 PC Game ISOs Codename: Panzers, Phase Two (c) CDV Software *READNFO* ITWINS 43x50 MB

Ugyanis NFO ezt irja hogy ez a verzió FULLY UNPROTECTED 😄

Axon
Nem olyan rossz ez a második rész. Csak az az átkozott német nyelv... :-)
Legalábbis nekem a német verzió van meg. Vaktában nyomogatok a menüben. Érteni sem értek semmit. Mondjuk eddig a feladatok egyértelmûek voltak, de nem biztos, hogy mindig így lesz.

Axon
Nekem a cd-t is letíltja.

grebber
Ja csak a DT4 jó, csal a SFNightmare lehetne jobb is mert nekem nem tilt le semmit egyedül a Disable Node ami müködik.

Axon
Hát srácok leborulok a Daemon Tools elõtt:

<#worship> Daemon Tools 4 <#worship>

Simán megy vele a Panzers 2
Egyszerûen bemountolod a dvd iso-t majd telepíted. Ha kész akkor az SFNightmarevel Disable CD Disable Node és már indíthatod is. Semmi trükközés nem kell és semi plusz kapcsolót nem állítottam be a Daemonban.
Elindult és fociztam egyet az álkapcsommal miután lesett a padlóra :-)
Jelen helyzetben kijelenthetem, hogy a mostani Starforce 3-as védelmet pofánrugta a Daemon tools.

3P
Crack nincs hozzá. Menni megy, csak meg kell venni, vagy a különbözõ SF trükökkel próbálkozni.

és aqkkor nem megy a játék? 😞((

3P
Nem. Fejletebb! (Magasabb verziójú SF3)

hello ! ezen is olyan védelem van, mint az elsõn, ??<#fejvakaras><#wilting>

Hello!
Magyar nyelvi fájlokra valaki?
Axon
Németeknél még mindig csak a Tigris1?
Pedig már az elõzõ részben is ott randalírozott a Király és a Sturmtiger is. Na persze csak amikor az ellenfél nyomult velük, mi még véletlenül sem tolhattuk velük csak a scenariókban.

Shep
5e-t gondolt érte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És mennyiért?
Shep
Akinek esetleg nem indul de szeretne játszani vele, akkor annak írnám, hogy haverom el akarja adni az eredeti dobozos verzióját.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CD-KEY: V9Y95-TAQ6U-YMMCZ-EVDXH-QLYZU
Sziasztok.

Leszedtem a progit, de a serialt nem. Megmondaná valaki, hogy mi a serial number amit be kell írni az elején. (lehúztam a CD-ket stb. stb....csak nincs meg a serial szám)

Köszi: BB.
3P
Millió és még egy helyen le van írva, valamint a FAQ-ban is részletesen. Mielõtt mégegyszer megvádolnál nézz itt körül! Bár ez nem a Panzers-hez készült, de a metodika megegyezik. "B" megoldás vedd meg!

francois
Kösz szépen. tényleg sokat segítettél. Ha esetleg bõvebben elmondanád azt már meg is köszönném...

3P
Ahogy a többi SF3-as játékot...

francois
Hello! Mivel nem láttam FAQ-ot ezért lehet h sokadszorra, de elmondaná valaki hogyan tudom elindítani ezt a verziójú játékot: Codename Panzers Phase 2 SFcureCloneDVD-MiRROR?

Elõre is kösz.

grebber
Ezek már rég kijöttek,legalábbis warezba 100%.

lipovics
Quake 4
Call of Duty 2
Brothers in Arms 2 vagy kieg, nemtom
Black and white 2
Age of Empires 3 (!!!)
EA osszes sportjateka
Fable
F.E.A.R.
Rome: Total War kieg lemez

Hirtelen ennyi.
Én végigvittem a gamét.Nagyon rövidke,és 3küldi kivételével nagyon könnyû is.Én megakartam venni eredetiben,de jó,hogy nemtettem meg.Ki sem írtam dvd-re és már uninstall is volt.Az igazi"nagyágyúkkal" jóesetben csak az utólsó küldikben lehet menni.Oroszoknál IS-2,szövetségeseknél M-26 Pershing,németeknél
ha jól emléxem,csak a Tigris1.A hangulata jó,meg a grafikájja is szép,csak nagyon rövidkére sikerült,és az AI sem a legjobb,néha meghülyültek.
grebber
Nagy nevek említsél párat kérlek most nem ugrik be egy "nagy" sem?!

lipovics
Itt a karacsony jon a nagy nevek dompingje, ez megy a levesbe, tobbet na varjal tole. Amennyit eladatak, eladtak, tobbet mar nem nagyon fognak.
Szivesen megneznek egy eladasi osszest.
Gregorius
Igazából csak egy gyenge pillanatomban gyártottam alant olvasható hozzászólásomat. Már többször megfogadtam, hogy senkit nem kavarok fel ezzel a témával kapcsolatban, de ilyen szar alak vagyok. Úgyhogy akár törölni is lehet.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Axon
Ezekre gondolsz?

Codename: Panzers Phase Two (c) CDV Software Entertainment *CloneDVD* *SFcure* MIRROR
Codename: Panzers Phase Two (c) CDV Software Entertainment *CloneDVD* *SERIALFIX* *SFcure*

Mert ezek nem igazi törések csak jóminõségû cd/dvd képek, amit szerencsés esetben sikerülhet mûködésre bírni, különféle segédprogramokkal. Sajnos nem minden gépen...
Én igazából egy crack-nek örülnék, ami már igazi törésnek számít és mûködik minden gépen, mindenféle hókusz-pókusz nélkül.

Gregorius
Azon röhögök bakker, hogy feltörték a játékot, és hogy beindult az onlájn élet. Már szinte csak a játékról szól minden hozzászólás, és nem a védelemrõl, és azóta biztos elárasztották a rajongók a fórumokat, és pezseg a hálózati-játék élet is.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Carlos
Nem teljesen értelek!
Keverhetsz valakivel, mert én nem 3P vagyok!

Þór vígi þessi rúnar

tok jok ezek szmajlik kuldjek ilyeneket?na majd holnap<#taps>

<#wave>

teh 3p nem erzed ugy mintha valaki mindig kovetne?mi az ,hogy nyúbi? mit jelent?
ez valami sertes? akkor nevezd meg a helyet ahol ezt elrendezhetjuk me ez vert kivan baszics.meg hogy nyubi. beszarok.pfff.

Carlos
EGyetértek!
Magam is igy csinálom.
Egy-két kivételtõl eltekintve!
Plö a San Andreas-t megvettem warez nélkül.
A Dungeon Siege 2-t meg akartam venni, de kijött a warez megnéztem, majd szörnyülködtem, hogy milyen szar, felejtõs!

De ez a játék szerintem megéri az árát, fõleg ha tetszett az elsõ rész is!
Szerintem nagyon jó. Multiban meg egyenesen fantasztikus!
Bár szerintem egy kicsit könnyebb lett, mint az elsõ rész! Az elsõ rész Budapest pályától plö kész vagyok/voltam!

Þór vígi þessi rúnar

Nem akarok beleszólni a "vitába", de egy dolog biztos:
A Warez-t fel lehet fogni egyfajta demonak is. Kijön egy új játék. Mi az eslõ dolgom? Megszerezni, kipróbálni. A klasszikus DEMO-k már nem felelnek meg ennek a célnak, hiszen mindenki tudja, hogy a DEMO és a kész játék sokszor köszönõviszonyban sincs egymással. Tehát letöltöm WAREZ, kipróbálom. Ha megtetszik (nagyon), akkor 10-bõl 8-szor megveszem. Lehet, hogy azonnal, lehet hogy csak amikor már olcsóbb lesz, de megveszem! Ha nem tetszik, akkor uninstall!
Ha nem tudom letölteni? Biztos, hogy nem rohanok kiadni 12-13e forintot valamire, amirõl azt sem tudom, hogy milyen.

Természetesen ez nem egy mindenkire egyformán érvényes képlet, hiszen sokan egyáltalán nem vesznek meg progit.
Csak ennyi!

Peace

ui.: Ha le lehetne tölteni a Panzers II-t warezban, lehet hogy bejönne, és megvenném. De így...már nem is érdekel.
figy, 3P.. Én azért jöttem fel erre a fórumra, hogy segítséget kérjek, mert nem indul a játék(the cdkey does not correspond to the disk in the drive..) kérdeztem, hogy a sf-os játékok emulálásához kell e az RMPS(magyar színvonal, ilyenkor nekiállunk 1mást fikázni, és nem segíteni 1másnak).Arról, hogy két loginom van, csak annyit, hogy hidd el nem azon az értelmiségi szinten vagyok, de errõl nem szeretnék vitatkozni, mert télleg nagyon nagy flém lenne, szal ha kijártad a 8 általánost, szerintem rájössz hogy ez teljesen jelentéktelen dolog, szal felõlem aztis hiheted, hogy két regem van...Ahogy így végignéztem a hozzászólásokat, nemtom hogy az én flémjeimmel e van tele az oldal..khm..(monnyuk azt a flémes dolgot nemtom nekem írtad e 3P..ha nem sry) Szal akkor kell az RMPS(recordable Media Physical Signature emulálás..)? Aztis mondtam, ha noob kérdés, sry, nemigazán ismerem az Alcohol120% szoftvert..
UI: A játékról addig nemtok sajna véleményt írni, amíg elindítani sem sikerült 😊
Kriminálisok vagytok!!!!