Codename: Panzers Phase Two
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ezáltal várható hamarosan egy reloaded törés is 😊
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
P R O P E R N o t e s
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. Der im Nessuno Release mitgelieferte Editor ist nur italienisch. Im
Retail der Deutschen Version aber Englisch. Von uns erhaltet Ihr einen
Crack der mit Starforce 3.4.77.3 geschuetzten Editor.exe der Deutschen
Retail Version da die meissten zwar des Englischen maechtig sind, nicht
aber des Italienischen.
2. Im Deutschen Retail ist es moeglich dank der INGAMEANIMMAKER.EXE
Animationen zu editieren. Diese INGAMEANIMMAKER.EXE ist mit Starforce
3.4.77.3 geschuetzt.Im Nessuno Release wurde diese nicht "cracked" da es
sie im italienischen ITWINS Release, woher Ihre "Cracks" kommen, gar nicht
gibt. Von uns bekommt Ihr diese natuerlich cracked.
3. Panzers_Phase_2.exe und Panzers_Phase_2_mod.exe Sind im italienischen
Release unprotected und identisch zum Deutschen, wenn man davon absieht,
das die zlib1.dll im Deutschen Retail im Virtual Filesystem von
Starforce erzeugt wird und im italienischen als Datei dabei liegt. Von
daher macht es wenig Sinn den Aufwand zu betreiben, die Deutschen Retail
Executables zu cracken da diese hinterher identisch zum Italienischen
sein wuerden.
An NESSUNO:
~~~~~~~~~~~
Ein kleiner check mit PEID oder ein Start der jeweiligen Files haette euch
verraten, dass euer Spiel nicht 100% ist, aber deshalb ja dieser Proper.
Des Weiteren: sehr gute Arbeit in der kuerzeren Vergangenheit mit euren
VOB 6.* cracks. Diese verdienen unseren Respekt.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk ez nagyon hamar ki fog derülni. Nekem is megvan a warezes német verzió, oda csak be kell másolnom az indító exe filét és közben fohászkodni az égiekhez :-)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
én eddig nyugisan kivártam nem játszottam vele, lassan megjelenik valamelyik játék magazin mellékleteként, vagy 2 ezer ft lesz...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Na no para csak a telepítõ olasz.Remélem exe lesz gamecopyn majd.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2005-11-29 PC Game ISOs Codename: Panzers, Phase Two (c) CDV Software *READNFO* ITWINS 43x50 MB
Ugyanis NFO ezt irja hogy ez a verzió FULLY UNPROTECTED 😄
Legalábbis nekem a német verzió van meg. Vaktában nyomogatok a menüben. Érteni sem értek semmit. Mondjuk eddig a feladatok egyértelmûek voltak, de nem biztos, hogy mindig így lesz.
<#worship>#worship> Daemon Tools 4 <#worship>#worship>
Simán megy vele a Panzers 2
Egyszerûen bemountolod a dvd iso-t majd telepíted. Ha kész akkor az SFNightmarevel Disable CD Disable Node és már indíthatod is. Semmi trükközés nem kell és semi plusz kapcsolót nem állítottam be a Daemonban.
Elindult és fociztam egyet az álkapcsommal miután lesett a padlóra :-)
Jelen helyzetben kijelenthetem, hogy a mostani Starforce 3-as védelmet pofánrugta a Daemon tools.
Magyar nyelvi fájlokra valaki?
Pedig már az elõzõ részben is ott randalírozott a Király és a Sturmtiger is. Na persze csak amikor az ellenfél nyomult velük, mi még véletlenül sem tolhattuk velük csak a scenariókban.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Leszedtem a progit, de a serialt nem. Megmondaná valaki, hogy mi a serial number amit be kell írni az elején. (lehúztam a CD-ket stb. stb....csak nincs meg a serial szám)
Köszi: BB.
Elõre is kösz.
Call of Duty 2
Brothers in Arms 2 vagy kieg, nemtom
Black and white 2
Age of Empires 3 (!!!)
EA osszes sportjateka
Fable
F.E.A.R.
Rome: Total War kieg lemez
Hirtelen ennyi.
ha jól emléxem,csak a Tigris1.A hangulata jó,meg a grafikájja is szép,csak nagyon rövidkére sikerült,és az AI sem a legjobb,néha meghülyültek.
Szivesen megneznek egy eladasi osszest.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Codename: Panzers Phase Two (c) CDV Software Entertainment *CloneDVD* *SFcure* MIRROR
Codename: Panzers Phase Two (c) CDV Software Entertainment *CloneDVD* *SERIALFIX* *SFcure*
Mert ezek nem igazi törések csak jóminõségû cd/dvd képek, amit szerencsés esetben sikerülhet mûködésre bírni, különféle segédprogramokkal. Sajnos nem minden gépen...
Én igazából egy crack-nek örülnék, ami már igazi törésnek számít és mûködik minden gépen, mindenféle hókusz-pókusz nélkül.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
ez valami sertes? akkor nevezd meg a helyet ahol ezt elrendezhetjuk me ez vert kivan baszics.meg hogy nyubi. beszarok.pfff.
Magam is igy csinálom.
Egy-két kivételtõl eltekintve!
Plö a San Andreas-t megvettem warez nélkül.
A Dungeon Siege 2-t meg akartam venni, de kijött a warez megnéztem, majd szörnyülködtem, hogy milyen szar, felejtõs!
De ez a játék szerintem megéri az árát, fõleg ha tetszett az elsõ rész is!
Szerintem nagyon jó. Multiban meg egyenesen fantasztikus!
Bár szerintem egy kicsit könnyebb lett, mint az elsõ rész! Az elsõ rész Budapest pályától plö kész vagyok/voltam!
Þór vígi þessi rúnar
A Warez-t fel lehet fogni egyfajta demonak is. Kijön egy új játék. Mi az eslõ dolgom? Megszerezni, kipróbálni. A klasszikus DEMO-k már nem felelnek meg ennek a célnak, hiszen mindenki tudja, hogy a DEMO és a kész játék sokszor köszönõviszonyban sincs egymással. Tehát letöltöm WAREZ, kipróbálom. Ha megtetszik (nagyon), akkor 10-bõl 8-szor megveszem. Lehet, hogy azonnal, lehet hogy csak amikor már olcsóbb lesz, de megveszem! Ha nem tetszik, akkor uninstall!
Ha nem tudom letölteni? Biztos, hogy nem rohanok kiadni 12-13e forintot valamire, amirõl azt sem tudom, hogy milyen.
Természetesen ez nem egy mindenkire egyformán érvényes képlet, hiszen sokan egyáltalán nem vesznek meg progit.
Csak ennyi!
Peace
ui.: Ha le lehetne tölteni a Panzers II-t warezban, lehet hogy bejönne, és megvenném. De így...már nem is érdekel.
UI: A játékról addig nemtok sajna véleményt írni, amíg elindítani sem sikerült 😊