684
-
Rusy #524 van crack 1.06-hoz és műxik tök jó... -
#523 Nekem a játék kéne. Wanadoo-ra van valakinek regje? -
#522 oké.
egyébként 4990re ment le az ára.
a PO 2990.
(kecsegtetők) -
#521 CéZé elküldte a működő exe és dll file-t. Ez abban különbözött a másiktól, hogy az exe file neve Panzers_Phase_2_mod.exe és a mérete is nagyobb valamivel, de a dll szerintem ugyan az. Ezzel már simán indult, nem volt hibaüzenet. -
#520 mi oldotta meg? -
#519 Végre nekem is megy tökéletesen.
A hunpack engem is érdekelne. -
milk01 #518 véégre hála nektek el tuttam inditani!!és mivel németül tanulok de nem tok semmit igy mosmá engem is naon érdekel a hunpack!honnan lehet leszedni??(ha lehet) -
#517 Tuti nem a nyelvben vana megoldás. Egyzserüen az olaszoknál védelme nélkül lett kiadva a játék.
Ja a hunpack kérés részemről tárgytalan sikerült beszerezni, nagyon király így magyarul a játék. -
Enigma62 #516 Hát azt nem tudom,nekem az TWINS-es verzió van az alapból olaszul kezdi a telepítést.És simán elindult. -
intro1 #515 Lehetséges, hogy a megoldás az olasz nyelvben van? Pl. ha a Mirror verziót olaszul telepíteném, akkor működne az iTWINS-es verzió exe-jével? -
Enigma62 #514 Az iTWINS-es verzió működik mindenféle trükk nélkül,igaz hogy olaszul kell telepíteni.De felrakva a HUN pakkot teljesen magyar!! -
#513 Nekem is pont ez a problémám. -
intro1 #512 Engem is érdekel a hunpack, bár még nem sikerült indulásra bírnom a játékot. Mindent úgy csináltam, ahogy korábban írtátok: Mirror verzió feltelepítve, az exe és a dll file bemásolva. Mégsem indul. Illetve az intró lefut, de utána a következőt írja ki: Game files are corrupted! és javasolja az újratelepítést.
Tud valaki ebben segíteni?
Előre is köszi -
Harciascsatasün #511 Szevasztok.
Tud valaki csalás kódokat ami műkxik is.
Előre is THX. -
#510 Igen. Engem -
#509 Persze! -
Rusy #508 érdekel még valakit a hunpack? -
CéZé #507 az nincs :) -
#506 aham.
a szokás dolgok.
tehát semmi extra map? -
CéZé #505 képek és videok a játékról/készítésről -
#504 azok a Bonus cuccok mit fednek? -
#503 A game főkönyvtárába de előtte nevezd át en.pak-ra és az eredeti en.pakot helyezd át vagy töröld. -
IceTom #502 a hunpaket..hova kell bemásolni?? -
#501 Rendben :-) -
#500 torrenten ez is fennt van már.
ha Rusy nem rakja fel vhova, akkor ezt is megoldjuk, tod?! -
#499 Én csak most kapcsolódok be. Rusytól honan lehet letölteni. Van valami szerver cím? -
#498 ha minden igaz, ma Rusy tól le lehet tölteni. -
intro1 #497 Megnéztem a SkyLine-t, de nem leltem rá a magyar nyelvi file-re. Mégis honnan lehetne letölteni? -
Rusy #496 hát az alap 1.3-as verzió simán daemon 4 all option on, starforce nightmare cd/dvd letilt, viszont amikor feltettem az 1.6-ot, akkor már nem ment csak ha lehúztam a dvd írót, a starforce 3.6.10 nekem már nem megy csak lehúzással prince of persia, knights of the temple stb... -
#495 Hátha a védelem nélkülire gondlosz akkor tuti a másikat nemtusom. -
milk01 #494 non kössz a segitséget de lenne még 1 kérdésem!nem lehet dt 3.47el???(a battlefront 2 nem megy a 4essel) -
#493 Ha kell mail-ben el tudom küldeni. -
Viktor01 #492 csak mert volt hozzá még egy mappa amiben van h csináljam ezt a regfileval utána indítsak el egy telepítést ami felrak vmi kis progit utána indítsam el a !start!.bat-ot és ha befejeztem akkor a !stop!.bat-ot meg ilyesmik. -
#491 Ja tök lol amugy hogy tolom a gamet a hun pakkal és ahogy irányitom a csapataimat beszélnek magyarul a másik egységem olaszul a harmadik meg németül :D -
Rusy #490 daemon 4 all option on, starforcenightmare letiltod ahol cd/dvd-d van és megy is... -
milk01 #489 hy!kis segitség kéne a játék elinditásához!monjuk ha vki leirná h hogy kell az jo lennevagy irjatok msn: [email protected]!thx elöre is -
Rusy #488 játszani, vagy pontosan mire gondolsz -
Viktor01 #487 Hi! Volna egy kérdésem. Megvan a Phase 2 DVD változatban és fel is rakom szépen a CD-kulcsot is megtalálom de utána mit kell csinálni? -
Rusy #486 3P neked megvan az ini? Oszd meg létszives, ha nem nagy kérés -
#485 Nem csak úgy lehet!
Van mellette egy INI file (remélhetőleg) és azt is be kell másolni a játék gyökér könyvtárába!