684
  • Rusy
    van crack 1.06-hoz és műxik tök jó...
  • Duddits
    Nekem a játék kéne. Wanadoo-ra van valakinek regje?
  • Serpa
    oké.

egyébként 4990re ment le az ára.
    a PO 2990.
    (kecsegtetők)
  • Axon
    CéZé elküldte a működő exe és dll file-t. Ez abban különbözött a másiktól, hogy az exe file neve Panzers_Phase_2_mod.exe és a mérete is nagyobb valamivel, de a dll szerintem ugyan az. Ezzel már simán indult, nem volt hibaüzenet.
  • Serpa
    mi oldotta meg?
  • Axon
    Végre nekem is megy tökéletesen.
    A hunpack engem is érdekelne.
  • milk01
    véégre hála nektek el tuttam inditani!!és mivel németül tanulok de nem tok semmit igy mosmá engem is naon érdekel a hunpack!honnan lehet leszedni??(ha lehet)
  • bon
    Tuti nem a nyelvben vana megoldás. Egyzserüen az olaszoknál védelme nélkül lett kiadva a játék.

Ja a hunpack kérés részemről tárgytalan sikerült beszerezni, nagyon király így magyarul a játék.
  • Enigma62
    Hát azt nem tudom,nekem az TWINS-es verzió van az alapból olaszul kezdi a telepítést.És simán elindult.
  • intro1
    Lehetséges, hogy a megoldás az olasz nyelvben van? Pl. ha a Mirror verziót olaszul telepíteném, akkor működne az iTWINS-es verzió exe-jével?
  • Enigma62
    Az iTWINS-es verzió működik mindenféle trükk nélkül,igaz hogy olaszul kell telepíteni.De felrakva a HUN pakkot teljesen magyar!!
  • Axon
    Nekem is pont ez a problémám.
  • intro1
    Engem is érdekel a hunpack, bár még nem sikerült indulásra bírnom a játékot. Mindent úgy csináltam, ahogy korábban írtátok: Mirror verzió feltelepítve, az exe és a dll file bemásolva. Mégsem indul. Illetve az intró lefut, de utána a következőt írja ki: Game files are corrupted! és javasolja az újratelepítést.
    Tud valaki ebben segíteni?
    Előre is köszi
  • Harciascsatasün
    Szevasztok.
    Tud valaki csalás kódokat ami műkxik is.
    Előre is THX.
  • bon
    Igen. Engem
  • Duddits
    Persze!
  • Rusy
    érdekel még valakit a hunpack?
  • CéZé
    az nincs :)
  • Serpa
    aham.
    a szokás dolgok.

tehát semmi extra map?
  • CéZé
    képek és videok a játékról/készítésről
  • Serpa
    azok a Bonus cuccok mit fednek?
  • grebber
    A game főkönyvtárába de előtte nevezd át en.pak-ra és az eredeti en.pakot helyezd át vagy töröld.
  • IceTom
    a hunpaket..hova kell bemásolni??
  • Axon
    Rendben :-)
  • Serpa
    torrenten ez is fennt van már.
    ha Rusy nem rakja fel vhova, akkor ezt is megoldjuk, tod?!
  • Axon
    Én csak most kapcsolódok be. Rusytól honan lehet letölteni. Van valami szerver cím?
  • Serpa
    ha minden igaz, ma Rusy tól le lehet tölteni.
  • intro1
    Megnéztem a SkyLine-t, de nem leltem rá a magyar nyelvi file-re. Mégis honnan lehetne letölteni?
  • Rusy
    hát az alap 1.3-as verzió simán daemon 4 all option on, starforce nightmare cd/dvd letilt, viszont amikor feltettem az 1.6-ot, akkor már nem ment csak ha lehúztam a dvd írót, a starforce 3.6.10 nekem már nem megy csak lehúzással prince of persia, knights of the temple stb...
  • grebber
    Hátha a védelem nélkülire gondlosz akkor tuti a másikat nemtusom.
  • milk01
    non kössz a segitséget de lenne még 1 kérdésem!nem lehet dt 3.47el???(a battlefront 2 nem megy a 4essel)
  • 3P
    Ha kell mail-ben el tudom küldeni.
  • Viktor01
    csak mert volt hozzá még egy mappa amiben van h csináljam ezt a regfileval utána indítsak el egy telepítést ami felrak vmi kis progit utána indítsam el a !start!.bat-ot és ha befejeztem akkor a !stop!.bat-ot meg ilyesmik.
  • grebber
    Ja tök lol amugy hogy tolom a gamet a hun pakkal és ahogy irányitom a csapataimat beszélnek magyarul a másik egységem olaszul a harmadik meg németül :D
  • Rusy
    daemon 4 all option on, starforcenightmare letiltod ahol cd/dvd-d van és megy is...
  • milk01
    hy!kis segitség kéne a játék elinditásához!monjuk ha vki leirná h hogy kell az jo lennevagy irjatok msn: [email protected]!thx elöre is
  • Rusy
    játszani, vagy pontosan mire gondolsz
  • Viktor01
    Hi! Volna egy kérdésem. Megvan a Phase 2 DVD változatban és fel is rakom szépen a CD-kulcsot is megtalálom de utána mit kell csinálni?
  • Rusy
    3P neked megvan az ini? Oszd meg létszives, ha nem nagy kérés
  • 3P
    Nem csak úgy lehet!
    Van mellette egy INI file (remélhetőleg) és azt is be kell másolni a játék gyökér könyvtárába!