Codename: Panzers Phase Two
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F.K.T.
F.K.T.
Köszi
Ma voltam Arkad Mediaba, ott meg nyolcert adjak a panzerst.
Viszont CD galaxisban mar csak ot, csak nincs idom elmenni oda.
Ez az öröm része a dolgoknak, mivel maga a játék nálam csak egy közepes.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Viszont kerdes, hogy rajta van-e meg a Starforce-os vedelem, mert olyan jatekot elvi okokbol nem vasarlok.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
ha még 1 ezrest lemegy, megveszem mind2t.
Grebber!
hivatalos fórumon (panzers.hu) megkérdeznéd, hogy tervezik-e, hogy jövõre kiadnak-e egy 3in 1 packot?(emiatt az 1 kérdés miatt nem regelnék)
ha igen akkor megvárom azt, hátha vmi BONUS lesz hozzá.
köszi.
Sms webes kis kotsogok meg elhuzhatnak anyjukba, annyi eszuk van, hogy ihaj.
De majd amikor az orfk lekeri a szolgaltatotol a cimeteket es kopogtat az ajton, akkor majd rajottok erre.
"Szal ha valaki eljuttatja hozzam, akkor en felrakom normalis helyre.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Next PC upgrade: 2022
Semmi normális gém nincs, ahol németekkel lehetne zúzni...:S
És még a Stalker se jött ki... váá... mi lesz így... semmi normális gém!😛
Annyira gémeltem volna még single!
A német/olasz csapatokkal csak 8 missön van?:S
Vagy valamit benéztem?
Valami HunPacket, vagy magyarítást honnan tudok letölteni hozzá? Hallottam, hogy van valami ilyesmi, de nemtom honnan lehetne leszedni lehetõleg free!😊
Válaszotokért elõre is thx!<#worship>#worship>
Honnan lehet szerezni online key-t,mert sehol nem találok,ilyen hülyeséget hogy a LAN hoz is kell online key,mekkora baromság!!!!!
Mindenesetre érdekes lenne kipróbálni az eddig elkészült játékot, hiszen ha lopott a motor, akkor csak az egységeket kell átrajzolni, meg pályákat kell tervezni. Abból meg már elég sok elkészülhetett.
Next PC upgrade: 2022
Megvan valakinek ez a Joint Task Force?
Akkor ez most tulajdonképpen egy modnak tekinthetõ. Úgy láttam a képek alapján, hogy mai modern háborút dolgoz fel, de lehet, hogy a vietnami háborút.
"Everything that happens, happens for a reason"
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
megkaptam a gémet
az olasdzos verziót
elkezdem tzelepíteni és 82 % nál megáll és kilép...
miért?????
thx