684
  • Nadi
    Nem kell már túl sokat várni a fullra:
    RELEASE
    Germany, Austria, Switzerland, USA
    25. Juli 2005

France
    12. September 2005

UK
    22. Juli 2005
  • CéZé
    na igen nem egy mai darab de százezreket nem költök vidkártyára :)
  • Serpa
    jobb kártyával talán az sem lenne.
  • CéZé
    na újraindítottam a gépet hátha...hát bizony meg-megakad egy-egy tanklövésnél.
    2.4 P4, 2 giga ram, 9600 xt 256mb...igaz AA kivételével fullon van minden 1024-ben.
    Ez van
  • Axon
    Végre lejött! Kicsomagolom és telepítem :-)
  • Serpa
    ^-^

én is kérdeném, szépen fut maga a játék?
  • Axon
    A játék is szaggat?
    Mert engem nem érdekel hány másodpercet kell várnom, a duplakattintás és az első ágyúdörrenés között. Az a lényeg, hogy megfelelően menjen a mai átlag gépeken.
    Egyébként szinte teljes egészében az első rész motorját használja, csak új pályákat készítettek hozzá, meg 1-2 új egységet. Mivel az első rész szépen ment a közepes gépeken is, ennek is mennie kell.
  • CéZé
    lehet, de lemértem ez első részt is, az 48 mp és talán még szebb is :)
  • Serpa
    akkor ez a 2 perc nem nézz ki túl soknak. (mindez után)
  • CéZé
    asztalon duplakatt az ikonon, innentől 2perc 22mp míg megkapom az irányítást a játékban (intro átugrása, pálya indítása, kattintás, minden)
    hátha neked ez megvan 31 mp alatt akkor grat
  • CéZé
    tuti nem stimmel mert a Battlefield 2-t pikk-pakk betölti ez meg mikor mondja hogy kattintson a folytatáshoz 22-öt tudok kattintani :)
  • Axon
    Elkezdtem letölteni. Nagyon kíváncsi vagyok.
    Az első rész demoját vagy ötször végig toltam.
  • Ramza
    Valami nagyon nem stimmelhet nálad, mert nekem 512-vel és alsó-közép géppel sincs több 20-30 mp-nél.
  • CéZé
    Vajon 2 giga ram mellett miért tölt 2-3 percig ?
  • CéZé
    A játék elején beállíom a 4x élsímítást, de rá kellett jönnöm hogy a 9600xt ezt nem birja :( na akkor mondom kikapcsolom, erre kidobott az asztalra :)
  • Serpa
    "megnőt a gépigény"

~mennyivel?
  • ChevyG #28
    kipróbáltam. háát. indokolatlanul megnőt a gépigény. látszólag olyan mint egy uj küldetéslemez, a graf ugyanaz, még a menü is, de marhasokat töltöget!
  • ChevyG #27
    sztem tuti
  • 3P
    Magyarul is jönni fog?
  • ChevyG #25
    már zúzom is le!
  • Serpa
    ja és GOLD lett!!!
  • Serpa
    Singleplayer demo
  • ChevyG #22
  • Nadi
    Hogy érted? Windowsban? Játékban?
  • madi 9k
    REGEDIT-ben hogy lehet átállítani a monitor felbontását? Aki tud kérem segítsen fontos lenne.Előre köszi!
  • Nadi
    Jah:DDD
  • Serpa
  • Nadi
    Kiadtak egy új videót az E3-ra a Codename: Panzers Phase Two-ről, melynek első része 2004-ben nagy siker volt. A folytatás most Szicíliára, Jugoszláviára és Afrikára koncentrál, figyelembe véve az adott helyi jellegzetességeket. A napszakok változása is sokkal fontosabb lesz, egyes éjjeli felderítéseknél és csapásmérő akcióknál különösen. A járművek kapnak kikapcsolgató első és hátsó lámpákat is, így könnyen navigálnak, de nem hívják fel magukra az ellenfél figyelmét idejekorán. Többszáz szétrombolható tereptárgy kerül a játékba, valamint több mint húsz új egység. A grafikus megjelenítéshez a Gepard 3D fejlesztett verzióját használják fel, így a játékosok már a kedvük szerint mozgathatják, forgathatják, nagyíthatják a kamerát. Bemutatva a változásokat új képeket is közreadtak.
    2005.05.16.

PCDOME.HU

Video
  • DRevan
    Hát,ráértem 1 kicsit (),ezért itt a Gamespot előzetese a Phase Two-ról!
    Codename: Panzers, Phase Two a hónap végén esedékes(időközben eltolták következő hónap végére),és ez alkalommal nem kell félni,hogy elveszik a versengés közepette. Az első játék a sorozatban, a találó című Codename: Panzers, Phase One, tavaly szeptemberben jelent meg(nálunk mondjuk júliusban) a nagy izgalmat keltő hatalmas stratégiai kiadások,mint Rome: Total War és Warhammer 40,000: Dawn of War melett. Mégis, a játéknak sikerült,hogy ráfigyeljenek a tökéletes játékmenete, elpuszthítható környezet, és dögös stratégiai újításaival. Sikerült rátennünk a kezeinket egy közel kész verziójú Phase Two-ra, és eddig elmondhatjuk,hogy megtart mindent amiért szerettük a Phase One, de új tartalmat ad, e melett néhány újdonságot.

Észak-Afrika tökéletes tank csatára, de gyilkosság ha egy szegény gyalogos vagy a nyílt tűzben..
    Amikor elsőnek indítjuk Phase Two-t, az első észrevehető újdonsága a játéknak,a lehetőség,hogy játszunk mint partizán vagy gerilla harcos, továbbá a hagyományos Szövetséges és Tengely oldal. A partizán oldal 1 bónusz oldal, és az első két kampány teljesítésével érhetjük el. Phase Two elmozdítja a fókuszt a háborúról Phase One-tól, mivel a kavicsos homokkal borított Észak-Afrikában indul, a buja növényzetű Európa helyett. Van egy olasz és egy jugoszláv hadjárat is. Nyilvánvalóan ez azt jelenti,hogy új nemzetek fedezhetőek fel a játékban,névszerint az olaszok. Vannak új irányítható hősök is, új rendelkezésre álló egységek, és egy teljesen új felfedezhető történet. A többi valós idelyű stratégiai játékkal ellentétben, nagy hangsúly van a történeten is a Phase Two-ban, mivel rengeteg átvezető és naplő bejegyzés van,hogy összerakja a változó küldetéseket.

Nem meglepően, a játékmenet a Phase Two-ban nem sokat változott, ami várható volt, mivel ez egy közvetlen folytatása az elődjének. Egyszerűen nicns sok idő piszmogni; már ha lett volna rá szükség. A játékmenet mechanikája a Phase Two-ban tökéletes maradt, és teszik ahogy több háborús játékot összekevertek a valós idelyű stratégiával. Példaképp, ez az a játék ami nagy figyelmet szentel a taktikára, a valóságos fegyver és jármű modellezés melett. Hagyományos gyalogos nem tud elpusztítani egy tankot fegyverével (mint más játékokban). Ebben a játékban, szükségünk van olyan fegyverre ami áttöri magát a tank páncélján, mint egy másik tank vagy a páncélököl. Ez nagy hangsúlyt szentel arra,hogy legyen egy kiegyensúlyozott osztagunk,ami elbánik minden féle ellenséggel. Szóval amíg hagyot,hogy a tank-ölő egységek a tankra koncentrálnak, összetudod vonni a gyalogosaidat egy épületben,hogy védelmet nyújtsanak,vagy hogy bónuszt szerezzenek más gyalogos megsemmisítésével.

Az új kavicsos helyszín és a néhány újítás melett, Phase Two eléggé úgy néz ki,mint a Phase One. Ami azt jelenti,hogy még mindig átkozottúl jól néz ki, még akkor is ha már kezd öregedni az új generációs stratégiai játékok melett. Apró részletek, mint ahogy a tank mozog a felfügggesztésén. Mindezek melett, a 3d motort (Gepard) használja még mindig a játék a valós idelyű átvezetőknél, és lenyűgöző,hogy milyen jól néz ki a grafika közelről. Az Észak-Afrikai pályák szokatlanul nagyok,de mivel főleg csak sivatagok,ezért van néhány épület amit a gyalogosok elfoglalhatnak.

A kényelmes oktató rész gyorsan megtanít a játék kezelésére és bemutatja a Phase Two újdonságait.
    Alapvetően, minden egységnek van egy korlátozott látó távolsága. Azon kívűl van a "fog of war". Azonban, gyakran meghaljuk a közeledő egységeket,mielőtt meglátnánk őket, és a játék kitesz egy ikont,hogy az embereink milyen hangot hallanak (például motor hang) és hogy melyik irányból jön. Az éjszakai csaták bevezetésével, már van fényszóró ikon is,és láthatjuk a közeledő egységeket már távolról is (ha be van kapcsolva a fényszórójuk). Ez ellenünk is jó, mivel bekapcsolhajtuk a fényszórónkat,hogy jobban lássunk a sötétben, de ekkor válallnuk kell a rizikót,hogy az ellenség messziről felfedezhet.

Újításként az egyjátékos kampány melett, a játék tartalmaz skirmish(csete-paté) és csapat skirmish módot,mint az előző részben. A többjátékos rész is tartalmaz skirmish és csapat skirmish módot maximum 8 játékos számára. Ezen a ponton, Phase Two is nagyot alakít, és úgy látszik folytatni fogja az erős játékmenetet amit az első rész hozott. Remélhetőleg több játékosnak lesz lehetősége kipróbálni a közeledő nyári szélcsendben.

Írta:Jason Ocampo, GameSpot

• Serpa
    vid alapján a COH is egyedi lesz.
  • grebber
    Az is jó lesz. De a Soldierst már ismerem és az egyedisége miatt isten.
  • Serpa
    na és a Company of Heroes?
  • grebber
    Az biztos.

De nálam Soldiers viszi a pálmát.
  • GeneralsHungary
    Jó lesz a játék nagyon. :D
  • Nadi
    TOVÁBBI 34 KÉP
  • Nadi
    4 kép
  • N1ggA
    Aha. :)
  • Nadi
    "Codename: Gordon
    Kétdimenziós akciójáték a Half Life szereplőivel."
  • N1ggA
    A Codename: Gordon az jobb
  • Nadi
    Nekem is tettszet, de ez talán még jobb lessz!