684
-
GrimReaper78 #84 Állítólag holnap jelenik meg; igaz ez? (legalábbis a nem dobozos verzióra?) -
#83 jo az oldal nagyon! -
Ramza #82 "Az elmúlt héten adtam hírt a Codename: Panzers - Phase Two magyar megjelenéséről, és abban a hírben megígértem, hogy amint lesz valamilyen magyar előzetes hozzá, beszerezzük nektek. Mármost felvettük a kapcsolatot a Stormregionnal, és kértünk is egy kis előzetest, és mint kiderült terveztek is hozzá, és hamarosan kiadják, láss csodát ma már ott is csücsül a szerverünkön!
A kis videó alapján irdatlan jó lesz a szinkron! Itt mondanám, hogy Bucit nem igazán szeretem, de itt nagyon szépet alkotott, és valami feledhetetlen Reviczky színészete.
Ne lazsáljatok, töltsétek az előzetest, és nézzétek végig az első másodperctől az utolsóig (de tényleg)!!!"
forrás: www.magyaritasok.hu
tölthető a www.panzers.hu-ról -
GrimReaper78 #81 Ki a faszom piszkál téged, te köcsög?! Nehogy azt hidd már, hogy körülötted forog a világ.
Menjél sírni a moderátoroknak, mint a múltkor.
Dedós. -
#80 Állj már le te buzi! Mi a szart piszkálsz állandóan?!? -
GrimReaper78 #79 Hangember -
#78 Nem próbálkozás! Soha nem kamuzok! Csak félre néztem! -
#77 nem baj.
szép probálkozás volt.
-
#76 Hoppszá. Félrenéztem, csak a Phase One meg. Sorry. -
#75 nekem elég ha a telepítő képernyőt mutatod.
ahol ez áll.
Codename Panzers Phase Two -
#74 Várjál, mert helyet kell csinálnom a telepítésre. Aztán fölrakom. -
#73 várjuk. -
#72 Nem szokásom kamuzni! Holnap mutatok! -
GrimReaper78 #71 Sőt, a Starcraft 2-t a jövő héten kapja meg, postán -
#70 Neki megvan és kész :D -
#69 Mutas belőle egy pár képet. Akkor elhisszük. Tudtommal még csak gyártják. -
DRevan #68 Mindenki vegye meg ezt a remek gamet,nem fog csalódni:) -
#67 Ilyen nyakbavalót nem lehet valahonnét külön szerezni? -
#66 Hogyhogy nincs meg? Nekem megvan a tört. -
#65 nem. -
#64 Hello!
Jól látom, hogy nektek még nincs meg a játék? -
#63 frankó cuccok -
#62 szinkronminták
^-^
Döglégy - Sergio DeAngelis -
#61 MP demo -
#60 Én inkább a szerb partizán szerepét bíznám rá, az még feküdne is neki szerintem... :) -
#59 Döglégy Zoli mint SS tiszt :-))) -
Nadi #58
Csak mondjuk érdekes lessz, ahogy egy német katona magyarul fog beszélni. -
#57 Panzers Phase Two magyar szinkronnal
Dixie Flatline, 14:14 - PC
A Stormregion gondozásában készülő Panzers folytatás magyar változatában neves szinkron színészek szavatolják a játékban szambázó szereplők jellegzetes hanghordozásáról. Reviczky Gábor, Kristóf Tibor, Lázár Sándor, Döglégy Zolee, Stohl András, Breyer Zoltán és Németh Kristóf gondoskodik a hangulatról. Megjelenés szeptember 15-én.
info: Hardwired -
SzZs #56 Énnállam nemmüxik az auto ill.a gyors mentés funkció.Másfél óra játék után elég kínos újra kezdeni,nekem ennyi volt a demo.Azért bízok benne,hogy a teljes verzióban fog működni -
#55 "A demó nem reprezentálja a hamarosan boltokba kerülő játékot, ... és rendszerkövetelményei sem egyeznek a már aranylemezre került kész játékkal."
remélem is.
az első rész simán ment ua -on a konfigon, ez a demo pedig akadozik. -
#54 Biztos vicces kedvében volt a producer, csak kár hogy inkább sírni lehetne az ilyen hülye lépésektől...
A demo egyébként a lassúságától eltekintve ismét hozta Panzers-es pörgős játékmenetet... -
#53 A Doom 3-hoz is készíthettek volna a Doom2-ből fabrikálva egy demo-t....
Annnyukat -
Ramza #52 kérdezd a kiadótól, aki kiadta... -
#51 akkor mi a xarnak adják ki? -
Ramza #50 Update:
Kis kiegészítés a Stormregion csapatától. Hallga' csak!
"A mai napon a www.panzers.com oldalon megjelent Codename: Panzers - Phase Two demót a játék németországi producere készítette a rendelkezésére álló eszközök segítségével.
A demó nem reprezentálja a hamarosan boltokba kerülő játékot, hiszen tartalmát tekintve nem egyezik a Phase Two történetével és rendszerkövetelményei sem egyeznek a már aranylemezre került kész játékkal.
A Stormregion Kft. által készített hivatalos demó, mely a boltokba kerülő játék méltó prezentációja lesz, a hónap második felében lesz hozzáférhető a játékosok számára."
forrás: www.gamestar.hu -
#49 nem az 1 az 1 a 2 a 2 a 3 a 3 -
#48 Hello A Panzers-Phase1 és a Codename:Panzers Phase Two/Three egy és ugyan az?????????? -
#47 Na pontosan!
Emlékszem milyen mizéria volt az első résszel. Az első SF3-as védelmű programok között volt a Panzers első része is. Viszonylag hamar volt hozzá crack, de nem vették észre, hogy van még egy védelem és ez volt az a bizonyos "nem javít a javító kocsi"-s probléma. Nagyon sokára lett jó crack hozzá. Most azt is el birom képzelni, hogy nem lesz hozzá működő crack, hanem megint mindenféle furmányokkal (gamejack, registry buherálás, kábel lehúzás, demobuherálás, stb.) kell majd mahinálni. Na persze csak azoknak, akik sajnálják megvenni az eredetit 10-12 ezer forintért. -
#46 Kiváncsi vagyok milyen SF3 lesz rajta. -
#45 Kipróbáltam. Remek!
Egy kis sivatagi települést kell megtisztítani az ott lévő német és olasz(!) egységektől. Ez viszonylag könnyen ment. Ezután egy magaslaton van 3 db flak88-as. Ezeket kell megsemmisíteni, de erős őrizetük van, tankok és német gyalogság. Na meg itt is vannak olaszok, de azok nem túl erősek.
Ezután kell a völgyben levő vasútállomást elfoglalni. A 3 tankomból elvesztettem egyet és a nagyszámú gyalogságom nullára redukálódott. Mondjuk nem sokat taktikáztam, csak robogtam folyamatosan. kis körültekintéssel meg lehet őrízni a gyalogosokat is. Mondjuk itt is nagyon hullanak mint az első részben. Főleg a tankokkal lehet aratni. Szerencsére van egy javító és egy lőszeres kocsi is. A 3 tankkal és az önjáró tüzérséggel simán meg lehet nyerni a pályát. A színt az viheti bele, ha valaki a gyalogsággal is érvényesülni akar és nem szeretne egyetlen embert sem veszteni.
A pálya kidolgozása igazi profizmusra vall. Látszik, hogy hozzáértők készítették. Mondjuk erre szükség is van, hiszen a játék teljes egészében az első résszel egyezik meg, így csak az igazán változatos és jól kidolgozott pályák tudják eladni a játékot.