684
  • Augustus Gigo
    Na ma van a megjelenés napja, remélem minél előbb kihozza a postás bá:D
  • 89
    hát az baj :)
  • 3P
    Ez ideológia kérdése politizálni meg nem akarok.
  • 89
    hááát nem is tudom... 43-ban a németek kiszorították őket az országból és csak a szovjetekkel együttműködve(Tolbuhin) tudták visszafoglalni az országot.
    Az hogy "felszabadították" nem tudom, hogy ott milyen volt a háború utáni időszak, de hogy minket nem felszabadítottak az is biztos (inkább megszállásnak nevezném)
  • 3P
    Végül is ők tényleg nagyok voltak, nálunk sokkal "emlékeztesebbek". Ők saját maguk pucolták ki a nácikat az országból nem az oroszok szabadították fel őket. A partizán mozgalmak elég hires/hirhedté váltak náluk, tehát jó táptalaj egy Panzers féle kevés egységgel operáló játéknak.
  • 89
    Jah nem tudtam hogy az első részben benne voltunk...de megnézem
    De érdekes hogy a szerbek mégis belekerültek, nem mintha ők olyan nagy szereplők lettek volna....
  • 3P
    Alapvetően egyet értek veled, bár meg kell jegyezni, hogy az első részben volt magyar hadszintér.
    Az igazat megvallva komplett magyar hadjáratot nem tudnék reálisan elképzelni, mert igencsak mellék szereplők voltunk a fronton. Bár a Don kanyarnál érdekesen mutatna a magyar kerékpáros gyors hadtest a T34-esekkel és a katyusákkal szemben...
  • 89
    Hát igen Budapest ostroma 3 hónapon át tartott, tehát nem kis csaták voltak itt. Don-kanyar, Kárpátok bércei....ki lehetne hozni egy komplett kampányt...
  • Augustus Gigo
    hmm egy '44-45ös magyar hadszíntér se lenne rossz, Budapest ostroma meg ilyesmik:D

Bár scenarioban gyors össze lehetne dobni vmi hasonlót
  • 89
    persze
  • 89
    Javított verzió

Játszottam a demóval...szép és jó, DE!!!
    Hogy ha egyszer ez egy magyar fejlesztésű játék, miért nem kerülnek bele a magyarok? Eléggé jelen voltunk a háborúban (lásd Don-kanyar, ahol már a németek rég elfutottak, és mi még mindig tartottunk a frontot, páncélosok, lőszer, és élelem hiányában). Szerintem lett volna arra lehetőség, hogy belekerüljünk a játékba és ezzel emléket állítsunk a hazájukért meghalt honvédeknek, hogy lássa a világ mi is ott voltunk és helytálltunk. Miért várjuk meg amíg mások ismerik el a magyarságot, mint nagy nép (lásd: Rome: Total War: Barbarian Invasion, ahol szerepel Attila királyunk és a Hunok azaz mi).
    Remélem hogy a következő részekben már a Magyarok is helyet kapnak. ( Ha van ilyen lehetőség, hogy magyarok ilyen nagy játékot készítsenek nem értem miért maradunk ki a játékból...)
  • Mustang2005
    Már le lehet tölteni???
  • 89
    Játszottam a demóval...szép és jó, DE!!!
    Hogy ha egyszer ez egy magyar fejlesztésű játék, miért nem kerülnek bele a magyarok? Eléggé jelen voltunk a háborúban (lásd Don-kanyar, ahol már a németek rég elfutottak, és mi még mindig tartottunk a frontot, páncélosok, lőszer, és élelem hiányában). Szerintem lett volna arra lehetőség, hogy belekerüljünk a játékba és ezzel emléket állítsunk a hazájukért meghalt honvédeknek, hogy lássa a világ mi is ott voltunk és helytálltunk. Miért várjuk meg amíg másik ismerik el a magyarságot, mint nagy nép (lásd: Rome: Total War: Barbarian Invasion, ahol szerepel Attila királyunk és a hunok).
    Remélem hogy a következő részekben már a Magyarok is helyet kapnak. ( Ha van ilyen lehetőség, hogy magyarok ilyen nagy játékot készítsenek nem értem miért maradunk ki a játékból...)
  • Duddits
    Ha magyar embernek több lenne a kereste, nem itt tartanánk...
  • Ramza
    Hála istennek.
    Ha magyar ember magyar szoftvert is csak warezban képes megszerezni, az elég szomorú...
  • Duddits
    Nem, csak nézzétek meg! A 2. helyen van előrendelésnél.
  • ChevyG #108
    mivan, jutalékot kapsz?
  • ChevyG #107
    szerintem nem is lessz
  • Duddits
    És?
  • Mustang2005
    Nforc-on még nincs kint!!!
  • Duddits
    Codename: Panzers - Phase Two előrendelés - 7.990 Ft Augusztus közepén jelenik meg a Stormregion II. világháborús stratégiai játékának folytatása. Az előrendelőkre ingyenes postázás vagy személyes átvétel esetén ajándék nyakbaakasztó vagy egéralátét vár.
    http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=SRCPPT&from=hl

Az elmúlt 30 nap rendelési toplistái

5000 Ft felett:
    1. Grand Theft Auto: San Andreas (Limited Edition) (11.990 Ft) 2. Codename: Panzers - Phase Two előrendelés (7.990 Ft) 3. Guild Wars (7.990 Ft) 4. Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory (6.990 Ft) 5. NeverWinter Nights Deluxe (5.990 Ft)
  • ChevyG #103
    most próbáltam a demot, és nekem
    attol féltem, hogy nö (indokolatlanul)a gépigény, mint meganyi más játékban!
  • GrimReaper78
    Most néztem egy banneres hirdetésen, hogy augusztus 15 a megjelenési dátum. Az ugyan még arrébb van, de legalább akkor tudom, hogy még nem jött ki.
  • Ramza
    Bírja a starforce a gyűrődést
  • GrimReaper78
    Nem kéne már véletlenül kint lennie a játéknak?
  • Serpa
    én nem találtam kivetni valót e téren.

de az jó lenne ha 90-180 fokot tudna fordulni egy helyben, egy gomb lenyomásával.
  • GrimReaper78
    Útkeresés terén történt valami fejlődés? Mert én most játszok egy első résszel, de olykor fel tud idegelni, hogy értelmetlen útvonalakon próbálnak meg elhaladni a tankok, meg nem tudnak mozdulni, mert ott áll előttük egy másik...
  • Serpa
    Nagyon jóra teljesítettem.
    ^-^

1 tigrist is sikerült kilőnöm.
  • Ramza
    Ez állítólag szándékosan van így, a katonák anyanyelvükön szólalnak meg, de akik "értelmes" beszélgetést is folytatnak, azok le lettek fordítva :)
  • Serpa
    én is kiprobáltam.

kicsit furcsa volt, hogy a két tisztem beszélt csak magyarul.
    remélem a fullban rendesen kezeli majd az ékezeteket (profilban).

ennyi kivetni valóm van.
    ^-^

ezek után csak jókat tudnék írni ...
    semmi akadás nem volt játék közben, sőt mintha gyorsabban is töltötte volna be, mint a CDV -set.

• Ramza
    Igen, nincsen feleslegesen teletömve mindennel, hanem látszik rajta, hogy profibb módon lett felépítve a pálya így sokkal optimálisabban fut.
  • Axon
    A gépigényt nem figyeltem. A munkahelyi gépemen próbáltam ki és ott alaposan visszavettem a grafikát, így szaggatásmentesen ment. Otthon pedig mindig fullgrafikai beállításokkal szoktam tolni a játékokat. Mondjuk ez csak megszokás, hiszen amikor beremerülök a játékba egyáltalán nem figyelem, hogy a lánctalpak árnyéka megfelelő szögben esik-e és a napfény tükröződése jó helyre tükrözi-e a szivárványt. Ezek számomra teljesen lényegtelenek és egyáltalán nem érzek külöbséget, amikor a munkahelyemen játszok minimum grafikával, vagy pedig otthon full grafikával.
    Az mindenesetre örvendetes, hogy egy közepes gépen is jól játszahtó a játék. Gondolom ezt a kiadók is kikötik a készítőknek.
  • Serpa
    gépigénye alacsonyabb a CDV által kiadottól?
  • GrimReaper78
    Na, kíváncsi leszek. Én még csak most vettem elő az első részt, a német kampány vége felé járok, és nagyon tetszik a játék. Ha a második rész jobb lesz (az útvonalkeresésen remélem javítottak), az csak üdvözlendő. Ezt a demot még nem néztem meg, azt hiszem, mire kijátszom az 1-et, addigra kijön a 2 is.
  • Axon
    Egész jó ez a demo és egyáltalán nem könnyen teljesíthető ez a pálya.
    A németek légiereje folyamatosan bombázza az egységeimet, na meg Tuniszból is jön néha egy kis támadás, ami szintén megzavarja soraimat. Ami bosszantó, hogy a német egységek nem állnak le harcolni, hanem rohannak befele Tuniszba, így nem könnyű kilőni őket, addig amíg az egységeim előtt elhaladnak. A tigris kilövésével nem is próbálkoztam, inkább a gyengébben páncélozott járművekre koncentráltam.
    Az első résszel szemben itt sokkal kisebbet sebeznek egymáson az egységek, így nagyobb csatákra számíthatunk.
    Így elsőre ennyi...
  • Axon
    Akkor gyorsan cibálom is lefele!
  • GrimReaper78
    Megjelent a magyar nyelvű demo, immár ténylegesen a leendő játékból. Tölthető a hivatalos honlapról.
  • Duddits
    Neked ennyi az értelmi szinted?? Mert a Phase Two topikba is ezt csináltad, Mafia 2 topikba meg befögötél egy 3 éves "hírt".
  • Paulie2005
    hfdg
  • fitutufi
    elvileg még 3 óra...