7
 • Improve
  #7
  Nekem is ez jutott elsőre az eszembe...
 • BlackRose
  #6
  "Az Európai Unió jelenleg lakosonként csak 80 eurót költ kutatásfejlesztésre, míg az EU legfőbb gazdasági ellenfeleinek számító Japán 350 eurót, az Egyesült Államok pedig 400 eurót."
  nem tudom ide számolták e azt a néhány milliárd EUR-ot is amit az EU polgárai ajándékba adtak az Airbus-nak az A380 kifejlesztéséhez... meg még ezen kívül is. Mert szerintem sincs rendben, hogy egy piacvezető céget a polgárok által fizetett adópénzből izmosítanak, a profit meg magánzsebekben köt ki...
 • BlackRose
  #5
  "Az Európai Unió jelenleg lakosonként csak 80 eurót költ kutatásfejlesztésre, míg az EU legfőbb gazdasági ellenfeleinek számító Japán 350 eurót, az Egyesült Államok pedig 400 eurót."
  egyszerübb X EUR-ot elkölteni felesleges baromságokra... mint pl. a népszavazásra amely bizonyította, hogy az EU országaiban a képviselők és a politikusok a nép akaratának az ellenkezőjét akarják, csak akkor nem tudom mi a fenének nevezik őket képviselőknek? Ja de ezt olyan mechanizmusokkal mint amilyen a titkos szavazás a parlamentben (pl. a Magyar Államelnök kiválasztásákor) és a listára azaz pártra való szavazás a választásokon (nem emberekre akik képviselnek bennünket körzetenként - megyénként, hanem listákra) ugye ezt nem is biztosíthatja. Szeretném tudni, hogyan tudom felelőségre vonni képviselőmet (a következő választások alkalmával) ha nem tudom mit szavazott a parlamentben, mert titkos volt a szavazás? Ja és még csak annyit, hogy ez mind hülye duma, az EU alkotmányára való Francia és Holland NEM fő problémája nem az, hogy megdöglött az EU alkotmány (mert ha ez a nép akarata akkor az sehogyan sem lehet baj), hanem az, hogy a politikusok a kormányok és a nép "képviselői" az ellenkezőt akarták, tehát amikor egy vezetőség amely állítolag demokratikus úton lett megválasztva egyenessen ellentétben van a néppel akkor az a legnagyobb baj, sajnos ezt kevesen veszik észre... de azért ez a 80 vs 400 EUR tényleg igéretes... kezdem elhinni, hogy az EU 10 év múlva amikor a háború utáni baby boom generáció nyugdíjba vonul harmadik világ lesz, ilyen R&D-vel még ez is nagy siker lenne.
  P.S. nem vagyok EU skeptikus sem EU ellenes, de nem türöm az önkiemelést ami jelenleg az EU-ban megy, minden szuper, minden perfekt, minden tökéletes... ideje lenne felébredni mert ennek nem lesz jó vége, és akkor az mindannyiunk kárára fog menni.
 • Axon
  #4
  Na akkor újra építjük a szocializmust...
 • Praetor
  #3
  "Dezsavü"
 • NEXUS6
  #2
  Ne figymáld! Gagarint is az vitte az űrbe!;)))

  Jobban tetszene, ha csak az lenne, hogy a multik szépen eldönthetnék, hogy ki lesz az aktuális megasztár, te meg veheted a frencsájz termékeket.
 • Sub
  #1
  ötéves terv??? hm mintha már vhol hallottam volna :)