91
-
#11 Ezért kérdeztem én is, mert tulajdonképpen az első és utolsó jelenet a második történethez kapcsolódik. Szóval én csak háromról tudok, de az a "fél" csöppet megzavart. -
IoIa #10 A képi látványon kívül szenzációsak benne a szövegek is. Aki teheti, nézze meg feliratosan is. -
IoIa #9 Ez a film az utóbbi idők legjobb filmje. Az amerikai bemutató után 1 héttel láttam először, azóta legalább 10x megnéztem megint, jelenleg az egyik kedvenc filmem. -
winnie #8 Három és fél epizód? Melyik az a fél?
valamint részleteiben a The Customer is Always Rightot. -
Hoz_Hun #7 Nem, nem három és fél, hanem három csak darabolva van.
SPOILER
Na, nagyon rövid szösszenettel indul és utánna a Bruce Willis-es történet kezdődik és kb 5-8 perc után egy kulcsrésznél (de nem idegesítően) megszakítják és kezdődik a Mickey Rourke-os epizod, az lemegy full. Utánna jön a Clive Owen-es epizód és az is lemegy fullon. Ezután folytatódik a Bruce Willis-es rész, majd az egész, egy hasonló 2-3 perces szöszenettel végződik, mint amivel kezdődött. Ha valaki nem látja az egészet egybe az esetleg azt hiheti, hogy három és fél rész, de az igazából három. Volt szerencsém kb. egy hónapja látni és merem ajánlani. Bár inkább azoknak akik szeretik Robert Rodriguez és Quentin Tarantino filmjeit. -
#6 Én is csak ajánlani tudom a filmet, nagyon jó. Persze ehhez kellett Rodriguez rajongása a képregény iránt és persze az, hogy Miller bácsi is részt vegyen a rendezői munkálatokban.
A látvány pedig lever mindent! 5/5 -
#5 Sztem annyira nem joo....
Én már láttam -
Adrian Graves #4 Na, ez kivételesen egy olyan film, amit jobban várok, mint a diplomaosztót :)
Hja, az a szám engem is érdekelne (Annak ellenére, hogy Gorgoroth-Cradle of Filth-Limbonic Art őskövületnek számítok). Egy ismerősöm pedzegeti, ha ír valami linket, vagy ilyesmi, akkor azt leírom. -
#3 nem -
#2 Három és fél epizód? Melyik az a fél? -
CUCLI #1 Valaki nemvágja ,h mi annak a zeneszámnak a címe ami megy a filmelőzetes alatt?