Sin City, a Bűn Városa

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
"Technikailag, látványelemileg, rendezésileg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a Sin Cityrõl."
Enyhén szólva szubjektív. 😊 Fogadjunk szerinted a Batman sem egy gagyi mesefilm és tök reálisan van ábrázolva, külön kiemelve a színészi játékot. 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Láttam a filmnek régebben egy olyan elõzetesét (nem a fentit) amiben az elsõ jelenet van, és tele van olyan képekkel mint amilyen a 12., na most lehet roszkor pislogtam a moziban, de ezeket most nem láttam, mint ahogy a 12. képkockát se!!!
Hogy van ez?
Hmuda
Spoilerke

Pontosan akkor kit is játszik Frank Miller a filmben?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

azért láttuk, hogy mit csinált vele a gyûrû😊
Hja, a képregényadaptációktól (pontosabban attól, hogy gyerekfilmen kívül is van létjogosultságuk)én is sikítok, de ez nem is egy szokványos képregény.

Iori
hát frodó se valami pszihopata állat 😊

I love this game!

ha visszagondolok, hogy anno a jófiú címû macaulay culkin-alapfilmben még milyen ártatlan kisfiú volt😊
Ma2ska
SPOILER /ha az egyáltalán/Nem gondoltam hogy ez a Wood gyerek ilyen brutál szadista gyilkost is tud jáccani..mondjuk effektive nem kellett semmit csinálnia csak lesni, de azt jól csinálta...:-))

SZEG007
Nagyon tuti film én is ajánlom mindenkinek😊

vgez
legjobb film! szerintem

Nagyon gyûlölöm a képregényadaptációkat!
Pókember, Batman, Elektra és társai:

Constantine óta ez az álláspontom kezd megváltozni. Úgy látszik hozzá lehet nyúlni ilyen témához jól is (persze a jó alapanyag is kell).

Ez a film nagyon ütõs!!

És aminek még nagyon örültem: végre igazi nõies nõ(ke)t is lehet látni!
A leszbi felügylõtiszt csajt mikor megláttam, lehidaltam. Még jó, hogy az ágyon feküdtem és alacsony az alja, így a lelógó nyelvemmel össze tudtam szedni a szemgolyóimat... 😊)
Kate Moss SUX!!

Jó a történet (az elején csak kapkodtam a fejem: mi van?), a látványvilága nagy eltalált, és a szereplõkre egyáltalán nem lehet panasz.

Mozijegyet biztosan megéri, sõt!

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

A betétdalért én is igen hálás vagyok.
A filmrõl csak azt tudom mondani, hogy szerintem az elmúlt évek legjobb alkotása. Bár alapból is az elvontabb filmeket kedvelem, ez még azok között is kimagasló, mind a látványvilág, képregények atmoszférájának egyedi visszaadása, no és ráadásul eredeti hanggal láttam, hát... zseniális. Szerintem

Iori
nem, ez a instrumental version (a sin city topikban belinkeltem egy címet ahonnan közvetlenül lelehet tölteni a számot)

Holnap megyek a Mûvészbe, már nagyon várom. Addig még befejezzem a képregényt ma 😊

I love this game!

Nem kukacoskodásból kérdem, de ez nem a viokális verzió? Csak mert egy halom ember hónapokig kutatott az instrumentális után.

neved örökké legyen áldott <#zavart1><#bee1>
Utolsó infó az volt, hogy 2006 nyarán jön, egy évvel az elsõ részt követve,

ez max az elsõ infó volt. az utolsó infó pont, hogy nem ez😊

nagyon összecsapott film lenne, ha 2006-ban jönne a folytatás. plsuz ennyi színészt nem lehetne csak olyan könnyedén szabaddá tenni.

a forgatás 2006 januárjában kezdõdik - csekk disz, pl
Hmuda
Amúgy meg az ég áldjon meg, iszonyatosan angyon köszi a zenéért! 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Spoiler

Csak nem at egyik bérgyilkos? Vagy a pap?

Ligend
Es meg egy erdekesseg. Frank Miller is szerepel a filmben, igaz, csak egy ropke jelenet erejeig, ami alatt Marv hipp-hopp fejbelovi.

Ligend
Akinek tetszett a trailer zeneje...

1. Irany a www.TheServant.co.uk site
2. Bal oldalon, a "Mailinglist Members Only" "Enter Your Password Here" mezobe irja be hogy "ilovecells", majd enter.
3. Zene letolt.
4. Tessek sietni, mert 40 nap es 40 ejszaka all rendelkezesre (ezzel a jelszoval), mely junius 1-tol ketyeg. :-)

"Robert Rodriguez leszerzõdött egy második rész elkészítésére is(bemutató: 2007-ben). Sõt a Dimension Films egy harmadik rész elkészítésében is biztos, hiszen az alapanyag annyira elegendõ lehet."
Utolsó infó az volt, hogy 2006 nyarán jön, egy évvel az elsõ részt követve, ha pedig beválaja a harmadik részt, szerintem az jönne 2007-ben, ha csak nem csinál még féltucat gyerekfilmet helyette. Azon meg nem nagyon kell aggódni, hogy tudja összeszedni a több részben elõforduló szereplõket, aki látta a filmet tudja iért 😉

Ha benéznél a Sin City topicba, biztos meglelnéd 😊

"Rutger Hauer (Cardinal Roark)" - Húúú basszus, hetek óta filózom kit is játszhatott, de fel nem ismertem volna 😊 ... pedig jól játszotta.

respekt
Robeast
Megnyugtatlak, érdemes! Kiindulni meg nem a Pókember/Daredevil/Elektra stb.-bõl kell, mert az én szemembe ezek nem sokat értek...na jó, ez csak az én véleményem...

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

Mindenféleképpen meg akarom nézni, annál is inkább, mert a Rodrigez-Tarantino párosítás nagyon tetszik. A Form Dusk Till Dawn az egyik kedvencem.
A másik oldalról viszont egy kicsit tartok tõle, mivel a képregény-adaptációkat nem bírja a gyomrom bevenni (Dare Devil, Pókember, Batman, stb.)
Az az énem erõsebb, amelyik Tarantino hívõ!
Nyugtassatok meg, hogy érdemes megnéznem, vagy ne is áldozzak rá még egy mozijegynyi lóvét sem!
SPOILER

nekem tetszett a film. tényleg mûvészi. a "frodós" srác (wood gyerek) figuráján és a hozzá tartozó sztorin majdnem felfordúltam 😄 Még mindig a hideg kiráz, ha a pincés részre gondolok.
Kill Bill-t fapofával néztem végig, de ezt nagyon eltalálták.

Kis negatívum: Van egy rész amikor az old townban a csajtól elfordúlva kocsit kér a srác (tréler ben is van) az olyan, mintha nagyon faszagyerekesnek kéne hatnia, de sztem nagyon gagyi.

elején azt hittem willis bácsi is segál úr nyomdokaiba lép az elsõ 5 perces fõszereppel 😄

//SPOILER
remélem jó lett a házi készítésû spoiler blokkom 😊
Robeast
Egész jók a szövegek meg a szinkronhangok is. Legalábbis nem zavart annyira. Viszont nekem furcsán hatott magyarul hallani, amit annakidején angolul elolvastam. Valahogy nem azt adta vissza, nem hangzott olyan "vagánynak, lazának", de nem bántom, mert én se tudtam volna jobban lefordítani...

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

Olyan Max Pain-es nem?

Cells - The Servant

Hmuda
Ezért kérdeztem én is, mert tulajdonképpen az elsõ és utolsó jelenet a második történethez kapcsolódik. Szóval én csak háromról tudok, de az a "fél" csöppet megzavart.

A képi látványon kívül szenzációsak benne a szövegek is. Aki teheti, nézze meg feliratosan is.

Ez a film az utóbbi idõk legjobb filmje. Az amerikai bemutató után 1 héttel láttam elõször, azóta legalább 10x megnéztem megint, jelenleg az egyik kedvenc filmem.

Három és fél epizód? Melyik az a fél?

valamint részleteiben a The Customer is Always Rightot.
Nem, nem három és fél, hanem három csak darabolva van.

SPOILER

Na, nagyon rövid szösszenettel indul és utánna a Bruce Willis-es történet kezdõdik és kb 5-8 perc után egy kulcsrésznél (de nem idegesítõen) megszakítják és kezdõdik a Mickey Rourke-os epizod, az lemegy full. Utánna jön a Clive Owen-es epizód és az is lemegy fullon. Ezután folytatódik a Bruce Willis-es rész, majd az egész, egy hasonló 2-3 perces szöszenettel végzõdik, mint amivel kezdõdött. Ha valaki nem látja az egészet egybe az esetleg azt hiheti, hogy három és fél rész, de az igazából három. Volt szerencsém kb. egy hónapja látni és merem ajánlani. Bár inkább azoknak akik szeretik Robert Rodriguez és Quentin Tarantino filmjeit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csudri
Én is csak ajánlani tudom a filmet, nagyon jó. Persze ehhez kellett Rodriguez rajongása a képregény iránt és persze az, hogy Miller bácsi is részt vegyen a rendezõi munkálatokban.

A látvány pedig lever mindent! 5/5

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

AMD Norbee
Sztem annyira nem joo....

Én már láttam<#eplus2>

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Na, ez kivételesen egy olyan film, amit jobban várok, mint a diplomaosztót 😊
Hja, az a szám engem is érdekelne (Annak ellenére, hogy Gorgoroth-Cradle of Filth-Limbonic Art õskövületnek számítok). Egy ismerõsöm pedzegeti, ha ír valami linket, vagy ilyesmi, akkor azt leírom.

kukube
nem

Szeretem a kalandjatekokat, de az akciók is elmennek! :D

Hmuda
Három és fél epizód? Melyik az a fél?

Valaki nemvágja ,h mi annak a zeneszámnak a címe ami megy a filmelõzetes alatt?

http://thenamelessphoto.com/

← ElőzőOldal 2 / 2