91
-
#51 Azért mert vki Oscar-díjas, még nem jelenti azt h minden szerepe tökéletes (szvsz még azt sem jelenti h jó színész). Nicholson a Farkast pl jól játszotta, bár leginkább a szemöldökével..
De kicsit szubjektív volt a megállapításom elismerem. Mindenesetre nekem nem tetszenek az amerikai képregény adaptációk -az ÉN megítélésem szerint gyerekesek-.
Az én megítélésem szerint a Batmannél (aminek tudom h sok rajongója van) élvezhetetlen a "sötét vízió". A főhős hacukája és a műanyag McGaiwar (v h kell írni :) cuccok, nameg a makettautó minden tudományt megcsúfol, a realitáshoz semmi köze nincs. Az ugrások meg a verekedések abszolút ellentmondanak a fizikának.
A rémegyszerű 2mondatos történet pedig, átlagos amcsi agynak van kitalálva, semmi 'szokatlan fordulat' érzés, csupa klisé.
A vigyorex gáz meg.. na ne röhögtess. -
IoIa #50 A Batman eléggé felejtős, bármelyik megfilmesítéséről is legyen szó (bocs a rajongóitól). De ugyenezt el lehetne mondani a Superman, Spiderman, és az összes többi idióta amerikai képregény megfilmesítéséről. Egyik rosszabb, mint a másik. A Sin City viszont végre egy nagyon jól sikerült film. Már nagyon várom a folytatást. Kár, hogy Mickey Rourke (Marv)
meghalt (kivégezték), pedig talán az volt a legjobb rész, amit ő alakított. -
IoIa #49 RosSzkor pislogtál... -
Adrian Graves #48 Ó igen, épp azt hallgatom. Végtelenített folyamatra álltam kávéval cigarettával és az említett számmal. -
#47 The Servant - Cells -
Adrian Graves #46 Na az is egy olyan, amit nem nagyon láttam.
Enge maz tart vissza az ilyenektől, hogy szuperhősöket faragnak az emberekből. Ez jól van így, mert a kisgyermekeknek egy ilyen társadalom mellett kell valami, amibe beleélhetik magukat. De ezen film esetében nem egy gyermekeknek szóló képregénysorozat adaptációját láthattuk (Bár amíg máésok a Bambi hallgatták estimeseként, addig nekem anyám a Ragyogásból olvasott fel :)) ). Szerintem főként itt lakozik a különbség. Bár megjegyzem, hogy a Batmant abszolót nem ismerem. Csak azt tudom, hogy valami milliomos, aki unalmában esénként előszedi a csak James Bond által felülmúlható szuperkütyüit, és elmegy Crime Buster-t játszani. -
Zsoldos #45 Pl Jack Nicholson zsenialis jatekat? -
winnie #44 a Batman sem egy gagyi mesefilm és tök reálisan van ábrázolva,
nem mondod, hogy szerinted a batman mesefilm? a fénykorában lévő tim burton sötét víziója minden volt, csak nem gagyi mese. -
#43 Azok a képkockák egyenesen a képregényből vannak kivágva. Azt a Josh Hartnettes trailert én is láttam, de nem emléxem mintha lett volna olyan rész benne. Persze attól még lehet benne, én legvalószínűbbnek azt tartom hogy kivágták belőle a filmben. -
#42 SPOILER!!!
A papot akit marv lelőtt -
#41 "Technikailag, látványelemileg, rendezésileg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a Sin Cityről."
Enyhén szólva szubjektív. :) Fogadjunk szerinted a Batman sem egy gagyi mesefilm és tök reálisan van ábrázolva, külön kiemelve a színészi játékot. :DD -
Gerghu #40 Láttam a filmnek régebben egy olyan előzetesét (nem a fentit) amiben az első jelenet van, és tele van olyan képekkel mint amilyen a 12., na most lehet roszkor pislogtam a moziban, de ezeket most nem láttam, mint ahogy a 12. képkockát se!!!
Hogy van ez? -
#39 Spoilerke
Pontosan akkor kit is játszik Frank Miller a filmben? -
winnie #38 azért láttuk, hogy mit csinált vele a gyűrű:) -
Adrian Graves #37 Hja, a képregényadaptációktól (pontosabban attól, hogy gyerekfilmen kívül is van létjogosultságuk)én is sikítok, de ez nem is egy szokványos képregény. -
#36 hát frodó se valami pszihopata állat :) -
winnie #35 ha visszagondolok, hogy anno a jófiú című macaulay culkin-alapfilmben még milyen ártatlan kisfiú volt:) -
#34 SPOILER /ha az egyáltalán/Nem gondoltam hogy ez a Wood gyerek ilyen brutál szadista gyilkost is tud jáccani..mondjuk effektive nem kellett semmit csinálnia csak lesni, de azt jól csinálta...:-)) -
#33 Nagyon tuti film én is ajánlom mindenkinek:) -
#32 legjobb film! szerintem -
Falatka2003 #31 Nagyon gyűlölöm a képregényadaptációkat!
Pókember, Batman, Elektra és társai:
Constantine óta ez az álláspontom kezd megváltozni. Úgy látszik hozzá lehet nyúlni ilyen témához jól is (persze a jó alapanyag is kell).
Ez a film nagyon ütős!!
És aminek még nagyon örültem: végre igazi nőies nő(ke)t is lehet látni!
A leszbi felügylőtiszt csajt mikor megláttam, lehidaltam. Még jó, hogy az ágyon feküdtem és alacsony az alja, így a lelógó nyelvemmel össze tudtam szedni a szemgolyóimat... :))
Kate Moss SUX!!
Jó a történet (az elején csak kapkodtam a fejem: mi van?), a látványvilága nagy eltalált, és a szereplőkre egyáltalán nem lehet panasz.
Mozijegyet biztosan megéri, sőt! -
Adrian Graves #30 A betétdalért én is igen hálás vagyok.
A filmről csak azt tudom mondani, hogy szerintem az elmúlt évek legjobb alkotása. Bár alapból is az elvontabb filmeket kedvelem, ez még azok között is kimagasló, mind a látványvilág, képregények atmoszférájának egyedi visszaadása, no és ráadásul eredeti hanggal láttam, hát... zseniális. Szerintem -
#29 nem, ez a instrumental version (a sin city topikban belinkeltem egy címet ahonnan közvetlenül lelehet tölteni a számot)
Holnap megyek a Művészbe, már nagyon várom. Addig még befejezzem a képregényt ma :) -
Inquisitor #28 Nem kukacoskodásból kérdem, de ez nem a viokális verzió? Csak mert egy halom ember hónapokig kutatott az instrumentális után. -
FTeR #27 neved örökké legyen áldott -
winnie #26 Utolsó infó az volt, hogy 2006 nyarán jön, egy évvel az első részt követve,
ez max az első infó volt. az utolsó infó pont, hogy nem ez:)
nagyon összecsapott film lenne, ha 2006-ban jönne a folytatás. plsuz ennyi színészt nem lehetne csak olyan könnyedén szabaddá tenni.
a forgatás 2006 januárjában kezdődik - csekk disz, pl -
#25 Amúgy meg az ég áldjon meg, iszonyatosan angyon köszi a zenéért! :DDD -
#24 Spoiler
[szin=white]Csak nem at egyik bérgyilkos? Vagy a pap? -
#23 Es meg egy erdekesseg. Frank Miller is szerepel a filmben, igaz, csak egy ropke jelenet erejeig, ami alatt Marv hipp-hopp fejbelovi.
-
#22 Akinek tetszett a trailer zeneje...
1. Irany a www.TheServant.co.uk site
2. Bal oldalon, a "Mailinglist Members Only" "Enter Your Password Here" mezobe irja be hogy "ilovecells", majd enter.
3. Zene letolt.
4. Tessek sietni, mert 40 nap es 40 ejszaka all rendelkezesre (ezzel a jelszoval), mely junius 1-tol ketyeg. :-)
-
Inquisitor #21 "Robert Rodriguez leszerződött egy második rész elkészítésére is(bemutató: 2007-ben). Sőt a Dimension Films egy harmadik rész elkészítésében is biztos, hiszen az alapanyag annyira elegendő lehet."
Utolsó infó az volt, hogy 2006 nyarán jön, egy évvel az első részt követve, ha pedig beválaja a harmadik részt, szerintem az jönne 2007-ben, ha csak nem csinál még féltucat gyerekfilmet helyette. Azon meg nem nagyon kell aggódni, hogy tudja összeszedni a több részben előforduló szereplőket, aki látta a filmet tudja iért ;) -
Inquisitor #20 Ha benéznél a Sin City topicba, biztos meglelnéd :) -
Inquisitor #19 "Rutger Hauer (Cardinal Roark)" - Húúú basszus, hetek óta filózom kit is játszhatott, de fel nem ismertem volna :) ... pedig jól játszotta. -
tsasvari #18 respekt -
#17 Megnyugtatlak, érdemes! Kiindulni meg nem a Pókember/Daredevil/Elektra stb.-ből kell, mert az én szemembe ezek nem sokat értek...na jó, ez csak az én véleményem... -
Lipi1980 #16 Mindenféleképpen meg akarom nézni, annál is inkább, mert a Rodrigez-Tarantino párosítás nagyon tetszik. A Form Dusk Till Dawn az egyik kedvencem.
A másik oldalról viszont egy kicsit tartok tőle, mivel a képregény-adaptációkat nem bírja a gyomrom bevenni (Dare Devil, Pókember, Batman, stb.)
Az az énem erősebb, amelyik Tarantino hívő!
Nyugtassatok meg, hogy érdemes megnéznem, vagy ne is áldozzak rá még egy mozijegynyi lóvét sem! -
FTeR #15 SPOILER
nekem tetszett a film. tényleg művészi. a "frodós" srác (wood gyerek) figuráján és a hozzá tartozó sztorin majdnem felfordúltam :D Még mindig a hideg kiráz, ha a pincés részre gondolok.
Kill Bill-t fapofával néztem végig, de ezt nagyon eltalálták.
Kis negatívum: Van egy rész amikor az old townban a csajtól elfordúlva kocsit kér a srác (tréler ben is van) az olyan, mintha nagyon faszagyerekesnek kéne hatnia, de sztem nagyon gagyi.
elején azt hittem willis bácsi is segál úr nyomdokaiba lép az első 5 perces főszereppel :D
//SPOILER
remélem jó lett a házi készítésű spoiler blokkom :) -
#14 Egész jók a szövegek meg a szinkronhangok is. Legalábbis nem zavart annyira. Viszont nekem furcsán hatott magyarul hallani, amit annakidején angolul elolvastam. Valahogy nem azt adta vissza, nem hangzott olyan "vagánynak, lazának", de nem bántom, mert én se tudtam volna jobban lefordítani... -
echo #13 Olyan Max Pain-es nem? -
flashX #12 Cells - The Servant