Sin City, a Bűn Városa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most jövök rá hogy ez sántít egy kicsit, mert akkor mért ugyanaz a cigikínálgatós bácsi? És mit beszél a csekkrõl az elején(gondolom megbízták)? Én amúgy nem mindíg jövök rá az ilyen dolgokra, talán mert tulságosan el vagyok foglalva a karakterekkel...pl a Kontrollban sem esett le hogy a fõszereplõ hasadt személyiség, és õ volt a csukjás fazon...<#lama>#lama>
mondjuk ha nem láttam volna elõtte feliratosan, akkor talán nem zavarna. de így... elég gyenge.
MadWolf#11626
Ezt a filmet nem kell véresen komolyan venni.
Tökjó jelenetek vannak benne
Énnekem végig az volt az érzésem mintha egy rajzfilmet néznék.
király!!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Tévedtem. Mea culpa.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
K*rva jó ez a film!
Ajánlom mindenkinek!
I love this game!
I love this game!
jajj, most jut eszembe: az egy picit levon nálam az értékelésbõl, hogy ha már a that yellow bastardot fel tudták darabolni két részre, akkor miért nem lehetett azt is megoldnai, hogy marv csak azután haljon meg, miután a bárban nézi Nancyt?? Mert ugye ott ül, a film elején meg megsült már...tudom hogy ez már csak szõrszálhasogatás, de mér ne??? 😄DD
Azért megnézném egyszer, milyen fejjel jönnek ki a moziból azok, akik elmentek egy "hõ, fasza ki akciófilm, meg Bruce Willis, meg a Miceky Rourke, hõ, e'megyek a moziba, hõ" felkiáltással, vagy akik csak szimplán a szereplõ gárda miatt tévedtek be a moziba, és egy olyan alkotást kaptak az arcukba, ami egyáltalán nem az õ rétegüknek szól.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Leonardo DiCaprionak ajánlották elöször Kevin szerepét..."
Oh, jaj...õt nem szeretem...Egyszerûen nem veszi be a gyomrom.
Viszont Johnny Deppet csípom, õ jöhet 😊
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Még1 ilyen hír: Leonardo DiCaprionak ajánlották elöször Kevin szerepét...
I love this game!
btw, nagy valószínûséggel Johnny Depp fogja játszani Wallace szerepét a Dame To Killben!
I love this game!
meghalt (kivégezték), pedig talán az volt a legjobb rész, amit õ alakított."
Ha olvastad volna a képregényt, akkor most nem félnél, hogy kimarad a folytatásból <#awink>#awink>
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
nem tudom hogy kinek tûnt fel, de QT meg RR is látható volt a filmben 😄
I love this game!
De kicsit szubjektív volt a megállapításom elismerem. Mindenesetre nekem nem tetszenek az amerikai képregény adaptációk -az ÉN megítélésem szerint gyerekesek-.
Az én megítélésem szerint a Batmannél (aminek tudom h sok rajongója van) élvezhetetlen a "sötét vízió". A fõhõs hacukája és a mûanyag McGaiwar (v h kell írni 😊 cuccok, nameg a makettautó minden tudományt megcsúfol, a realitáshoz semmi köze nincs. Az ugrások meg a verekedések abszolút ellentmondanak a fizikának.
A rémegyszerû 2mondatos történet pedig, átlagos amcsi agynak van kitalálva, semmi 'szokatlan fordulat' érzés, csupa klisé.
A vigyorex gáz meg.. na ne röhögtess.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
meghalt (kivégezték), pedig talán az volt a legjobb rész, amit õ alakított.
Enge maz tart vissza az ilyenektõl, hogy szuperhõsöket faragnak az emberekbõl. Ez jól van így, mert a kisgyermekeknek egy ilyen társadalom mellett kell valami, amibe beleélhetik magukat. De ezen film esetében nem egy gyermekeknek szóló képregénysorozat adaptációját láthattuk (Bár amíg máésok a Bambi hallgatták estimeseként, addig nekem anyám a Ragyogásból olvasott fel 😊) ). Szerintem fõként itt lakozik a különbség. Bár megjegyzem, hogy a Batmant abszolót nem ismerem. Csak azt tudom, hogy valami milliomos, aki unalmában esénként elõszedi a csak James Bond által felülmúlható szuperkütyüit, és elmegy Crime Buster-t játszani.
nem mondod, hogy szerinted a batman mesefilm? a fénykorában lévõ tim burton sötét víziója minden volt, csak nem gagyi mese.
I love this game!