Sin City, a Bűn Városa

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csaj, akit lelõttek az elsõ jelenetben véleményem szerint ugyanaz volt aki felnyomta óvárost és emiatt bujkált. Miután meglõtték, a korházba beszállt a liftbe, a cigis fickó meg onnan kezdve a nyomában volt, míg végül a teraszon találkoztak. A story így válik kerek egésszé, az utolsó jelenet a legelsõ elõzménye. Az üzenete talán az lehet, hogy a Bûn városában elõbb-utóbb mindenki elnyeri büntetését.
Bakutyin
Ezen gyötröm magam én is..! Eleinte arra gondoltam, hogy teljesen mindegy, mert ez a "bûn városa", itt többször is megtörténhet ugynaz, mert topzódik az erõszak és a bûn...és hogy a film alatt csak kiragadtak egy-két sorsot, ez pedig csak még hátborzongatóbbá teszi az egészet, hogy kezdõdik elõrõl...

De most jövök rá hogy ez sántít egy kicsit, mert akkor mért ugyanaz a cigikínálgatós bácsi? És mit beszél a csekkrõl az elején(gondolom megbízták)? Én amúgy nem mindíg jövök rá az ilyen dolgokra, talán mert tulságosan el vagyok foglalva a karakterekkel...pl a Kontrollban sem esett le hogy a fõszereplõ hasadt személyiség, és õ volt a csukjás fazon...<#lama>

Nem értme benne a csattanót. Amúgy nagyon látványos és jó film, bár egy kicsit fura. Igaz Tarantinotól már megszoktam, de azért furák ezek a "nagy túlélések" benne meg ilyenek. Viszont gondolom a végén a liftes jelentnél koppannom kellett volna de nem igzéán koppantam, mivekl nem értettem hogy mivan. Gondolom az 1. kis jelenettel áll összefüggésben, mert ugyanaz a faszi, de akkorsem vágom :S

McHaals
nekem a szinkron nagyon nem jött be.
mondjuk ha nem láttam volna elõtte feliratosan, akkor talán nem zavarna. de így... elég gyenge.

MadWolf#11626

Nemrég láttam DVD-n és nagyon bejött.
Ezt a filmet nem kell véresen komolyan venni.
Tökjó jelenetek vannak benne
Énnekem végig az volt az érzésem mintha egy rajzfilmet néznék.

király!!!
Megjelent a kibõvített, újravágott verzió. Nagyon jó. Vannak benne eddig nem látott jelenetek is.

Paulie2006
Azért van a Sin Cityben történet is!!<#boxer><#boxer><#boxer>

wizy
Most néztem meg, még elevenen él bennem...... De aludnom kell rá egyet, mert igy egy kicsit tömény volt, meg bonyolult az idõsávokban való ugrálás, stb.... de amugy naggggyon-ütõs, még jobb mint a Kill Bill :-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Szabi84
A történet tényleg nem nagy szám de a képi világ überel mindent.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kis Szabó
nme tudom eldönteni h ez most poén v komoly.....

<#boxer><#boxer><#boxer>
McMarcee
Hát.... Én nemrég láttam a filmet, és az a benyomásom hogy egy nagy . A Batman meg a Pókember ehhez képest isteni filmek voltak. Ilyen unalmas és 80000 szálon futó -t még nem nagyon láttam. Az egész arról szól, h. jobbra-balra fröcsög a vér, a történet meg egy nagy nulla. INkább megnézem az 1000éves Robotzsarut (amit szintén útálok) mint ezt a förtelmet. De akinek tetszik (bár nemtom h. hogyan) attól elnézést.<#levele><#levele><#levele><#wow3><#wow3><#kuss><#kuss><#kuss>

Addig fikáztam, amig meg nem néztem. Azt hittem, hogy minden képregényadaptáció olyan, mint a batman, vagy a pókember vagy a spawn.

Tévedtem. Mea culpa.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Kis Szabó
jóvanna, egyél meg 😊 most vettem észre a cinemaban, hogy Willis is fehéren vérzik...akkor viszont nem értem teljesen a "vmi színes, vmi nem" logikát :-S

Az a fekete-fehér azért nagyon leértékelõ besorolás.
Hali all!

K*rva jó ez a film!
Ajánlom mindenkinek!
Ez a kritika sokkal inkább dicséri, mint becsmérli a filmet.

Úgy látszik, hogy neked külön színezték a filmet, mert Bruce Willis sem pirosan vérzik... Legalábbis a történet elsõ felében...

Kis Szabó
még valamit észrevettem, pls javítsatok ki ha tévedek...de sztem csak a "jó" figuráknak piros a vére...ha megnézitek amikor miho levágja jackie-boy kezést, akkor is fehér vér csorog belõle, de amikor marv sérül, ill. hartigan, akkor õk pirosan véreznek...remélem elég érthetõ voltam 😊))

Iori
ízlések és pofonok, sztem meg az egész gyûrûk ura trilógia unalmas (pedig asszem mind1ik top50 az IMDBn)

I love this game!

bõven van negatív kritika tess vagy itt van ez. 😊
Kis Szabó
jah, végülis értettük, hogy ez most akkor hogy van, csak kukacoskodtam egy kicsit 😊) viszont lehet örülni, találtam egy becsmérlõ kritikát: http://www.cspv.hu/05/76/sincity2/ 😉

Iori
Igen, a film vágásával kapcsolatban én is felvetettem ezt a kérdést(a Sin City topikban)hogy mi lett volna ha úgy vágták volna mint anno a Ponyvaregényt. Talán azért nem mentek bele, mert zavartságot okozhatott volna azokban a nézõkben akik nem látták az eredei képregényt, meg a 3 sztori között nem volt semmilyen idõbeli hasonlóság.

I love this game!

Aaron Hallam
Amúgy Del Torot jobban szeretem mint a Jonnyt, szal jobb így hogy õ játsza legalábbis számomra

Aaron Hallam
Jah, a film vége felé amikor a csávó megy kiszabadítani Nancyt akkor az ajtó elõtt ott olvas egy könyvet az evõs néma csávó (sryz a neveket nem szokásom megjegyezni), szintén egy ilyen rész pedig már kezdem várhogy hogy megint szerepelni fognak...

Kis Szabó
SPOILER

jajj, most jut eszembe: az egy picit levon nálam az értékelésbõl, hogy ha már a that yellow bastardot fel tudták darabolni két részre, akkor miért nem lehetett azt is megoldnai, hogy marv csak azután haljon meg, miután a bárban nézi Nancyt?? Mert ugye ott ül, a film elején meg megsült már...tudom hogy ez már csak szõrszálhasogatás, de mér ne??? 😄DD

A film elején én is azt gondoltam, hogy kár volt szinkronizálni, de az elsõ 10 perc után rájöttem, hogy semmi baj sincs vele. A szinkronhangok yol eltaláltak és a minõségel sincs semmi baj. Nem hiszem, hogy ennél az alkotásnál túl soakt rombolna az eredeti értéken a szinkron.
Kis Szabó
halihó!! A filmet még nem néztem emg, elõbb kezdtem a képregények elolvasásával😊 ha esetleg igénye van rá vkinek angolul (yellow bastard+sin city rész) az szóljon. Éljen Frank Miller+Rodriguez!!!!

Nem érné meg a nagy mozikban adni. A szinkronos verziót is sokan szidják, de hát egy Vin Diesel fanatikustól sokat nem várok. Ha még olvasnia is kellene!! 😊 Egyébknét elnézést kérek mindenkitõl, akik szeretik esetleg az említett színészt, nem rájuk utaltam eme sorokkal.
Azért megnézném egyszer, milyen fejjel jönnek ki a moziból azok, akik elmentek egy "hõ, fasza ki akciófilm, meg Bruce Willis, meg a Miceky Rourke, hõ, e'megyek a moziba, hõ" felkiáltással, vagy akik csak szimplán a szereplõ gárda miatt tévedtek be a moziba, és egy olyan alkotást kaptak az arcukba, ami egyáltalán nem az õ rétegüknek szól.

Nethyrrea
elmenneka.....mér csak a mûvészben adják feliratosan? még jó hogy "megvásároltam" a filmet...az legalább feliratos. ezt nemkéne leszinkronizálni, ennyi tisztelet kijár ennek az über filmnek....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Robeast
Így van! 😊

"Leonardo DiCaprionak ajánlották elöször Kevin szerepét..."
Oh, jaj...õt nem szeretem...Egyszerûen nem veszi be a gyomrom.
Viszont Johnny Deppet csípom, õ jöhet 😊

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

Iori
igen, nagyszerûnek színésznek tartom én is. Eleve neki szánták Jackie-boy szerepét, de végül elfoglaltsága miatt nem vállalta fel.

Még1 ilyen hír: Leonardo DiCaprionak ajánlották elöször Kevin szerepét...

I love this game!

Hmm, ez szimpatikus, szvsz õ el tudja játszanim lévén igen sok karaktert fel tud venni.

Iori
a sztorik nem lineárisan mennek (nincsen semmilyen idõsáv közöttük), a különbözõ sztorik közül annyi a hasonlóság hogy az összes Sin Citybe játszodik meg a karakterek ugyanazok

btw, nagy valószínûséggel Johnny Depp fogja játszani Wallace szerepét a Dame To Killben!

I love this game!

A képregényt sem nem néztem, sem nem olvastam. Te viszont ezek szerint igen, kifejtenéd bõvebben?

Aaron Hallam
Hmmm akkor fel is világosíthatnál hogy mi is fog történni (2 év alatt úgyis elfelejtem). Ja meg az is zavaró volt egy kicsit hogy majdnem mindenkinek ugyanolyan volt a hangja (szinkron) legalábbis majdnem ugyan az<#szomoru1> /csak hogy ne legyen tökéletes a film... <#vigyor2>/

Robeast
"Már nagyon várom a folytatást. Kár, hogy Mickey Rourke (Marv)
meghalt (kivégezték), pedig talán az volt a legjobb rész, amit õ alakított."

Ha olvastad volna a képregényt, akkor most nem félnél, hogy kimarad a folytatásból <#awink>

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

nagyon faszántos film lett. Az egyetlen, amire mostanában érdemes elmenni a moziba. És természetesen az eredeti hang nagyon ajánlott, de most a szinkron sem lett olyan gáz.

Iori
eredeti nyelven kell megnézni (mûvész mozi), igazi 20-30as évere jellemzõ szöveg

nem tudom hogy kinek tûnt fel, de QT meg RR is látható volt a filmben 😄

I love this game!

Aaron Hallam
Én tegnap néztem meg, marha jó volt sztem még min 1x elfogok menni megnézni<#idiota> ... Mindenkinek ajánlom, etc... Nekem egyedül a szövege nem tetzett annyira néha egy kicsit bugyutának tûntek a szövegek, de meg lehet szokni <#hawaii>. Eddigi egyik legjobb film!

Tetsuo
Azért mert vki Oscar-díjas, még nem jelenti azt h minden szerepe tökéletes (szvsz még azt sem jelenti h jó színész). Nicholson a Farkast pl jól játszotta, bár leginkább a szemöldökével..
De kicsit szubjektív volt a megállapításom elismerem. Mindenesetre nekem nem tetszenek az amerikai képregény adaptációk -az ÉN megítélésem szerint gyerekesek-.
Az én megítélésem szerint a Batmannél (aminek tudom h sok rajongója van) élvezhetetlen a "sötét vízió". A fõhõs hacukája és a mûanyag McGaiwar (v h kell írni 😊 cuccok, nameg a makettautó minden tudományt megcsúfol, a realitáshoz semmi köze nincs. Az ugrások meg a verekedések abszolút ellentmondanak a fizikának.
A rémegyszerû 2mondatos történet pedig, átlagos amcsi agynak van kitalálva, semmi 'szokatlan fordulat' érzés, csupa klisé.
A vigyorex gáz meg.. na ne röhögtess.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A Batman eléggé felejtõs, bármelyik megfilmesítésérõl is legyen szó (bocs a rajongóitól). De ugyenezt el lehetne mondani a Superman, Spiderman, és az összes többi idióta amerikai képregény megfilmesítésérõl. Egyik rosszabb, mint a másik. A Sin City viszont végre egy nagyon jól sikerült film. Már nagyon várom a folytatást. Kár, hogy Mickey Rourke (Marv)
meghalt (kivégezték), pedig talán az volt a legjobb rész, amit õ alakított.

RosSzkor pislogtál...

Ó igen, épp azt hallgatom. Végtelenített folyamatra álltam kávéval cigarettával és az említett számmal.

geri15
The Servant - Cells

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Na az is egy olyan, amit nem nagyon láttam.
Enge maz tart vissza az ilyenektõl, hogy szuperhõsöket faragnak az emberekbõl. Ez jól van így, mert a kisgyermekeknek egy ilyen társadalom mellett kell valami, amibe beleélhetik magukat. De ezen film esetében nem egy gyermekeknek szóló képregénysorozat adaptációját láthattuk (Bár amíg máésok a Bambi hallgatták estimeseként, addig nekem anyám a Ragyogásból olvasott fel 😊) ). Szerintem fõként itt lakozik a különbség. Bár megjegyzem, hogy a Batmant abszolót nem ismerem. Csak azt tudom, hogy valami milliomos, aki unalmában esénként elõszedi a csak James Bond által felülmúlható szuperkütyüit, és elmegy Crime Buster-t játszani.

Pl Jack Nicholson zsenialis jatekat?
a Batman sem egy gagyi mesefilm és tök reálisan van ábrázolva,

nem mondod, hogy szerinted a batman mesefilm? a fénykorában lévõ tim burton sötét víziója minden volt, csak nem gagyi mese.
Iori
Azok a képkockák egyenesen a képregénybõl vannak kivágva. Azt a Josh Hartnettes trailert én is láttam, de nem emléxem mintha lett volna olyan rész benne. Persze attól még lehet benne, én legvalószínûbbnek azt tartom hogy kivágták belõle a filmben.

I love this game!

Iori
SPOILER!!!

A papot akit marv lelõtt

I love this game!

Oldal 1 / 2Következő →