11
-
Mipi #11 Végre valami amivel Magyarország fejlettebb ennél! Én is elcsodálkoztam ezen. -
#10 Biztos 10-zel ment a metró :) -
lowdog #9 szemét valóban kevés van, mert gyakran felszedik (nincsenek kukák a terrorista-veszély miatt, ezért a szemetet eldobhatod). de azért vannak beázások, rohadások stb. bár közel nem olyan undorító, mint a párizsi metró :) -
jefferson83 #8 A magyar metrót vajon vizsgálták???? Nem hinném :) -
Yeti #7 Mert nálunk azon a 40 állomáson és az egész alagutrendszerben van térerő, ott meg ez 0. De szerintem nem véletlenül írt egy szmájlit oda. Egyébként én tényleg meglepődtem, hogy ott nincs kiépítve a hálózat, amikor még Budapesten is van. -
RpPRO #6 Kapitalis baromsag!
1000x kulturaltabb, tisztabb, mint a bp-i, arrol nem is beszelve, h sokkal egyertelmubb minden iranyjelzes, eltevedni nagyon nehez.
#1 Baratom, 13 metrojarat van Londonban es 'picit' hosszabbak is mint itthon (pl. 'csak' 57 percet metroztam, mikor az egyik metrojarattal a vonal kozepe fele felszalltam Winbledonba es az sem a vegallomas volt). -
HuHa #5 Én speciel úgy tudom a londoni metró a világ legkoszosabb helye. Egy vizsgálat során találtak egy addig ismeretlen gombafajt. -
#4 Meg mert nálunk ki se látszik a szemétből a metró, ott meg ragyog.. vagy mért is ? :) -
#3 Érdekes, mikor ott voltam, nekem volt térerőm , mondjuk az alagútban azért nem , de az állomások többségén, azok közül, amiken jártam :) -
Cat #2 is? mert londonban van 250 állomás, nekünk meg kb. 40? :) -
quentit #1 Hát igen, Magyarország ebben is előttük jár