A zeneipar megfigyeltette a KazaA vezetőjét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Mázlid van! <#fogmosas>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

St
nem olvassa a topikot 😄
gz8
off
Bnõd miccól ehhez? <#vigyor1>
on

Amúgy szerintem is. <#ravasz1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

St
jó csaj 😊
Vizuális megfigyeléssel hogy veszik észre, hogy valamit le vagy feltölt, zenei formában? Kb sehogy, azt max úgy, ha lehallgatják a netes forgalmát, azt viszont egy érdekvédelmi szervezet, vagy egy magánnyomozó milyen jogalapon teszi? Szóval azért érdekes, arra azért tényleg kíváncsi vagyok, hogy a megfigyeléssel mit akartak kihozni, hogy esetlegesen hardcore warezol a csaj?

Amúgy nem a megfigyelés a gond, maffiát is megfigyelik, hogy legyen ellene bizonyíték. Enélkül nem megy. Ebben az a röhejes, hogy kiállítanak egy rohadt drága nyomozócsoportot, hogy megfigyelhessék a nõt, hátha csinál valamit. Amúgy nemtudom miért figyelték meg, talán volt valami gyanújuk, hogy a maffia a tagja, vagy mi volt ezzel a céluk? Észreveszik, hogy letölt egy mp3-t és büszkék magukra, hogy mi megvédjük az embereket az ilyen bûnözõktõl vagy mit akartak ebbõl kihozni? Valaki mondja már el. 😄

TommoT

A magánnyomozó szerint a nõ megfigyelése "teljesen szokványos dolog volt".
Meg amerikában a gyerekek meghurcolása P2P-ért az is szokványos. Meg az anyád... az is....<#boxer>
[HUN]PAStheLoD
Ez eddig is világos volt . . öltönyös gengszterek. Az ügyvédek amúgy is bûnrészesek, hisz segítik a bûnözõket, adott esetben egy jó ügyvéd, és a kapcsolatai esetleg számíthatnak egy perben.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mondjuk az se volt semmi, amit a BSA lemuvelt a plakatokkal meg a feliratokkal...
A jogvedelem azt jelenti,hogy ha allamerdek,akkor kinyirnak,ha nem,akkor le se szarnak.<#wilting>

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

testerlnx
Nem 😊
Itt vannak mas kepek rola (ezek mar nem hasonlitanak annyira:
http://www.cbsnews.com/stories/2003/02/03/tech/main539104.shtml
http://www.usatoday.com/tech/news/2003-11-16-kazaa_x.htm
http://www.theage.com.au/articles/2003/03/04/1046540185222.html?oneclick=true
http://www.sharmannetworks.com/content/view/full/215

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Cobra.
Szerencsére Ausztráliában jóval nagyobb az esélye, hogy a bíróságon elitélik a "jogvédõ" <#nyes> szövetséget, mint Amerikában.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mrzed001
Vagy egy kép egy éhezõ afrikai feluról a következõ felíratal: a P2P áldozatai

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A pletykaújságokban meg nagy fõcímmel: a p2p megint embert ölt! A p2p öl, butít, nyomorba taszít 😊!

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

No most már nyilvánvaló, hogy az zenei 'jogvédõ' szervezetek bûnözõk. Tisztára mint valami maffia. Mint az összeesküvés elméletekben: a törvény felett állnak és mindent megtehetnek, annyi a pénzük, az egyetlen céljuk pedig, hogy még több pénzük és hatalmuk legyen. 10 év és beperelnek azért, mert a haverodtól elkérted az új CD-jét.

Következõ hír az lesz, hogy egy p2p-személyiség lakásán kokót, gyilkosságban használt fegyvert, stb. találtak...

arty
délután óta egy furgon parkol a házunk elõtt... nemtom ezekután mit gondoljak 😉

féreg RIAA/MPAA, az asuztrálokban nagyon bizok, h lecumiztatják õket ...

Forza.

Bakker, ez nem Szara Konor? <#banplz>
Mit is mondott a magándetektív????

" A magánnyomozó szerint a nõ megfigyelése "teljesen szokványos dolog volt".

szóval ez szokványos...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Te..ö ez nem véletlenül, az a..., izé Linda Hamilton a terminátorból??
Szóval õt is megfigyelték, ezt a csúfságot! Hogyan fogunk így leszámolni majd a gaz robotokkal?

silanor
En nem ertem. Hogy lehet internetes torvenysertest tetten erni a haz elott valo megfigyelessel? 😊
Amugy tenyleg Linda Hamilton-ra hasonlit.

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

reaper4
nyenyenyenyenyeeeenye heheheheheeehe (by cartman)<#mf1>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Akkor Én is megkérdezem:
Nem Linda Hamilton van a képen?<#nyes><#nyes><#nyes>

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Szerintem Sarah Connor. 😄

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Jogsértõk. Ezek az emberiség ellenségei.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Laci73
Demokratúra.

Gz8: szerintem is Linda Hamilton látható a képen.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Yossarian
jogsértõk, vagy jogvédõk?

Nieleen

mrzed001
Ez már nagyon dúúúrva
És megtehetik

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

gz8
Kire is hasonlít... Megvan! Linda Hamiltonra. Minden p2p-hálózat mellé egy terminátort, aztán gyere riaa! <#hehe>