28
  • gz8
    Mázlid van!
  • St
    nem olvassa a topikot :D
  • gz8
    off
    Bnőd miccól ehhez?
    on

Amúgy szerintem is.
  • St
    jó csaj :)
  • Yv@n
    Vizuális megfigyeléssel hogy veszik észre, hogy valamit le vagy feltölt, zenei formában? Kb sehogy, azt max úgy, ha lehallgatják a netes forgalmát, azt viszont egy érdekvédelmi szervezet, vagy egy magánnyomozó milyen jogalapon teszi? Szóval azért érdekes, arra azért tényleg kíváncsi vagyok, hogy a megfigyeléssel mit akartak kihozni, hogy esetlegesen hardcore warezol a csaj?
  • TommoT
    Amúgy nem a megfigyelés a gond, maffiát is megfigyelik, hogy legyen ellene bizonyíték. Enélkül nem megy. Ebben az a röhejes, hogy kiállítanak egy rohadt drága nyomozócsoportot, hogy megfigyelhessék a nőt, hátha csinál valamit. Amúgy nemtudom miért figyelték meg, talán volt valami gyanújuk, hogy a maffia a tagja, vagy mi volt ezzel a céluk? Észreveszik, hogy letölt egy mp3-t és büszkék magukra, hogy mi megvédjük az embereket az ilyen bűnözőktől vagy mit akartak ebből kihozni? Valaki mondja már el. :D
  • palika22
    A magánnyomozó szerint a nő megfigyelése "teljesen szokványos dolog volt".
    Meg amerikában a gyerekek meghurcolása P2P-ért az is szokványos. Meg az anyád... az is....
  • [HUN]PAStheLoD
    Ez eddig is világos volt . . öltönyös gengszterek. Az ügyvédek amúgy is bűnrészesek, hisz segítik a bűnözőket, adott esetben egy jó ügyvéd, és a kapcsolatai esetleg számíthatnak egy perben.
  • Déta
    Mondjuk az se volt semmi, amit a BSA lemuvelt a plakatokkal meg a feliratokkal...
    A jogvedelem azt jelenti,hogy ha allamerdek,akkor kinyirnak,ha nem,akkor le se szarnak.
  • testerlnx
    Nem :)
    Itt vannak mas kepek rola (ezek mar nem hasonlitanak annyira:
    http://www.cbsnews.com/stories/2003/02/03/tech/main539104.shtml
    http://www.usatoday.com/tech/news/2003-11-16-kazaa_x.htm
    http://www.theage.com.au/articles/2003/03/04/1046540185222.html?oneclick=true
    http://www.sharmannetworks.com/content/view/full/215
  • Cobra.
    Szerencsére Ausztráliában jóval nagyobb az esélye, hogy a bíróságon elitélik a "jogvédő" szövetséget, mint Amerikában.
  • mrzed001
    Vagy egy kép egy éhező afrikai feluról a következő felíratal: a P2P áldozatai
  • Drawain
    A pletykaújságokban meg nagy főcímmel: a p2p megint embert ölt! A p2p öl, butít, nyomorba taszít :)!
  • Boba Fett
    No most már nyilvánvaló, hogy az zenei 'jogvédő' szervezetek bűnözők. Tisztára mint valami maffia. Mint az összeesküvés elméletekben: a törvény felett állnak és mindent megtehetnek, annyi a pénzük, az egyetlen céljuk pedig, hogy még több pénzük és hatalmuk legyen. 10 év és beperelnek azért, mert a haverodtól elkérted az új CD-jét.
  • dez
    Következő hír az lesz, hogy egy p2p-személyiség lakásán kokót, gyilkosságban használt fegyvert, stb. találtak...
  • arty
    délután óta egy furgon parkol a házunk előtt... nemtom ezekután mit gondoljak ;)

féreg RIAA/MPAA, az asuztrálokban nagyon bizok, h lecumiztatják őket ...
  • snorbi
    Bakker, ez nem Szara Konor?
  • HUmanEmber41st
    Mit is mondott a magándetektív????

" A magánnyomozó szerint a nő megfigyelése "teljesen szokványos dolog volt".

szóval ez szokványos...
  • archkoven
    Te..ö ez nem véletlenül, az a..., izé Linda Hamilton a terminátorból??
    Szóval őt is megfigyelték, ezt a csúfságot! Hogyan fogunk így leszámolni majd a gaz robotokkal?
  • silanor
    En nem ertem. Hogy lehet internetes torvenysertest tetten erni a haz elott valo megfigyelessel? :)
    Amugy tenyleg Linda Hamilton-ra hasonlit.
  • reaper4
    nyenyenyenyenyeeeenye heheheheheeehe (by cartman)
  • Dinosaur
    Akkor Én is megkérdezem:
    Nem Linda Hamilton van a képen?
  • Robin Hood
    Szerintem Sarah Connor. :D
  • Robin Hood
    Jogsértők. Ezek az emberiség ellenségei.
  • Laci73
    Demokratúra.

Gz8: szerintem is Linda Hamilton látható a képen.
  • Yossarian
    jogsértők, vagy jogvédők?
  • mrzed001
    Ez már nagyon dúúúrva
    És megtehetik
  • gz8
    Kire is hasonlít... Megvan! Linda Hamiltonra. Minden p2p-hálózat mellé egy terminátort, aztán gyere riaa!