Június végén megszûnik a Windows 2000 támogatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de utánalesek...
Most kezdte 2. életét, eddig 5 hónapos, hibátlan, sp4 fent.
ennyi.
valaki írta, 98 támogaása 2001-ben megszûnt. Nos nem, 2006ig kitolták a közfelháborodás miatt. Remélem 2k alá is tesznek még néhány évet, mivel valóban faja kis rendszer ez.
/*WTF?!*/
Szal az xp a legjobb, sp2vel talán mondhatni az eddigi legjobb winfos! Ezzel ha jól megcsinálod nincsen semmi baj, kicsit emberközelibb, és nekem nagyon teccik a Kutya az officeban!!! (segéd) :)
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
-Ha most stabil, nem jelenti azt hogy holnap nem találnak benne vmilyen eddig fel nem fedezett hibát, amire hirtelen keletkezik is vírus, féreg , etc és oda a stabilitás.
- Drivereket általában gyártók írnak,íratnak az az õ jóságuk, hogy milyen op.-hoz.
- Mindenkinek szíve-joga.
- Ha nekem most elég stabil a win2000 akkor minek több hibajavítás?
- Nem hiszem hogy megszûnik a driver-támogatás. Valószínûleg évekig lesz win2000 driver az új hardverekhez.
- Ha ma veszek egy modemet akkor van a cd-jén win98 driver, akkor miért ne lenne 5 év múlva is win2000 driver?
- Ha szeretem, megtartom. Miért ne tehetném? ;)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
/*WTF?!*/
Udv.: Ben
"
használhatóság terén csak driverre tudok gondolni :(
mivel én még nem vagyok sem IT sem egyéb szakképesítés bírtokában csak tanulom a dolgot ezért én még csak az exchange2k3 és az isa-s élményem volt meg azok pedig stabilabban mentek 2k alatt a suliban, nem is beszélve, hogy xp alá mennyi mindent kellett levadászni ami alapból települt a 2kserverrel :(
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
mit kezdessz egy sp2-vel??
semmi sincs benne
mellesleg ha csak sp2ig foltozol az xart sem ér, amúgy meg a 2k-hoz hasonlítva irdalmatlan instabil
Amennyiben a !Windows XP Home és XP Professional!, valamint a Windows Server 2003 operációs !(rendszerek)! !(utódjának számító)! Longhorn és Longhorn Server kódnevû operációs rendszerek
mellesleg a 2k3 server még nem annyira stabil mint egy jól foltozott 2k...
Jaaa. En meg aszittem, hogy oprendszerekrol van szo, es nem rairt termekekrol...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kutyak? Milyen kutyak? En sehol sem lattam xp-ben kutyat, foleg nem beszelot...
Nézd, cel 366, 128Mb RAM, XP elmegy rajta STABILAN, csak rohadt lassu...
pl, most ha te felteszel egy P4 3,4GHz-es 1GB dual DDR-es gépre Win95-t..... az szted akkor stabil lesz?...
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
átállás... volt benne részem (mint IT-snak, NT-rõl 2000-re), s ha az ott felmerült problémák alapján mondanék véleményt => az NT sokkal jobb volt mint a 2000. Holott minden csak az emberi tudatlanságon múlott (igen a mienken is!).
A Win2003/XP pedig olyan architekturális váltást hozott a 2000-hez képest, ami igen jót tett a teljesítménynek.
Hasonlíts össze egy finomhangolással gyakorlatilag 2000-ként kinézõ XP Prof-ot egy W2k Prof-fal. Mind a használhatóság, mind a teljesítmény magáért fog beszélni.
A W2k Server/2003 összehasonlításról pedig ne is essék szó, nem egy kategória.
Ezek a tapasztalataim, technikai részletek nélkül, de ha valakit azok is érdekelnek...
Windows XP <#eljen>#eljen>
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Ezután már az updatekkel is warezolni fognak? ...
Resurrection!
Starcraft + Diablo III - esemve