Nincs térerőm! (Nokia 8210)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végülis nem csináltam vele semmit, legalább néha nyugtom van, amikor nem bírnak hívni.
Amúgy antennát és sok más érdekességet itt találsz: http://www.webaruhaz.hu/mobil
itt pedig a keresõbe beírod, hogy "nokia 8210". Érdemes szétnézni, mert nagyon olcsó, és általában sokminden van.
Amúgy most néztem, és éppen van is náluk antenna, 288Ft-ért.
Nekem is ugyanez a problémám. Ird meg majd, hogy sikerült a dolog, és hogy hol szerezted az antennát hozzá. Köszi
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nekem a 8910, 6310, 6210 8210, 8310 stb. tetszik 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Régebben volt 3210-esem, de sajna tönkrement és kaptam ajándékba egy másik telót, azóta is hiányzott a régi Nokia.
Ezért örültem a 8210-nek, ami végülis ugyan az, csak kicsiben.<#vigyor2>#vigyor2>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I love this game!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Aki csak telefonálni akar, annak fölösleges a csili-vili színes kijelzõ, meg az álkamera.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az a gondom, hogy vettem egy Nokia 8210-es telefont, és sajna elég gyakran nincs térerõm. Gondolok én az antennára, de fölöslegesen nem akarok venni.
Ha valakinek volt már ilyen gondja, írja már le légyszi mi volt, hátha nekem is megoldaná a problémámat!
Köszi