Nexuiz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy Nexuiz giftem, valaki valamire nem cserélne? 😊

lehet pl. a mostani akciósok közül egy TW Medieval 2 + TW Kingdoms (3,73eu), vagy esetleg egy Hearts of Iron 3 + HoI 3 Semper Fi(4,48eu).). Az általam kínált Nexuiz meg 9.99eu, szóval szerintem mindenképpen jó üzlet 😊

Optimus Prime
Steamen ingyenes hétvége van! Valamint 7%%-os leárazás.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Úgy látom a remake bétája nem volt túl népszerû. Vagy sokakhoz nem jutott el. Az AlienWare oldalán még mindig akad 2500 kulcs. Már most egész kipofozták a bétát, van szerverkeresõ meg minden.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

jah, nekem is, csak játszani nem tudok, vagy nem talál playert, vagy mielõtt indulna kivág hogy nexuiz servise not available, try again later....

shaddam
Béta kulcsok Nekem megjött

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
L Viper
L Viper
A 2.51-es Nexuiz igen jó lett !

Pörgõs játék, õs Quakereknek kötelezõ :-)

Képek
Na én most töltöm le, kiváncsi vagyok milyen lesz.-
Ezzel fog eldõlni hogy UT2k4-Warsow-Nexuiz lesz-e a köv. kedvenc vagy marad ET ^^

EDDY A KIRÁLY
menyi a gépigénye ?

na kicsit felhozzuk a témát.<#nyes>

a legújabb verzió a 2.2.3-es. javítottak millió hibát, szinte már rá sem lehet ismerni a stufára. iszonyat király grafika, egy raklap új pálya,botok, javítottak a netkódon etc... bár még mindíg vannak hiányosságok, a gámát folyamatosan fejlesztik. ha valaki visszasírja a jó öreg quake world-os idõket, netán a quake3 mat már unja, az menjen rá a cuccra de gyorsan.

khm, a game még mindig jó, még mindig free és még mindig várom, hogy az emberek megtalálják...

A szeptemberben kiadott 1.2.1 verzió sokkal jobban játszható neten mint az elõdjei. Érdemes megnézni!

www.nexuiz.com

a játék legújabb(1.1) verzióját itt töltheted: ITT

-->jó game! lenyomtam vele pár órát!

Maxtreme

Maxtreme
Amikor a Kvék 1 és a Darkplaces (Nexuiz) engine találkozik 😊)

[url="http://config.uw.hu/dark2/dark10.jpg"][/URL

Maxtreme
Jááááj az utolsó mondatot de szépen magyarosa összefogalmaztam😄
Naszóval.
A real time shadow kikapcsolása nálam nem hoz gyorsulást, és a bloom is csak 2-3 fps-t 😊

Dehogy kapcsolok ki mindent😊
Akkor már szinte q1-el játszok.<#vigyor>

egy multis gammánál a sebesség a lényeg. MINDENT ki kell kapcsolni.<#nezze>

Maxtreme
Ahoz képest hogy ajánlott vga 9600..
no comment<#idiota>

Maxtreme
Nem kõ mindent kilõni 😊
Ha kikapcsolom a real time world lighthing-ot, rögtön 40-50 fps 😊
A real time shadown nem kikapcsolása nem hoz gyorsulást, és a bloom is csak 2-3 fps-t 😊

kapcsolj ki mindent. nekem ati 9600-an siklik faján. ha mindent felhúzok 2-4 fps kb.<#vigyor>de itt nem a grafkón van a hangsúly... persze bizonyítani akartak, hogy ilyet is lehet egy közel 10 éves mociból. de ha lekapcsolsz minden felesleges csilivilit, a graf nem lesz gagyi. és tökéletesen menni fog. SZERVER KELL!!!<#eplus2>

valaki indíthatna egy szervert. rohadt nagyok a pingek vázz. élvezhetetlen. amúgy a gáma egy isten. kvéknégy elött kötelezõ.<#nyes>

tigeroo
egggggész kellemes!
<#crazya>
Maxtreme
Thx annak aki átnevezte a topikot 😊

Maxtreme
Persze nem olyan munkahelyekre gondolok, ahol komoly 3D támogatást igénylõ tervezõ programokra van szükség 😊

Maxtreme
..és elmondanád nekem hogy mi a büdöspitsáért vennének 1 irodai gépbe Fx5700-at ? 😊 Én ugygondolom hogy (Magyarországi szintet nézve,) a munkahelyi gépek 90%-ában valami integrált szarszemét vga van 😊
1ébként 6600-al sem megy valami fényesen a cucc (28-35FPS fullon)

repro
a 'kell'-et tegyétek be valahova😊

látom linux és mac-re is van. de sztem ezekhez is már illene egy ilyen kaliberû pc/mac

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
annyira nem. egy stabil windows munkaállomáshoz már minimum egy ilyen gép.
persze sok helyen még ez sincs

N0 TXT TLK PLZ!4!

Glpetyus
htx

Maxtreme
Fõleg ha van a munkahelyen atomerõmû. <#vigyor><#idiota>
Kicsit gépigényesre sikeredett a drágám. <#buck>

grebber
Errõl beszélek nekem nem tetszik, ha nekted igen akkor igen.

Next PC upgrade: 2022

repro
"18-25"
mondjuk inkább 9-16 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Az ilyen játékok azért kellenek, h bent a cégnél 5 után lehessen zúzni a fõnökkel a belsõ hálón 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Glpetyus
Ahhoz képest jól néz ki.
96-os az alapja...hány éves voltál akkor?
2? 😊

grebber
Éppen azért.

Maxtreme
Azt is nézd hogy q1 engine😊

grebber
Az jó de nekem ez pl ingyen sem kell.

robotnyk
viszont ingyenes.
grebber
Nekem elég volt csak az alant képekre pillantani.
De ez csak 1 vélemény ha nektek bejön akkor jó.

DJ Skyline
hát nem lesz az év játéka az fix!😊)
HL2-nek nem kell félnie,meg a STALKER-nek sem!😊)

Maxtreme
Miért is? 😊

grebber
Ez nagyon gyér<#levele>

Aquir
jól néz ki, majd kipróbálom 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rafaelo
baro 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Maxtreme
ÁÁ el..tam a címet 😊
Nexuiz akart lenni 😊

Maxtreme
Öreg engine nem vén engine" - kiáltottak fel az Alientrap Software-nél, miközben a Quake 1 grafikus motorját rángatták ki a lomtárból. Carmack apó 1996-os munkája ma persze már nem kifejezzetten lélegzetelállító, így Alientrappék alapos kozmetikázásba kezdtek: új fény/árnyék rendszert (dinamikus fények és valós idõben számolt árnyékok) kapott a játék, 32 bites textúrákat húztak az objektumokra, sõt, még a görbe felületek támogatását/bump mappingot is belepréselték az öregecske motorba. A Nexuiz multiplayer-only produktum, tizenöt pályán keresztül, kilenc fegyver segítségével lõhetjük majd egymást hûvös halomba, egyszerre akár hatvannégyen.

Néhány saját gyártmányú soti:

Gépigény:

High Quality:
* Features:
* Realtime lights and shadows
* Bloom
* high detailed maps
* 1024x768 or higher resolution
-Requirements:
* 1.5 or higher Intel pentium4 or AMD 1500
* ATI 9600 or nVidia 5700fx video cards
* 256 or more MB of ram