45
Nexuiz
-
KondorKhan #45 Van egy Nexuiz giftem, valaki valamire nem cserélne? :)
lehet pl. a mostani akciósok közül egy TW Medieval 2 + TW Kingdoms (3,73eu), vagy esetleg egy Hearts of Iron 3 + HoI 3 Semper Fi(4,48eu).). Az általam kínált Nexuiz meg 9.99eu, szóval szerintem mindenképpen jó üzlet :)
-
#44 Steamen ingyenes hétvége van! Valamint 7%%-os leárazás. -
#43 Úgy látom a remake bétája nem volt túl népszerű. Vagy sokakhoz nem jutott el. Az AlienWare oldalán még mindig akad 2500 kulcs. Már most egész kipofozták a bétát, van szerverkereső meg minden. -
Eftörsokk #42 jah, nekem is, csak játszani nem tudok, vagy nem talál playert, vagy mielőtt indulna kivág hogy nexuiz servise not available, try again later.... -
#41 Béta kulcsok Nekem megjött -
#40 CryEngine 3-as Nexuiz Launch Trailer -
#39 Hivatalos oldal. -
#38 A 2.51-es Nexuiz igen jó lett !
Pörgős játék, ős Quakereknek kötelező :-)
Képek -
balee66 #37 Na én most töltöm le, kiváncsi vagyok milyen lesz.-
Ezzel fog eldőlni hogy UT2k4-Warsow-Nexuiz lesz-e a köv. kedvenc vagy marad ET ^^ -
#36 menyi a gépigénye ? -
vader #35 na kicsit felhozzuk a témát.
a legújabb verzió a 2.2.3-es. javítottak millió hibát, szinte már rá sem lehet ismerni a stufára. iszonyat király grafika, egy raklap új pálya,botok, javítottak a netkódon etc... bár még mindíg vannak hiányosságok, a gámát folyamatosan fejlesztik. ha valaki visszasírja a jó öreg quake world-os időket, netán a quake3 mat már unja, az menjen rá a cuccra de gyorsan. -
rdo #34 khm, a game még mindig jó, még mindig free és még mindig várom, hogy az emberek megtalálják...
A szeptemberben kiadott 1.2.1 verzió sokkal jobban játszható neten mint az elődjei. Érdemes megnézni!
www.nexuiz.com -
abonyitomz #33 a játék legújabb(1.1) verzióját itt töltheted: ITT
-->jó game! lenyomtam vele pár órát! -
-
#31 Amikor a Kvék 1 és a Darkplaces (Nexuiz) engine találkozik :))
[URL=http://config.uw.hu/dark2/dark10.jpg][/URL -
#30 Jááááj az utolsó mondatot de szépen magyarosa összefogalmaztam:D
Naszóval.
A real time shadow kikapcsolása nálam nem hoz gyorsulást, és a bloom is csak 2-3 fps-t :)
Dehogy kapcsolok ki mindent:)
Akkor már szinte q1-el játszok. -
vader #29 egy multis gammánál a sebesség a lényeg. MINDENT ki kell kapcsolni. -
#28 Ahoz képest hogy ajánlott vga 9600..
no comment -
#27 Nem kő mindent kilőni :)
Ha kikapcsolom a real time world lighthing-ot, rögtön 40-50 fps :)
A real time shadown nem kikapcsolása nem hoz gyorsulást, és a bloom is csak 2-3 fps-t :) -
vader #26 kapcsolj ki mindent. nekem ati 9600-an siklik faján. ha mindent felhúzok 2-4 fps kb.de itt nem a grafkón van a hangsúly... persze bizonyítani akartak, hogy ilyet is lehet egy közel 10 éves mociból. de ha lekapcsolsz minden felesleges csilivilit, a graf nem lesz gagyi. és tökéletesen menni fog. SZERVER KELL!!! -
vader #25 valaki indíthatna egy szervert. rohadt nagyok a pingek vázz. élvezhetetlen. amúgy a gáma egy isten. kvéknégy elött kötelező. -
#24 egggggész kellemes!
[az egészen a hangsúly] -
#23 Thx annak aki átnevezte a topikot :) -
#22 Persze nem olyan munkahelyekre gondolok, ahol komoly 3D támogatást igénylő tervező programokra van szükség :) -
#21 ..és elmondanád nekem hogy mi a büdöspitsáért vennének 1 irodai gépbe Fx5700-at ? :) Én ugygondolom hogy (Magyarországi szintet nézve,) a munkahelyi gépek 90%-ában valami integrált szarszemét vga van :)
1ébként 6600-al sem megy valami fényesen a cucc (28-35FPS fullon) -
#20 a 'kell'-et tegyétek be valahova:)
látom linux és mac-re is van. de sztem ezekhez is már illene egy ilyen kaliberű pc/mac -
#19 annyira nem. egy stabil windows munkaállomáshoz már minimum egy ilyen gép.
persze sok helyen még ez sincs
-
#18 htx -
#17 Főleg ha van a munkahelyen atomerőmű.
Kicsit gépigényesre sikeredett a drágám. -
#16 Erről beszélek nekem nem tetszik, ha nekted igen akkor igen.
-
#15 "18-25"
mondjuk inkább 9-16 :) -
#14 Az ilyen játékok azért kellenek, h bent a cégnél 5 után lehessen zúzni a főnökkel a belső hálón :) -
#13 Ahhoz képest jól néz ki.
96-os az alapja...hány éves voltál akkor?
2? :) -
#12 Éppen azért. -
#11 Azt is nézd hogy q1 engine:) -
#10 Az jó de nekem ez pl ingyen sem kell. -
#9 viszont ingyenes. -
#8 Nekem elég volt csak az alant képekre pillantani.
De ez csak 1 vélemény ha nektek bejön akkor jó. -
#7 hát nem lesz az év játéka az fix!:))
HL2-nek nem kell félnie,meg a STALKER-nek sem!:)) -
#6 Miért is? :)