Agnitum Outpost Firewall
← ElőzőOldal 24 / 24
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
O.K. Köszi az oldalt.
Eddig csak a lomalka.ru oldalon kupászkodtam.
Eddig csak a lomalka.ru oldalon kupászkodtam.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
a 2.6-os verzió nagyon fosra sikeredett!
a 2.7-es sokkal jobb, azt tegyétek fel!
me and monkey! crackspider.net 😉 ez egy hasznos lelõhely 😊
nem PH-n vagyznk,itt kimondhatod amire gondolsz 😉
a 2.7-es sokkal jobb, azt tegyétek fel!
me and monkey! crackspider.net 😉 ez egy hasznos lelõhely 😊
nem PH-n vagyznk,itt kimondhatod amire gondolsz 😉
Már veszem le, köszönöm.
Feltettem a 30 napos próbaváltozatot (2.6), tetszett is.Miután lejárt a 30 napos kipróbálási korlát, levettem és megpróbáltam újra feltenni - mint a NOD32-nél - de már nem fogadta el a program, hogy ûjra 30 napig müködjön.
Ez a normál állapot vagy csak én nem pucoltam ki a régi után alaposan a gépet?
Ha mégsem lehet, 30 napos trial-ként használni, nem tud valaki egy "lelõhelyet"?
Köszi minden segítséget.
Ez a normál állapot vagy csak én nem pucoltam ki a régi után alaposan a gépet?
Ha mégsem lehet, 30 napos trial-ként használni, nem tud valaki egy "lelõhelyet"?
Köszi minden segítséget.
Még mindig a 2.0.238 HUN a legjobb sztem.
A késöbbiekkel mind gondom volt , mint itt lejjebb írta valaki, random blokkolta a weboldalakat (teljesen megbízhatóakat) és a webböngészõt (Firefox, IE egyaránt...).
A késöbbiekkel mind gondom volt , mint itt lejjebb írta valaki, random blokkolta a weboldalakat (teljesen megbízhatóakat) és a webböngészõt (Firefox, IE egyaránt...).
Egy rendes tuzfal egyarant szuri a ki- es bejovo forgalmat is, outpost pedig egy eleg rendes kepzodmeny. Igaz nalam valami miatt mindenaron blokkolta a bongeszot random modon (pl. google behivasakor is neha😄DD) azzal az indokkal hogy megprobalt tavoli 80as portra kapcsolodni (ez lenne egy webbongeszo alapveto feladata ugye, ez volt neki engedelyezve a szabalyoknal is...). Tuzfal nelkul ne nagyon rohangalj szerintem, mert bar aki igazan be akar maszni a gepedbe, az ugy is bejut, de a script kiddiektol pl tokeletesen megved, ami azert nem egy rossz dolog :]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Mármint nem kicsi az fps-e, hanem laggol. 😊
TommoT
Ez az outpost a nyelvtudásom szerint a kifele menõ adatforgalmat szûri. Ilyenekbe bele lehet érteni olyat, hogyha egy trójai akar kifele kommunikálni vagy egy program (pl. msn) akar valami spywaret letölteni vagy microsoftal "beszélni" 😊 ? És ez csak kifele véd vagy a befele jövõ adatforgalmat is szûri? (Tehát ha egy hacker vagy akárki rám akarna csatlakozni 😊) Még valami. Ismerek egy ember aki a zone alarmban a call of duty multiplayert engedélyezte, de a tûzfal miatt mégis akadozik a játék. Nemtudjátok hogyan oldhatná meg? Nagyon ragaszkodik hozzá. (LOL a gyerek...)
Amúgy engem nem érint a téma, van routeres tûzfalam. Bár az nemtom mennyire biztonságos...
Amúgy engem nem érint a téma, van routeres tûzfalam. Bár az nemtom mennyire biztonságos...
TommoT
akkor ez ilyen átlagos betegség lehet?
de eddig is így használtam és semmi baja ne volt
most nemtom miért hülyült meg :/
ráadásul megint azt játssza,hogy bekapcsoláskor várni kell 3 percet mire feláll a hálózat :/
de eddig is így használtam és semmi baja ne volt
most nemtom miért hülyült meg :/
ráadásul megint azt játssza,hogy bekapcsoláskor várni kell 3 percet mire feláll a hálózat :/
Én ilyesmit láttam ismerõsnél már akkor, mikor a szûz gépre feltette az xp-t(integrált sp2-vel). Az adsl megy nála, de van egy felkiáltójeles kapcsolat mint nálad.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
elhiszek mindenkinek mindent, és azt sem mondtam soha,hogy a program nem jó (már lassan egy éve ezt használom) és nekem sem volt eddig semmi bajom vele...
viszont most a hozzá nem értésembõl fakadóan adódott e a probléma, amit még mindig nem tudok megoldani...
ha valakinek van valami 5lete, legyen olyan kedves és ossza meg velem, mert tényleg nincs 5letem a probléma megoldására :/
viszont most a hozzá nem értésembõl fakadóan adódott e a probléma, amit még mindig nem tudok megoldani...
ha valakinek van valami 5lete, legyen olyan kedves és ossza meg velem, mert tényleg nincs 5letem a probléma megoldására :/
évek óta outpostom van, de soha semmi bajom nem volt még vele, a kezelõfelülete is rendbenvan.
a hozzánemértés nem a program hibája...
a hozzánemértés nem a program hibája...
shit happens
Tegnap én is feldobtam a gépemre az Outpost legújabb verzióját... Hát mit mondjak
nem igazán felhasználóbarát a kezelõi felület... Ez még a kisebb gond, de a beállításokkal is akadtak gondjaim...
Elöször is a Spyware Doctor 3.1-es kémprogikeresõt nem tudtam frissiteni... hiába engedtem ki a neten.. mégis valami socket 1111 hibát írt ki...
Utána meg egész egyeszerüen jópár weboldalat nem jelenített meg a Firefox, PL.
az SG-re azt írta, hogy az oldal nem található... más oldalak meg gond nélkül bejöttek.. Biztos én vagyok a hülye a progihoz, és csak a helyes beállításokat
kéne megtalálni... Mindenesetre visszatértem a Zone Alarm Pro-hoz egyelõre...
Amugy, nagyon jó tüzfal az Outpost csak a kezelõfelületen kéne nem kicsit javítani/egyszerüsiteni szerintem..
nem igazán felhasználóbarát a kezelõi felület... Ez még a kisebb gond, de a beállításokkal is akadtak gondjaim...
Elöször is a Spyware Doctor 3.1-es kémprogikeresõt nem tudtam frissiteni... hiába engedtem ki a neten.. mégis valami socket 1111 hibát írt ki...
Utána meg egész egyeszerüen jópár weboldalat nem jelenített meg a Firefox, PL.
az SG-re azt írta, hogy az oldal nem található... más oldalak meg gond nélkül bejöttek.. Biztos én vagyok a hülye a progihoz, és csak a helyes beállításokat
kéne megtalálni... Mindenesetre visszatértem a Zone Alarm Pro-hoz egyelõre...
Amugy, nagyon jó tüzfal az Outpost csak a kezelõfelületen kéne nem kicsit javítani/egyszerüsiteni szerintem..
A LAN beállításoknál Trustedre tettem a Helyi kapcsolatot, ujraindítottam a gépet, de nem segített ez sem.
SP2 tûzfalát még elsõ rendszerinduláskor letiltottam, az nem hiszem hogy bezavarna.
És elõzõleg, reinstall elõtt is outpostot hasznéltam sp2-vel, igaz egy régebbi verziószámmal.
És elõzõleg, reinstall elõtt is outpostot hasznéltam sp2-vel, igaz egy régebbi verziószámmal.
Options>system>LAN settings
itt nézz szét esetelg
itt nézz szét esetelg
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sp2-nek a tûzfala nem zavar be véletlenül?
Mert nekem volt vele problémám igaz nem Outpostot használok de nézd meg. Tehát kapcsold ki az SP2 tûzfalát!
Hátha.
Mert nekem volt vele problémám igaz nem Outpostot használok de nézd meg. Tehát kapcsold ki az SP2 tûzfalát!
Hátha.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Egy kis plusz infó: Outpost mellett fennt van a NOD32 nevû vírusirtó program, és Axelero ADSL netem van, az operációs rendszerem pedig Windows XP.
Hy mindeki!
Remélem mihamarább errejár egy, a témában jártas szakember.
Most volt reinstallom (Wondows) és úgy gondoltam,hogy ha már újrarakok mindent, akkor legyen mindenbõl a legfrisebb... Így tettem hát, és letöltöttem az Agnitum Outpost Firewall Pro verziójából a 2.6.452.5123 (403)-asat. Feltettem reinstall után, és most ilyet ír ki nekem a Helyi kapcsolat ikon, ha ráviszem az egeret: Nincs kapcsolat, vagy korlátozott, és egy felkiáltójelet rak az ikon jobb alsó srkába. Az az igazság,hogy engem ez nagyon zavar, nem tudom mire véljem. Én ezt a hibát a tûzfalnak tulajdonítottam, ugyanis ismerõsöm, aki szintén az új Outpostot használta, mondta nekem,hogy az õ gépén is bezavarta a hálózatot az új Outpost. Szeretnék erre megoldást találni, remélem van aki tud segíteni. (Mindenképpen Outpostot szeretnék használni, ugyanis nekem ez vált be...) Ha netán nem a tûzfal hibája a probléma forrása akkoris várom a segítséget.
Végül pedig elképzeléseim szerint ez a topik szólhatna általánosságban az Outpost tûzfalakról, speciális beállításokról, hibákról, ugyanis azt hiszem van annyira jó program,hogy megérdemel egy külön topikot!
Válaszotokat, segítségeteket elõre is köszönöm!
ui.:esetleges nyelvtani hibákért elnézéseteket kérem!
Remélem mihamarább errejár egy, a témában jártas szakember.
Most volt reinstallom (Wondows) és úgy gondoltam,hogy ha már újrarakok mindent, akkor legyen mindenbõl a legfrisebb... Így tettem hát, és letöltöttem az Agnitum Outpost Firewall Pro verziójából a 2.6.452.5123 (403)-asat. Feltettem reinstall után, és most ilyet ír ki nekem a Helyi kapcsolat ikon, ha ráviszem az egeret: Nincs kapcsolat, vagy korlátozott, és egy felkiáltójelet rak az ikon jobb alsó srkába. Az az igazság,hogy engem ez nagyon zavar, nem tudom mire véljem. Én ezt a hibát a tûzfalnak tulajdonítottam, ugyanis ismerõsöm, aki szintén az új Outpostot használta, mondta nekem,hogy az õ gépén is bezavarta a hálózatot az új Outpost. Szeretnék erre megoldást találni, remélem van aki tud segíteni. (Mindenképpen Outpostot szeretnék használni, ugyanis nekem ez vált be...) Ha netán nem a tûzfal hibája a probléma forrása akkoris várom a segítséget.
Végül pedig elképzeléseim szerint ez a topik szólhatna általánosságban az Outpost tûzfalakról, speciális beállításokról, hibákról, ugyanis azt hiszem van annyira jó program,hogy megérdemel egy külön topikot!
Válaszotokat, segítségeteket elõre is köszönöm!
ui.:esetleges nyelvtani hibákért elnézéseteket kérem!
← ElőzőOldal 24 / 24