Mobiltelefonálás a repülőgépeken - amerikai vétó?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vonaton nem lehet az ülésre szarni
Pedig az egész MÁV úgy néz ki.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

A fontos embernél nincs telefon, van neki egy csicskája aki azt kezeli. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Hát máshol nem is lehet megbeszélni hogy fél kiló kenyeret vigyen haza a teszkóból vagy bevállalja az egészet... 😊

smv
No de könyörgöm, ezzel eggyütt kell élni, ki kell bírnia az embereknek azt a pár órát. A vonaton nem lehet az ülésre szarni, a repülõn, pedig nem lehet telefonálni, és punktum. Akinek nem tetszik, az ne használja ezt a lehetõséget az utazásra.
Mondjuk engem sem érdekel túlzottan az ügy...

Starcraft + Diablo III - esemve

Hát ja, csak a szokásos parasztvakítás...
Különben, ha valakinek nagyon telefonálhatnékja van, akkor jó pénzért biztos tudnának kapcsolni telefonvonalat a gép rádióján keresztül...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Baromság, ha betiltják, de mûködik a dolog, akkor ki akadályozza meg, hogy a böröndömbe tegyek egy mobiltelefont bombával?
Ha nem mûködik , akkor mirõl beszélünk?
Ha zavarják a mobil telefont, akkor hogyan oldják meg a bejelentett telefonálok esetén a szelektív zavarást?

Ezzel megint csak a becsületes embert b@szogatják, hogy azt érezze érdemben mûködik a hatóság. Pedig dehogy...
Én is pont erre gondoltam, Félnek... De hát ez hülyeség nem ezen fog múlni h ki robbant és ki nem, aki akarja enélkül is végbeviszi mint láthattuk, és ennek is van egy jóoldal (mint mindennek: rossz és jó is) azt kellene inkább kihasználni, mert amiket indokokat felhoztak ellene vmi eszméletlen h ezért akarják betiltani, aki akarja ne használja,ennyi. Ezekbõl még talán az volt a leg helytállóbb h másokat esetleg zavar, de nem hiszem h ne lehetne megoldani... Ezek hülyék!

HMm szakértõk jol megszakértették...
he el akarják tériteni a gépet akkor csak rásznnak egy fél napot hogy átbeszéljék a forgató könyvet s nem kell minden 5. percben felhivni a fönököt
ha fel akarnak robantani valamit
ha a repülön van akkor nem hiszem hogy nagy kihivást jelent egy viszonyalg kis teljesitménbyü adó össze eszkabálása
ha nem a repülön van akkor minek telefonálna repülörõl?

Ha a mellettem ülövel beszélgetek az kb ugyan anyira zavaro lehet mint a telefon

én nem azért lázadok hogy lehet vagy sem a repülön telefonálni mert ez igazából nem érdekel de ugyanezekkel az indokokkal betilthatnánk az utcán a szobában.. mittom én hol a mobiltelefon használatot

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Mondjuk nem az óceán felett kell beszélni <#whatever>

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Nem sokszor ulhettel repulon. Plane nem amerikaba tarton. Nincs terero, oreg! Hogy hivod fel? Maganak a repulonek kellene az antenna szerepet jatszania.
HUN Tick
"Egyesülés is tiltakozik a repülõgépek fedélzetén való korlátlan mobiltelefonálás ellen, mivel a szakemberek szerint félõ, hogy a beszélgetõk megzavarnák a többi utas pihenését." mé bazzzeg, buszon nem lehet telefonálni ??

Hát nem tom, szerintem ezt nehéz azért megítélni pontosan milyen kockázatot jelent, szerintem döntsenek csak a szakértõk és ha kétséges az ügy akkor akár tiltsák.

Az hát. Dehát amerika...
Félnek egy terrortámadástól? Miért talán okot adtak rá!?
Akkor meg egyék meg amit fõztek, de ne a jónépet szivassák!!

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

immovable
mekkora ökörség...<#hehe>
hahha
attól, hogy nem szabad használni mobilt még nem jelenti azt, h nem is lehet. ha a kis bombám a mobillal a csomagtérben van, akkor azt akárhonnan felhívhatom. azzal meg mire mennek, h be kell jelenti a mobilokat beszállás elõtt?? és ha nem jelentem be? lol
Vannak 8-12 oras utak is

EZ-EGY-BAROMSÁG!

Az összes indok amit felhoztak értelmetlen.

Olvasátok már el az "indokokat" elgé sok helyen lehet bele körni hogy ez miért teljesen értelmetlen

A szabadság országa?
most majdnem A4 terjedelemben irtam hogy ez miért marhaság de meggondoltam magam azthiszem ez mindenki számára nyilvánvaló
Nem is tudom hogy menyire foglalkoztatja a ma az USA ban élõ jóembereket hogy pár száz éve hogy indult ez az egész
persze értem én a másik oldalt is bizonyos érdekeknek meg kell felelniük és ki kell szolgálni az országot a modszerekkel böven nem értek egyett de sajnos engem nem kérdeztek meg

rigidus
Szinten egyetertek. A fontos ember kapcsolja ki a telefonjat es oruljon, hogy van egy urugy ra. Legalabb addig se ba...gatjak. 😊

Most egyetértek az amcsikkal, az hihetetlen hogy egyes emberek nem bírnak ki 1-2 órát mobil nélkül. Ja, hogy õk a "fontos emberek" <#idiota>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.