1317
  • Japep
    Felőlem mehet, azért csináltam!
    :DDDDD
  • Lteebee
    Királyság!

Menjen föl?
  • Japep
    Felújítottam a bannert, szerintetek milyen lett?
  • Bandee1987
    Úgy legyen! (Na, és persze a többit is ő nyerje :))
  • Japep
    Ma azt álmodtam, hogy Schumacher nyerte az első versenyt!!!
    Ámen!
    :)))
  • Japep
    Amúgy mostanában mindig azt olvasom, hogy a McLaren motorja nem valami ütős! És még szépen fejeztem ki magam! A Renaultról viszont nem sokat hallani! Szerintem ők lesznek a legnagyobb ellenfelek az éven!
  • Kit--Kat
    az gyalázat volt, de annyi siker után azért nem volt akkora katasztrófa, csak erős vissza esés
  • Japep
    100%!!! A tesztek szerint most jó kocsit hoztak össze! Muszály nyerni a múlt évi szezon gyenge teljesítménye után!
  • Bandee1987
    valószínűleg idén frissíteni kell majd a bannert, a 2006-ot is bele kell majd írni :)
  • Japep

• Bandee1987
    naná :)
  • Lteebee
    Vagy legalább a csapatvb-t!
  • Alien
    UP :)

Remélem visszavágunk jövőre és banner módositás kell majd, amin már egy 2006-os dátum is szerepelni fog Schumi pedig nyolcszoros világbajnok lesz :))
  • Sinbad
    Látom itt arról megy a vita, hogy a rossz technika, jó technika stb.
    Az én véleményem az, hogy rossz technika és rossz technika között is van különbség. pl. McLaren vs. Ferrari. Ha úgy vesszük a McLaren-nak is rossz volt technikai szempontból, hiszen a vb elején szegény kimi alig tudott verseny befejezni, mert mindig tönkrement alatta a kocsi, hiába volt gyors. A Ferrari esetében annyiban más a rossz technika, hogy ott magával az autó felépítésével van gond, nem pedig a megbízhatóságával.
  • Lteebee
    LOL
  • sferrari
    Na láttod mostantól nem irok ide mert nem látod be hogy tévedtél és ez elszomorít.
    További jó diktatúrát, mert az tény én nem fikáztam a se a Reanult se senkit csupán a Ferrarit szeretem de ahogy látom azt itt tilos.
    Bye
    Most irhatsz valami ilyesmit de jó hogy elmentél stb. de akkor se lesz igazad.
  • Lteebee
    Ok.
    Akkor mikortól is lesz, hogy nem írsz ide többet?
    Az, hogy egy modnak nincs igaza, az természetes.
    Főleg, amikor nem tetszik neki, ami egy usernek ige.

Én igazságtalan vagyok, te meg hiteltelen.
  • sferrari
    Én privát irtam neked hogy ne legyen off tudom hogy azt irtam nem jövők ide többet csak nem szeretem az igazságtalanságot ezt azért irtam amit te irtál az én üzenetemre hogy mit ugrálok itt és nem az sg-n van igazságtalanság ha nem te vagy igazságtalan.
    Egy szimpla üzenetre:
    161 és 163 ezt válaszolni amit te a 164. ben irtál az nem szép dolog !
    De szerintem másoknak is feltünik hogy nincs igazad !
  • Lteebee
    "Na keresek egy olyan fórumot ahol Szőlás szabadság van. Na nem nem ugatik többet."

Aki ilyet ír az sg-n, az megsérti az sg-t.
  • Lteebee
    Ha jó a csapat, nincs olyan, hogy nem húzunk meg egy kiegyenlítőszelepet és olyan sem, hogy véletlenül rossz guminyomással megyünk egy futamon.
  • DJ Bee18
    Schumacher mögött ugyanis jó csapat volt, de nem tudott versenytárssá válni a fos technika miatt ---> Akkor Kimi mögött nem volt jó csapat, Schumacher mögött meg volt jó csapat, de a technika volt fos, így érted? Kiminek is az autója döglött be mindig, nem hiszem, hogy a csapat volt rossz. Nem kiforgatni akarom a szavaidat, csak szeretném megérteni a véleményed. Csak azért mert a jó csapat szerintem magában foglalja a jó technikát. Magyarul szerintem az egy ellentét, hogy jó csapat és fos technika, mert olyan mintha a Minardira is azt mondanánk, hogy a csapat tökéletes, csak a technika a szar :DD
  • Lteebee
    Normálisan nem mindenre, csak az utóbbi napokban csak f1 ügyben két embert simán lefoglalt a sok faszláma, meg fórum-, illetve egyébfikázó pattanáskirály.

• DJ Bee18
    csak viccből írtam te... hülye lennék az lenni. Látod ez a problémád, minden szóra egyből ugrasz, nyugalom
  • Lteebee
    Akkor mi bánatot keresel még mindig itt?
    Offolsz csak és más fórumokat éltetsz.
    Ha ez nem tetszik, nem kell ideírni.
    Viszont ha ideírsz, mégiscsak van itt valami.

Na azért kell idejárni, amiért mégiscsak írsz.

Viszont akkor ismerd is be, hogy van miért ideírnod.

Rendben?

A lényeg: én szeretem ezt a fórumot a hibáival együtt, ezért járok ide olyan régen és szerencsére van lehetőségem tenni is érte.
    Kicsit bosszant, ha fikázzák.
  • sferrari
    Képzeld találtam olyat ahol két hozzászólás után nem ugranak neki az embernek !
  • Lteebee
    Jó keresgélést!
    (többen megpróbáltak már liberálisabb fórumot keresni sg-nél...)
  • sferrari
    Már bocsi hogy két topicban elmondtam a véleményemet többet nem fogom !!!
    Na keresek egy olyan fórumot ahol Szőlás szabadság van. Na nem nem ugatik többet.
  • Lteebee
    Szerintem nem figyelted az idényt.
    Schumacher mögött ugyanis jó csapat volt, de nem tudott versenytárssá válni a fos technika miatt(ami valszeg direkt nem volt jó egy évig).

Szerintem nem lennél jó moderátornak, mert csak a saját véleményed szajkózod és egyáltalán nem akarod felfogni, amit írok, csak kiforgatni próbálod a szavaimat.

"Mellesleg jó lennék én is moderátornak"
    Ez a legnagyobb LOLság az utóbbi időben, komolyan.
    Köszi.
    Tutira mosolyogva alszom el.
  • DJ Bee18
    ,,Ha Kimi lett volna a feliraton, az nem lett volna vicces, mert ő méltó ellenfele lehetett volna Alonsonak egy rendes csapattal maga mögött akár ebben az évben is."
    Nem azért, de ez a mondat igaz lenne így is:
    ,,Ha Schumacher lett volna a feliraton, az nem lett volna vicces, mert ő méltó ellenfele lehetett volna Alonsonak egy rendes csapattal maga mögött akár ebben az évben is." :DD Esetleg inkább Satoval nem lett volna vicces, vagy Villeneuv-vel. Nekik meg azért nem lett volna vicces, mert ők tényleg gyengén szerepeltek De szerintem egyezzünk meg, semmilyen névvel nem lenne vicces. :D
    Mellesleg jó lennék én is moderátornak, mert nem egyszer láttam Ferrari kontra McLaren, Renault vitát(pl. a csapattaktika (elengedés), meg egyéb dolgok kapcsán). Úgyhogy ne mondd, hogy nem alakultak viták. :DD
  • Lteebee
    Fogalmam sincs, mi bajod van, komolyan.
    Egész évben a merciseket kellett olvasni, hogy utálják az egész Renault csapatot újabb és újabb okokat hozva elő.

Előző évben utálták az egész Ferrari csapatot(igaz, maradtak a jól bevált "nem tud előzni", meg a "boxban elő, taktikázik" szlogennél.

Én, mint Ferrari, Renault, Toyota, Honda szurkoló(szigorú sorrendben) poénosnak tartottam a pólófeliratot.
    Véleményem szerint szó sincs Schumacher érdemeinek elvitatásáról, sőt.
    Ha Kimi lett volna a feliraton, az nem lett volna vicces, mert ő méltó ellenfele lehetett volna Alonsonak egy rendes csapattal maga mögött akár ebben az évben is.
  • DJ Bee18
    Csak tudod, amely szurkolókat mi szerinted fikázunk, azok fikáztak minket 5 éven keresztül. Csak azért, mert az ő kis csapatjaik nem voltak képesek a Ferrarit utolérni, és szerintük ezért volt unalmas a verseny. Épp ezért inkább meg kellett volna húzniuk magukat, mert az ő kedvenceik hibáit nem kellett volna azokra terelni, akik a legjobbak voltak. Meg ez a pólós jelenet. A Ferrari és Schumi tett bármit is Renaultsok ellen?? És most csodálkoznak, hogy szóvá tesszük. Eddig azért fikáztak, mert sokkal gyengébbek voltak, most meg azért se hagyják békén a Ferrarit, mert most épp ők a gyengébbek. Most akkor mi a probléma? Te meg mivel moderátor vagy, úgy is azt hiszed, hogy neked van igazad, nem fogsz igazat adni tudom jól. Mellesleg a Ferrari topicban hadd szurkoljunk már nekik, és védjük őket, nem??
  • Lteebee
    Ebben a topicban sem szeretnék moderálásról vitázni.
  • Kit--Kat
    Én pont, hogy csak ezen fikáztam őket, de nem baj. Az a bakotok nektek modoknak, hogy nem tartjátok fejben ezeket pontosan...
  • Lteebee
    Ha viccesnek tartod, nem tudom mit ugrálsz itt minden topicban.

Schumacher nem veheti komolyan, hiszen nem komoly.
    A Ferrari pont leszarja.

Akik ugatnak miatta, azok azok, akik folyamatosan keresnek mindent, csak hogy belerúghassanak a renault-sokba, Alonsoba, Briattoreba, vagy a szurkolóikba.
    Őszintén szólva szánalmasnak tartom, amit egész évben művelnek.
  • sferrari
    Én is viccesnek tartom de azért megjelennék a Következő versenyen egy ilyen polóban a Renault istáló elött :)
  • Lteebee
    Én viccesnek tartottam a feliratotés azt gondolom, hogy tudják nagyon jól, mit engedhetnek meg maguknak vicc terén.
    Rendszeresen találkoznak az f1 emberek a versenyeken.
  • sferrari
    Who Schumacher?

Hétszeres világbajnok !!!
  • Lteebee
    Rád is vonatkozik, amit mondtam.
    Nincs személyeskedés!
  • Bandee1987
    Tőled ezt még sértésnek sem veszem...
  • Bandee1987
    Persze, megértettem, sry