1317
-
#357 Fontos teszt előtt áll a Ferrari
„Ez egy rendkívül lényeges teszt lesz a számunkra, ahol az egyik legfontosabb feladat a következő három futamra történő gumiválasztás lesz majd." - nyilatkozta Schumacher. „Mindezek mellett természetesen a lehető legalaposabban fel szeretnénk majd készülni a soron következő futamokra, mint például a Német Nagydíjra. A csapat minden egyes tagja kellő motivációval rendelkezik, de mindenképpen szükségünk van az „ágaskodó lovacska" minden erejére ahhoz, hogy megnyerjük a világbajnoki címet." - tette hozzá bizakodva a Ferrari német pilótája.
-
#356 ne általánosíts(lehet h a kocsmában lévő 50-60 éves faszok így vannak vele,de pl én nem,és úgy látom bandee sem,mondjuk én nem vagyok akkora ferrari fan,h többesszám első személyben beszéljek,én csak a Real Madriddal vagyok így,bár azért eléggé szeretem a ferrarit,éppen azért is,mert már 5 éve koromban is ferraris voltam :)) -
#355 igen, ezért módositottam utolag a hozzászólásom...
nem tudom, én mindig többes számot emlitek. azt pedig soha nem mondtam, hogy én miattam nyert a csapat...én csak bíztam benne, hogy nyer. -
G_ArchAngel #354 nem-nem, félreértesz...
itt csak a többesszám/egyesszám használatáról beszélek...
mi, magyarok így szoktuk, pl. nyer a válogatott, akkor azt mondjuk meccs után a kocsmában: "de jól játszottunk, hogy megvertük őket", ha veszítenek: "szarok voltak a fiúk"...
itt nem arról van, szó, hogy nem drukkoltál, hanem arról, hogy nyelvtanilag úgy alakítjuk (mi, magyarok) a mondatokat, mintha a POZITÍV eredménynek mi is a részesei, előidézői lennénk, míg a NEGATÍVBÓL szeretünk kimaradni...:) -
gergelyanevem #353 én is így vagyok vele...emléxem egy versenyre 96ból, (milyen rossz év volt...) a felvezető körben elfüstölt a masina...már nevettünk rajta apámmal(mondjuk akkor még csak 8 voltam)de szurkoltunk, és sírtunk, de örültünk is egyben, ha jól sikerült egy futam -
#352 Én mindig többes számban szoktam beszélni a csapatról, mert ha a csapat örül, akkor mi drukkerek is örülünk, ha a csapat veszít és szomorú, akkor mi is szomorúak vagyunk. Ne kötözködj feleslegesen plz :)
-
#351 na látod,ez pl NÁLAM nem így van.ha veszít a kedvenc futballcsapatom,akkor kikaptunk,ha győz a kedvenc csapatom,akkor nyertünk.
bár én nem érzem magam akkora f1 fannak,azért túlzás lenne már,h erre rámondjam h nyertünk,dehát sztem bandee elég nagy fan,eléggé szereti ahhoz a ferrarit,h a csapat része ezenáltal.mert ugye egy futballklubhoz is hozzátartoznak a szurkolók,gondolj bele,h élnének meg a klubok szurkolók nélkül... -
G_ArchAngel #350 nem, hanem általában az asszony húz fel MKB Veszprém meccs után, de azóta észrevettem, hogy minden magyar akkor érzi magát a csapat tagjának, ha nyernek... -
#349 most mit kell kötözködni? Rosszul aludtál? :) -
gergelyanevem #348 nem kell általánosítani -
G_ArchAngel #347 pontosan Te melyik kereket cserélted?
vagy csak a chipses zacsit ráztad a TV előtt?:)
Jó magyar szokás:
Győz a csapat = "Győztünk! Jók voltunk!"
Veszít a csapat = "Bénák voltatok!" -
#346 húú,szépen csinálta az elején massa -
gergelyanevem #345 persze, csak ha mindig 2 pontot tudunk csak hozni rajta... -
#344 Most az a lényeg, hogy beérjük Alfonzót és a Rönót. -
gergelyanevem #343 Massáért kár, de majdcsak jobb lesz -
#342 győztünk is ma :) -
#341 Nahát, ez a verseny nagyon tetszett!
Bár az tény, hogy csak 2 pontot hoztunk Alfonzón, de az a tény, hogy rongyá vertük a rönót otthon, ez nagyon jó! :P
És külön gratula Massának, mégjobb lett volna, ha 2.lesz, megérdemelte volna! -
#340 jól beszélsz :) -
#339 Azért elég szép, hogy itt a Michelin és Renault pályán így elpicsáztuk őket az időmérőn :)
FORZA FERRARI!!! GYŐZNI FOGUNK MA!!! -
Gabor_(HSF) #338 De láma vagyok,csak most tünt fel,hogy ilyen topic is van -
Gabor_(HSF) #337 motorral pilótával az utóbbi pár évben sohasem volt gond............ -
#336 Ja szerintem kár volna érte, ha jövőre kitennék! Lassan beleszokik a csapatba és már egészen jól nyomja! -
gergelyanevem #335 még ne kiabáljuk el azért, de bíztató a helyzet -
#334 És Massa is jól teljesít végre! -
#333 Úgy tűnik, hogy az amerikai győzelem nem csak a gumik miatt történt, hanem mostmár a kocsi is kezd a régi lenni! Már éppen ideje volt! Ha az éven nem is de jövőre már biztos 100%-os lesz az autó és visszatér az "unalmas" Ferrari fölény!!!
Kezd helyreállni a rend!Az van elől akinek kell! -
Szid #332 Sz=ep volt a verseny, de tetszett meg Trulli + Liuzzi is -
#331 szép volt fiúk! :) -
#330 Hát szerintem az azért gyanús egy picit, hogy olyan hátul van. Várjuk meg az estét.
Viszont Massa -nak hoznia kellene a gyorsaságát a futamon is, hogy minél több pontot veszítsen Alfonso. -
gergelyanevem #329 az sem rossz megoldás, csak ne kapjon pontot -
G_ArchAngel #328 inkább ne, kapjon kört - kettőt...:) -
gergelyanevem #327 reméljük :) -
#326 Remélem nagy idegességében az 5. helyen falnak vágja a kocsit:DDD -
#325 Ma nagy Alonsoverés várható!!! :))))) -
#324 Hát már kell is!!
-
#323 Na egy kis F1 :)
Ferrarik indulnak az első sorból Indianapolisban!
1 M. Schumacher Ferrari 1:10.832
2 F. Massa Ferrari 1:11.435
3 G. Fisichella Renault 1:11.920
4 R. Barrichello Honda 1:12.109
5 F. Alonso Renault 1:12.449
Most már csak nyernek :) -
#322 kászül azoldal de még mindig nincs designer nem tudtok ötleteket hol lehet találni? (tudom hogy nem ide tartozik bocs)Sferrari -
Dexantreal #321 hallatlan bazze,amit a világ művel Michaellel meg a csapattal......remélem hamar belátják,h Michael ártatlan...
sferrari: a linket majd du-tán megnézem -
#320 Sziasztok !
Egy ferraris rajongói oldalhoz keresek embereket !
Az oldal kizárolag a Forma 1-es ferrari csapatról szólna képek hirek videók, történelem stb.
Mivel én nem értek a web design kellene egy olyan ember aki ért témához és egy minőségi oldalt össze tudna hozni ! Továbbá keresek olyanokat akik a napi heti frissitésben segítenének :)
Fentebb leirtam hogy nem értek a weblap készítéshez ez az oldalon is látszik :D de lényegtelen mert teljesen új design lesz !
Sferrari.tar.hu
a ferrari.uw.hu- is jó lehet
Kérem csak azok jelentkezzenek akik komolyan gondolják hogy együtt egy szinvonalas lapot tudunk összehozni !
Elérhetőségek:
[email protected]
[email protected] -
#319 Hát nem szémítottam ilyen szép meccselésekre:) Szegény Kimi... -
#318 Szerintem is szép volt :D
Ezzel az ötödik hellyel még reális esély maradt a vb-cím megszerzésére!