20
  • smv
    Tudom, ez a cikk nem pont az ilyen picikről szól, de azért leírom.
    Itt Debrecenben is szokott lenni a Bikában informatika kiállítás, ami régen jó volt, szép volt, nagy volt, meg minden, mostanában viszont egy picike kis unalmas valami lett, ahol minden évben szinte ugyanazok a dolgok vannak kinn... Sajnálom, pedig pár éve még nagyon élveztem a kiállítást.
  • SirLord
    bezzeg egy játékkiállitás vazze, mondjuk várnak 1-2 jo gaméval egy ijenig, azt elsö 1-2 nap csak ott lehet vele tolni, mondjuk 3 ezer forint/ ora....na azzal kaszálni lehetne...pl HL 2-vel ezt megcsinálják mondjuk Ámerikába, azt döhöhöl a lé
  • SirLord
    azota már felnöttem, nagy pöcs lettem....
  • TeszteloPontHu
    Ma már a neten minden infó megtalálható az újdonságokról napi szinten is, ezért is kevesebben mennek ki.
  • Zozo76
    "Miért te talán szebb vagy ?!
    Te lennél kirakva oda, még annyi látogató se lenne mint most."

Itt vihar keszul...
  • BlackRose
    Ez is csak bizonyíték, hogy a számítástechnika felnőtt és a kiállításokat is csak a szakma látogatja, ami szerintem pozitív. A nem szakmabelieknek ott van a CES vagy hasonló fogyasztói elektrónika kiállítás.
  • Omega
    Miért te talán szebb vagy ?!
    Te lennél kirakva oda, még annyi látogató se lenne mint most.
  • Hedgehunter #13
    Bill Gates fele fazonokat szivesebben nezegetnel?????
  • TheZsenyka
    "meg persze arra a rakat hosztesz csajra"

Egyszerűen kiábrándító, hogy ilyenekkel rakják tele a standokat.
  • immovable
    elmennék szívesen egy ilyen nagy nemzetközi kiállításra, csak az lenne a baj, hogy csorogna a nyálam a sok új cuccra meg persze arra a rakat hosztesz csajra
  • Mike at home
    az osztrak ifabo 89-ben kiraly volt
    mi mindentol voltunk akkor es ott leajulva :)
  • Flashy
    azért egy ilyen igazi külföldit megnéznék egyszer.
  • mittu
    ez a compfair mekkora durranás volt nekem régen... imádtam, ma is szívesen kimennék egy ilyenre... csakhát nincs :l
  • joebacsi
    nah én is ezekre gondoltam, nem comdexre, hanem compfair-re (ez volt ősszel), és az ifabo-ra (amit később felváltott az Info tavasszal), és ezek közül, ahogy te is mondtad, a compfair volt a "szakmaibb" (az is szűnt meg hamarabb, asszem)
  • [HUN]PAStheLoD
    Mert valoszinuleg attevodott mashova a hasonlo celt betolto gyülekezés.. lehet hogy nem földrajzilag, hanem átvitt értelemben.. kialakultak a nagy konszernek/konzorciumok úgy ahogy az iparban, és egymás közt üzletelgetnek, a kis cégek meg túl kicsit ahhoz , hogy ki tudjanak menni egy-egy ilyenre..
  • Mike at home
    az osztrak Ifabo is zsibvasar volt, megis jol ment
    tlan mert a magyar csak halvany arnyeka volt az osztraknak

arrol nem beszelve, hogy nalunk a promo cuccokat is penzert osztogattak
  • Mike at home
    Anno Mo-n volt egy Compfair es az osztrakoktol atvett Ifabo

mara mar egyik sincs
    igaz az utolsokra mar en sem mentem el
  • Cat #3
    és tegyük hozzá hogy pont azért nem mennek már ki a cégek, mert az egész egy zsibvásárrá vált, ahol gyerekek szaladgálnak hatalmas prospektushalmokat cipelve, és mára üzletkötési szerepe nullára esett.
  • [HUN]PAStheLoD
    " Azonban hiába a megannyi újdonság, " , ami valljuk be, igazából csak a szakmát érdekli, rohadt drága és nem valami giga-bréktrú , tehát nem mutatnak be semmi olyat, amitől az egyszeri ember azt érzi, hogy ha nem látja lemarad az új kor hajnaláról .. etc..
  • joebacsi
    itthon ez az elérdektelenedés már rég elkezdődött...emlékszem még kis pöcsként, apámék (hálózati eszközöket forgalmaztak) mennyi energiát fektettek bele egy ilyen kiállításba. Ősszel a Comdex, tavasszal pedig az Info elődje (már nem jut eszembe a neve). 96-97ig mindig ilyen 3-4 pavilonnyi helyet foglalt mind a két esemény, de ezután folyamatosan csökkent a jelentősége. Míg ma ott tart a dolog, hogy a BNV-n kap egy fél pavilont...