20
-
#20 Tudom, ez a cikk nem pont az ilyen picikről szól, de azért leírom.
Itt Debrecenben is szokott lenni a Bikában informatika kiállítás, ami régen jó volt, szép volt, nagy volt, meg minden, mostanában viszont egy picike kis unalmas valami lett, ahol minden évben szinte ugyanazok a dolgok vannak kinn... Sajnálom, pedig pár éve még nagyon élveztem a kiállítást. -
SirLord #19 bezzeg egy játékkiállitás vazze, mondjuk várnak 1-2 jo gaméval egy ijenig, azt elsö 1-2 nap csak ott lehet vele tolni, mondjuk 3 ezer forint/ ora....na azzal kaszálni lehetne...pl HL 2-vel ezt megcsinálják mondjuk Ámerikába, azt döhöhöl a lé -
SirLord #18 azota már felnöttem, nagy pöcs lettem.... -
#17 Ma már a neten minden infó megtalálható az újdonságokról napi szinten is, ezért is kevesebben mennek ki. -
Zozo76 #16 "Miért te talán szebb vagy ?!
Te lennél kirakva oda, még annyi látogató se lenne mint most."
Itt vihar keszul... -
BlackRose #15 Ez is csak bizonyíték, hogy a számítástechnika felnőtt és a kiállításokat is csak a szakma látogatja, ami szerintem pozitív. A nem szakmabelieknek ott van a CES vagy hasonló fogyasztói elektrónika kiállítás. -
#14 Miért te talán szebb vagy ?!
Te lennél kirakva oda, még annyi látogató se lenne mint most. -
#13 Bill Gates fele fazonokat szivesebben nezegetnel????? -
TheZsenyka #12 "meg persze arra a rakat hosztesz csajra"
Egyszerűen kiábrándító, hogy ilyenekkel rakják tele a standokat. -
#11 elmennék szívesen egy ilyen nagy nemzetközi kiállításra, csak az lenne a baj, hogy csorogna a nyálam a sok új cuccra meg persze arra a rakat hosztesz csajra -
#10 az osztrak ifabo 89-ben kiraly volt
mi mindentol voltunk akkor es ott leajulva :) -
Flashy #9 azért egy ilyen igazi külföldit megnéznék egyszer. -
mittu #8 ez a compfair mekkora durranás volt nekem régen... imádtam, ma is szívesen kimennék egy ilyenre... csakhát nincs :l -
#7 nah én is ezekre gondoltam, nem comdexre, hanem compfair-re (ez volt ősszel), és az ifabo-ra (amit később felváltott az Info tavasszal), és ezek közül, ahogy te is mondtad, a compfair volt a "szakmaibb" (az is szűnt meg hamarabb, asszem) -
#6 Mert valoszinuleg attevodott mashova a hasonlo celt betolto gyülekezés.. lehet hogy nem földrajzilag, hanem átvitt értelemben.. kialakultak a nagy konszernek/konzorciumok úgy ahogy az iparban, és egymás közt üzletelgetnek, a kis cégek meg túl kicsit ahhoz , hogy ki tudjanak menni egy-egy ilyenre.. -
#5 az osztrak Ifabo is zsibvasar volt, megis jol ment
tlan mert a magyar csak halvany arnyeka volt az osztraknak
arrol nem beszelve, hogy nalunk a promo cuccokat is penzert osztogattak -
#4 Anno Mo-n volt egy Compfair es az osztrakoktol atvett Ifabo
mara mar egyik sincs
igaz az utolsokra mar en sem mentem el -
Cat #3 és tegyük hozzá hogy pont azért nem mennek már ki a cégek, mert az egész egy zsibvásárrá vált, ahol gyerekek szaladgálnak hatalmas prospektushalmokat cipelve, és mára üzletkötési szerepe nullára esett. -
#2 " Azonban hiába a megannyi újdonság, " , ami valljuk be, igazából csak a szakmát érdekli, rohadt drága és nem valami giga-bréktrú , tehát nem mutatnak be semmi olyat, amitől az egyszeri ember azt érzi, hogy ha nem látja lemarad az új kor hajnaláról .. etc.. -
#1 itthon ez az elérdektelenedés már rég elkezdődött...emlékszem még kis pöcsként, apámék (hálózati eszközöket forgalmaztak) mennyi energiát fektettek bele egy ilyen kiállításba. Ősszel a Comdex, tavasszal pedig az Info elődje (már nem jut eszembe a neve). 96-97ig mindig ilyen 3-4 pavilonnyi helyet foglalt mind a két esemény, de ezután folyamatosan csökkent a jelentősége. Míg ma ott tart a dolog, hogy a BNV-n kap egy fél pavilont...