1071
-
DJ BP #991 ott már gurulni fog :)
Meg az a baj, hogy Alonso is ott van 3 pontra előtte, ha Massa gyengélkedik Kimi mögött bejön, mégha Kimi első is, ejj Kovalainent fogni kellett voln Kínában, nehogy ezen múljon :(
De mondom Hamilton be fog jönni sztem, ha valami különleges nincs -
#990 Jó lenne,ha így történne,és a két show/hányó citromba harapna!
A hibrid mekik viszont idén nagyon megbízhatóak lettek...(elvégre egy kicsit innen-egy kicsit onnan jött össze)
Lajosék viszont bármilyen kémbotrány kapcsán is szerezték pontjaikat,sajna..mégis úgy vonulhatnak be a F1-es történelembe,mint VB győztes ..(ha megnyeri valamelyikük).Bízom azért benne,hogy ebben óriási akadályba fognak ütközni a vörösök által. -
#989 Meglátjuk, hátha megremeg a keze 2 körrel a vége előtt a célegyenes utáni balosban. -
DJ BP #988 csak ugye miért fogna falat aki 4 ponttal vezet csapattársa előtt? :) Biztonsági autózással Alonso mögött bejön sajnos -
G_ArchAngel #987 elég Hamiltonnak falat fognia és hozni a Ferrari 1-2-t, KImivel az élen:) -
toretto r34 #986 Remélem elhuzza jövö vasárnap a szája szélét ennek a két hóhányónak de erre vajmi kevés az esély két McLaren nem fog egyszerre megmurgyelni sőt még az se biztos hogy az egyik megfog mert elég jó autók lettek -
#985 Ámen
Nem csak mi, rajongók, hanem a F1es "nagyfejesek" is elismerik végre ezt a jégembert...szerintem nagyon megérdemelné a VB címet, mert ő utolsó helyről is lett már első...vagy a Fuji futamon nyujtott teljesítménye...
és az a határozott nyugalom amikor most a brazil futamról kérdezgetik....
Hamilton kijelentette:"Én is legalább olyan laza vagyok, mint Räikkönen", szerintem ez közröhej...
amúgy, volt(van) ez a kémbotrány, oké hogy a pilóták "nem" tehetnek róla, elvettéék a csapat címet, de akkor Hamilton és Alonso csalással szerzett ennyi pontot és ezért lesznek(DE NEM LESZNEK) esetleges VBkok, szerintem ez így nem fer...
HAJRÁ KIMI!!! :) -
#984 Hajrá Kimi!!
Igazán megérdemelne már végre egy VB címet!
Az is nagy igazságtalanság lenne a sorstól, ha Hamilton nyerne, mert akkor ugye egy újonc nyrne, Kimi meg már 7. éve F1-es. És az is ha Alonso, hiszen akkor ő már 3x-os vb lenne, Kimi meg 0x-os, annak ellenére hogy Alonso nem jobb versenyző Kiminél, sőt...
Hajrá Kimi!
De ha most nem sikerül, majd előbb-utóbb fog! -
#983 Most lenne igazan izgi ha a regi 10-6-4es pontrendszer lenne. -
#982 De csak 4 körrel a vége előtt üssék ki 1mást, hogy izgis legyen a futam:D
Mondjuk Hami elszántságában kiüti Alonsot, bemegy új szárnyélt, és 4 körrel később a stop and go büntijéért, Alonso kiütéséért(hoppá vajon rá is vonatkoznak a szabályok, vagy visszavonják emiatt Kubicáét is utólag:D), és hopp már is 14.:D
Na jó nem vagyok ilyen rosszindulatu:P -
#981 Remeljuk Alonso es Hamilton egymas melle kerul majd a rajtracson es a kakaskodasuknak koszonhetoen kigyomoszkolik egymas a palya szelere. :DDDD -
#980 Megint annyira kevés kéne neki... -
#979 Mekkora lenne, hogy ezek után Kimi begyüjtené a VB-címet?!:DDD -
#978 Történhetnek még csodák! Az egyik futam lement Lajos pontszerzése nélkül..de még így is neki van legnagyobb sansza. -
DJ BP #977 ezt még Fuji futam előtt írta, akkor még volt esély -
#976 Ez sajnos csak elméleti esély,realitása a nullával egyenlő,mint ahogy az is elképzelhetetlen,hogy Lajos ne szerezzen pontot egyik hátralevő futamon sem.. -
#975 Ha a köv verseny megnyeri és Hamilton nincs első 3ban és Alonso sem akk nagy az esély :) -
Dodo55 #974 Ebben az évben még 30 pontot lehet szerezni, és 13 pont a hátránya, tehát én még valós esélyt látok a VB címre.
Szokták mondani Kimire, hogy pont akkor tud jó lenni, amikor kell, és ezért látok én viszonylag nagy esélyt a VB címre.
Ez velem is így szokott lenni sokszor, igaz Counter-Strike-ban(sokszor megnyerem a kört, ha már csak én élek a csapatból, de van még 3-4 ellenség, pedig nem vagyok pro, és ha még sokan vagyunk, akkor sokkal könyebben hibázok), de itt nem az a lényeg, hogy CSS, vagy Forma1, hanem hogy olyan ember, aki ha tudja, hogy rajta múlik a dolog, akkor könnyebben teljesít jól. -
#973 Remélem egyik dolog se válik valóra... -
Dodo55 #972 Igen, nyert, én is nagyon örülök, de szerintem te inkább amiatt a reklám miatt írtad be ezt most ide... -
#971 Raikonnen nyert! Jee!
Formula Renault 2.0 -
Djemba #970 Raikkönen a legjobb és már régóta a kedvencem csak az a baj benne nincsen szerencséje és soha nem lesz világbajnok még 08 és 09 láthatjuk utánna meg tuti visszavonul mert ő nem akar 34-36 éves koráig versenyezni -
ricky #969 Na meglesz a VB cím??? Kizárják a McLarent, és az ölébe hullik!! :) Csak Massa meg ne előzze!! -
jin #968 fenét volt gyorsabb. -
#967 Azért mert gyorsabb volt. -
jin #966 Ennyi butaságot! Még hogy nem engedték Rajkónak, hogy megnyerje a futamot!
Franciaországban ő is a bokszban nyert, és csak azért, mert a csapat menet közben megváltoztatta Massa taktikáját. -
#965 nem tom ti h vagytok vele de én nagyon rühellem massát. már zsinórban 2. verseny h a boxban nyerik meg neki a versenyt. hamilton meg egy mákos. kimi a legjobb a leggyorsabb és ezt ma be is bizonyította (leggyorsabb kör:) de nem engedik neki h hajtsa a kocsit
-
#964 Nyerni fog Kimi :P Bízunk mindannyian benne :) Holnap mikor lesz az időmérő? Mert öcsémnek fél3kor van meccse és mondtam neki h megnézem...:O -
#963 akkor dobok neki egy mailt... :) -
#962 Na most elkéne kezdeni zsinórban nyerni a versenyeket:) -
#961 Szép volt Kimi! 3 hét múlva 1 hely í cél!! ;) -
#960 Énis bizok még benne, nem nőtt a hátrány végülis:) -
#959 :) -
#958 De nem ám . -
#957 Nem vagy egyedül!!! -
#956 Én még mindíg bízom Kimiben. -
#955 Francba, szegénynek semmi nem jön össze.
Pedig nem kellene, hogy kitudja mekkora szerencséje legyen, csak pechje ne lenne!
Nem azt mondom, hogy Alonso nem érdemelte meg a tavalyi VB-t meg pl. ezt a futamot, de ha érdemre osztogatnák, Kimi min. 3x-os bajnok lenne...
Azért szépet ment amíg bent volt, remélem nem állandósulnak a bajok a Ferrarinál.
FORZA FERRARI!!! GO KIMI!!! -
#954 Hát, buktad, sajnos. :S :( -
ricky #953 biztosan! :) -
#952 2 hétig Korfun voltam az alatt Kimi 2 futamot nyert, király dolog :D
Fogadtam öcsémmel h Kimi nyeri a következő futamot is, remélem megnyerem :)