Kimi Räikkönen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Raikonnen nyert! Jee!

Formula Renault 2.0

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Raikkönen a legjobb és már régóta a kedvencem csak az a baj benne nincsen szerencséje és soha nem lesz világbajnok még 08 és 09 láthatjuk utánna meg tuti visszavonul mert õ nem akar 34-36 éves koráig versenyezni

Na meglesz a VB cím??? Kizárják a McLarent, és az ölébe hullik!! 😊 Csak Massa meg ne elõzze!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

fenét volt gyorsabb.

Kit--Kat
Azért mert gyorsabb volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ennyi butaságot! Még hogy nem engedték Rajkónak, hogy megnyerje a futamot!
Franciaországban õ is a bokszban nyert, és csak azért, mert a csapat menet közben megváltoztatta Massa taktikáját.

rajkonnen92
nem tom ti h vagytok vele de én nagyon rühellem massát. már zsinórban 2. verseny h a boxban nyerik meg neki a versenyt. hamilton meg egy mákos. kimi a legjobb a leggyorsabb és ezt ma be is bizonyította (leggyorsabb kör😊 de nem engedik neki h hajtsa a kocsit

Glory Man United Go Kimi Go

GTheo
Nyerni fog Kimi 😛 Bízunk mindannyian benne 😊 Holnap mikor lesz az idõmérõ? Mert öcsémnek fél3kor van meccse és mondtam neki h megnézem...😮

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Amse
akkor dobok neki egy mailt... 😊

Kit--Kat
Na most elkéne kezdeni zsinórban nyerni a versenyeket😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Brankley
Szép volt Kimi! 3 hét múlva 1 hely í cél!! 😉

Légy jó, légy hű Magyar!

Count Adyn
Énis bizok még benne, nem nõtt a hátrány végülis😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
😊

Tuvok
De nem ám .

Zsolti9014
Nem vagy egyedül!!!

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Én még mindíg bízom Kimiben.

Zsolti9014
Francba, szegénynek semmi nem jön össze.
Pedig nem kellene, hogy kitudja mekkora szerencséje legyen, csak pechje ne lenne!
Nem azt mondom, hogy Alonso nem érdemelte meg a tavalyi VB-t meg pl. ezt a futamot, de ha érdemre osztogatnák, Kimi min. 3x-os bajnok lenne...
Azért szépet ment amíg bent volt, remélem nem állandósulnak a bajok a Ferrarinál.

FORZA FERRARI!!! GO KIMI!!!

Hajrá Magyarország!

Brankley
Hát, buktad, sajnos. :S 😞

Légy jó, légy hű Magyar!

biztosan! 😊

GTheo
2 hétig Korfun voltam az alatt Kimi 2 futamot nyert, király dolog 😄
Fogadtam öcsémmel h Kimi nyeri a következõ futamot is, remélem megnyerem 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Brankley
GO GO GO! <#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

Aki szereti az f1 -es ligákat az jelentkezzen ebbe😮HF1Cl nagyon jó egy liga ha minden jól megy egy baráti társaságot hozunk létre.Várom mindenkinek a segítségét a ligával kapcsolatban.Itt az oldal:http://gportal.hu/portal/hf1l/ a liga játékát a bal felsõ sarokban kévõ letöltésekbõl tudjátok letölteni ez egy rendes játék csak rakjátok fel és már játszhattok is.
olvastátok, hogy a McLarennél megtalálták a Ferrarri adatait??

Lteebee
És a sok loser majd mákkirálynak hívja, mert csak azért tudott nyerni, mert kiestek elõle?
Megvárom...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

atee20
eljön az az idõ is amikor a Mclaren felmondja a szolgálatot csak ki kell várni<#levele><#nyes><#boxer>

zalan05
szép volt Kimi csak igy tovább <#vigyor3><#worship>
Hamilton meg már egyszer kieshetne vagy a kocsija lerobbanhatna már

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

jó volt amit nyilatkozott: "az autó nem volt tökéletes..." - de azért megnyerte. Mi lett volna ha tökéletes 😄DD

szerintem elég, ha ezt a szintet hozza😊

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Remélem innentõl csak felfelé vezet az út😊

GTheo
Barichello volt az 1ik legegyensúlyozottabb versenyzõ szerintem amikor schumival ketten voltak, õ mindig egyensúlyozott teljesítményt nyújtott szerintem...bár eltûnt eléggé schumi mellett...

azért nem volt egy béna gyerek 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Áhhh... Barichello alapvetõen nem ért fel Schumi szintjére...

Skynet85
Nem írom le sõt én is nagyon örülnék, ha már mást nem, de legalább Massat elverné,persze annak örülnék igazán ha WB lenne, mert ha Massa most eredményesebb lesz lehet Kimi is ,,Barichelo" besorolást kap....

Kit--Kat
Hát én is, de nagyon-nagyon.

Lteebee
Azért nem kéne még leírni.
Ahogy Massa jónak tûnt pár neki fekvõ pálya miatt, Kiminek lehetett pár nem annyira jól sikerült hétvégéje.
Csalódnék, ha Massa lenne az eredményesebb kettejük közül a 2007-es szezonban.

Skynet85
Nagyon kedveltem Kimi veresenyzõi karierjét az elején ment csináta amit tudott ill amit és ameddig a kocsi engedte, de most olyan az érzésem mit aki kiégett elkering a pályán felveszi a szét jókat bulizik aztán jó lesz ahogy lesz alapon kimegyünk a pályára...

hát szarul áll a széna, bizonyítani kell mostmár

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Lteebee
Vigyázz, már nincs Michelin!
Így valamivel nehezebb lehet 😄

Kit--Kat
Whááá amcsiban nyerni kell végig.........

biztos a futam elõtt kelt fel... 😄

Lteebee
Szép volt, ahogy az interjú közben kiszedte a csipát, aztán szemügyre vette😊

hajrá Kimi<#vigyor2><#vigyor2><#taps><#taps>!!!!!!!!!!!!!!!
zalan05
Szép volt csak igy tovább és meglesz a bajnoki cím is<#vigyor3><#worship>

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

1bõl 1! (Y) 😊) Szép volt!!

<#eljen>

userbar:

Japep
Miért milyen legyen, ha nem Ferraris??? A mostani meg csak McLarenes...
Amúgy meg a méret nekem szabvány, mindenhova ekkorát csinálok...ha nem tetszik, csináltassatok mással...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Lteebee
És csak ferraris képek vannak rajta.

Lteebee
Keskeny.