1071
-
ricky #28 azt kihagytad, hogy 2 k-val kell írni!!!
Majd szólok egy moderátornak! -
#27 Egy n a közepén, és ä -
ricky #26 mert? -
#25 Attól a neve még rosszul van írva ... -
ricky #24 persze, majd lesz egy kép... -
ricky #23 kösz -
#22 Én is Raikönnen-nek és a Mclarennek szurkolok már nagyon régóta sőt amióta az eszemet tudom a Mclarennek drukkolok! Egyébként meg szerintem a hétvégi futamon derült ki hogy ki az igazán jó pilóta. Azért ilyen gumival 20 körön keresztül navigálni az autót az nem semmi!
Raikönnen a legjobb! -
#21 Tűz és víz :)
-
#20 Ja, ha esetleg marad a topik, akkor kéretik a címet és az alcímet kijavítani ,)
-
#19 és bambább mint valaha, mi lesz vele ha megkapja az új szponzort -
#18 Egy kis 'ON', ha nem baj
Ritka esemény, a Jégember mosolyog
-
#17 Ez igaz, senki sem hal bele egy új topikba. -
#16 és ha valaki nem az f1-es teljesítményéről szeretne beszélni?most miért baj ha nyit valaki 1 topicot?ha nem akarsz nem kell olvasnod és beleírnod. -
#15 Alonso meg kaphatna 20000 topicot mih?:)
Egyébként elég ha a F1 topicban "bizonygatod" hogy ő a bezteszt, végül is jogosan ^^, -
#14 Akkor hét topikot nyissunk. -
#13 7-szeres. sorry. -
#12 Nekem ebből a gumis balhéból az jött le, hogy hülye a gyerek.
Ha kiállt volna, második vagy harmadik lehetett volna. -
#11 6-ot!
6-szoros világbajnok, nem? :) -
#10 Hát én korábban annyira nem szerettem, de ezzel most hogy bevállalta az europai futamon azzal a szar gumival hogy végigmegy.. És elég jol is ment. Nagyott nőtt a szememben -
#9 Baumgartner!!!!!! -
R9 #8 sztem nem érdemel meg egy fórumot!akkor schumacherről lehetne 5-t nyitni mert Ő megérdemli! -
#7 igy jól alszok éjszaka
(tényleg, hogy tetszik a logóm? :D) -
#6 van benne igazság, de miért kell mindíg ezt csinálni? -
Aspyrin #5 -
#4 DVTK!!!!!!!!!Mellesleg már ilyen fórum is van!:D -
#3 persze és a többi 20nak, plusz a tartalék pilótáknak is nyissunk topicot. Természetesen a focistáknak se felejtsük el, és ha már itt tartunk, a szurkolóknak is, NÉVSZERINT... -
#2 Hát a remény hal meg utoljára, de ha Alonso idén csak pontokat szerez meg dobogós helyeket akkor elég kevés rá az esély, hogy behozza a hátrányt. -
ricky #1 Szerintem megérdemel Ő is egy fórumot. Én már mióta bekerült először a Forma-1-be, azóta neki drukkolok. Most már talán esélye is van, csak hát néha az autó vagy ugye a gumi nem bírja.
Remélem idén ő lesz a világbajnok!!!
Várom a véleményeteket és a hozzászólásotokat, hogy szerintetek milyen.