1071
  • PeeTeR
    Go! ICEMAN! Go!

vegre valami normalis topic
    marmint nekem soha nem sikerul ertemeset csinalni, mert vagy mar van, vagy tul perverz

egyebkent szivszelutest kaptam majdnem amikor kitort a jobb elso kereke. qrva gumi, feldugnam a seggebbe a kereket aki kitalalta ez a hulye szabalyt. Nem csak Kimi miatt hanem ugy alltalaban minden versenyzo miatt. Alonso -nak is ugy elfogytak a hatso kerekei mint az allat. Amugy a kommentatorok mar reflexbol 'gumicsere' -t mondanak a tankolasok helyett. Ha' nemtom de... Szoval ja...
  • mesor
    vicces!
  • ricky
    A sok első helyzetért járt kupa lemaradt :D

De egész jó lett
  • Felfedező
    Kimi 30 év múlva...

• ricky
    Bocs, hogy bele szólok a vitátokba, de ne erről szóljon már ez a topic...
  • Amse
    Jóvanmá ne haragudj öreg:P
    Nem személyeskedtem veled csak tényleg unom már.
    Písz!
  • szanics
    jó, akkor azal kötekedj, aki minden új topikba beleirkálja, hogy "minek kellett ezt megnyitni?", de ne velem!
    Páj, öreg!
  • Amse
    Jaja!Heidfeld-el.Milyen szép év volt:)
  • robotnyk
    majdnem elzavarták az okosok az elején :)
  • Tuvok #59
    Bocsi, 1 kis 'on'

A Sauber-nél kezdte
  • Amse
    Nem akarok erről beszélni többet, de a lényeg a "szerintem" szón van.Lehet más szerint nem felesleges 1 olyan topic ami szeinted igen és ezt kell tiszteletben tartani.Mondjuk én manapság már nem válok el az emberektől semmit tiszteletet meg főleg.End
  • ricky
    Jah, "Hova tünt Kimi Raikkönnen??" lenne az új beszólása, vagy valami hasonló!!!
  • ricky
    Jah, azt nem tudtam. Nem voltam itthon és nem tudtam nézni, sajna. Majd leszedem netről, aztán megnézem.
  • szanics
    Ja, ez is biztos!
  • mesor
    Az biztos ezt nem is vitatom!
    De ha súlyos baleset lett volna akkor a vezetőséget bíróság elé állítják és el is ítélték volna őket!
  • szanics
    Na ezért mondom, hogy szerintem sz@r a szabály, mert ilyen döntési lehetőséget hagy.
    A kiesése előtt nem sokkal volt egy lassítás, amin lehetett látni, hogy már remeg a felfüggesztés, mert szögletesre fékezte a gumit.
    Ebből pedig 300-nál elég nagy bajok származhatnak.
  • mesor
    De azért vicces volt!
    A Palik viszont kegyetlen lett volna!
  • szanics
    Gyulám volt a kommentátor, egy ilyen szerintem belefér.
  • mesor
    Akkor azt mondanám hogy a csapatvezetők idiótasága miatt lett volna!
    De nem lett! Szerencsére.
  • szanics
    Olvass már vissza, vazze!
    Pont arról beszélek, hogy nem értem, miért gáz egy Räikkönen-topik.
    Karthikeyan viszont szerintem annyi témát nem szolgáltat, hogy a sima F1-topicban ne lehetne kitárgyalni. Az tényleg felesleges lenne, nem is nyitott még senki olyat.
    De ez a topic szerintem rendben van.
  • mesor
    Nem Palik volt a komment!
  • szanics
    Azért életveszélyes a szabály, mert nem kellene ilyen veszélyes döntést meghozni, ha tankolásnál lehetne kereket cserélni.
    Ha 300-zal beleszállt volna a Hondába, szerintem mást mondanál.
  • ricky
    :DDD

Lehet, hogy félbe szakadt és azért vol belőle kettő, vagy az a "hülye" Palik sokat ivott és azért látott belőle kettőt.

De amúgy ő mindig sok hülyeséget mond, "ugye Gyulám?"
  • mesor
    Cső!
    Ez tényleg csak azon múlott. Egyébként meg szerintem azt nem is vették figyelembe hogy a felfüggesztés nem fogja bírni annyira a gumira koncentráltak!
    De a kommentátor jó volt "Úristen Raikkonen jobb első kerekei katasztrófálisak". Én akér honnan néztem csak egy jobb elsőt láttam!
  • Amse
    Szia Mesor:)
    Szerintem ha kibírja a célegyenes végét még akkor onnan már beért volna a célba, de ott a legnagyobb a tempó és a vibráció ami olyan erős volt, hogy nem bírta.Ez tényleg csak szerencsén múlt és erre építettek a csapatnál.
  • mesor
  • Amse
    És te miért küldenéd el a picsába?Ha valaki azt szeretne nyisson neki is.Most az elrontaná az életed, ha nyitnának neki is?Miért kell másokat leugatni azért, mert te nem úgy cselekednél?
  • mesor
    Azért nem életveszélyes a szabály ugyanis indokolt esetben(és indokolt volt) a Mclaren lecserélhette volna a gumikat! Akkor max egy 3. helye lett volna. Így döntöttek, kockáztattak ezt fel kellet vállalni. Akár ki is bírhatta volna azt a 2 percet a felfüggesztés!
  • szanics
    Hát Te tényleg elég nagy tufa vagy, barátom.
    Ha valaki nyitna egy topikot Kathikeyannak, azt én is elküldeném a pébe. De hogy miért baj egy Räikkönen-topic, azt nem tudom...

Na mindegy, én is neki szurkolok, nagyon sanjálom, hogy kiesett a hétvégén. Akárhányszor láttam eddig az ismétlését a balesetnek, eszembe jut, hogy max. 10 centire ment el a kocsija a BAR mellett. Ez a szabály kész életveszély...
  • ricky
    csinálok egy bannert és akkor majd egyszerre
  • Tuvok #38
    Mondjad csak neki, végezze el rendesen a dolgát :)
  • AnuluWork #37
    Vodka és kokain. :)
  • ricky
    Köszi

(Szerintetek mérges lesz, ha mondom neki, hogy egy n-el kell írni???)
  • Lteebee
    Átnevezve
  • Tufa
    az f1es topic nem elég indok?
  • robotnyk
    rohadt idegesítő a tegnapi kiesés. 2 éve is kiesett itt vezető helyről, ki tudja akkor talán már világbajnok lehetett volna. megértem hogy nem akart kijönni, vagy nem engedték, hogy kijöjjön, ott volt az első hely, megdolgozott érte. 10-15 körön keresztül rázkódott az autó, ha kibírt már annyit, akkor én sem jöttem volna ki. ha azt a másfél percet kibírja, akkor a sok okoskodó össze-vissza dícsérné most, szóval nem is érdemes ezzel foglalkozni. mindenesetre nagyon nagy kár, mert idén már több mint 20 pontot eldobott. Imolában első helyet, most is, még asszem az első versenyen deffekt miatt egy pontszerző helyet...
    van még 10 éve legalább, ha meg nem szűnik a sorozat, szóval lesz ő még világbajnok, ha nem is idén.
  • robotnyk
    unalmas. kurva nagy divatot csinált néhány lúzer a gumis írás stílusból, az újreg oltásból, meg az új topikok telehányásából. jó lenne ezt csak indokolt esetben játszani.
  • ricky
    Tudom, bocs, mérges vagyok/voltam, hogy az utolsó körben kiesett. Már írtam, hogy javítsák ki!!!
  • Tuvok #30
    Huh télleg
  • dr Kotász
    Rosszul írtad a nevét.