1071
-
#108 Lehet :) -
ricky #107 Ez biztos lekőrözés után készült, vagy mindjárt a rajt után. :) -
#106 -
#105 Todt még kíméletlen teszteléseket ígért, amikor a Bridgestone azt mondta, hogy "találtak valamit" ehhez képest egy pilóta ment 70 kört cca... -
#104 Raikkönen alázott Silverstone-ban
Naná... Mégis kimás.. -
ricky #103 ezen a képen is jól látszik milyen mérges. Bár nem tudom, h miért, de szerintem látszik rajta. -
ricky #102 bejött a banner :))) -
#101 -
#100 -
#99 -
ricky #98 sajnos... -
#97 Néha előfordulnak ezek a dolgok még a legjobbaknál is! -
#96 Hű baszki, erre az időszakra nem szívesen emlékszem vissza... -
#95 -
#94 -
#93 A hiba az ön készülékében van. -
ricky #92 Nekem még mindig nem láccik... :( -
#91 Igen ? Jó neked, adhatnál egy keveset ,) -
#90 Minden tökéletes! -
#89 Nekem is bejön! -
#88 Nekem bejön
És a cím is jó már -
ricky #87 hmmm én a forrásban sem látom, hogy ott lenne -
ricky #86 Na most jól van írva a neve a címben!!!
De a banner csak nekem nem jön be? -
#85 Ott a banner. -
ricky #84 Nekem sem tünt fel, hogy ugyanaz a két csaj... -
#83 Hát én valahogy nem :) -
#82 A kérdés az, hogy őt érdekelné-e.
Ha annyi zséd lenne, mint Räikkönennek, biztos nem... -
#81 Aztat vágom! ;-) -
#80 Egyébként a két csaj elvileg egy és ugyanaz :D -
#79 Hát "rendes" csaj lehet, ha magasabb is tőle, és még magassarkút is vesz fel :D -
#78 Az legyen a legkevesebb :) -
ricky #77 lehet -
#76 lehet hogy nem érdekelne? :D -
ricky #75 Lehet, h magassarkúban van :) -
#74 Hangyafasznyit magasabb az asszonka, nám? :DD -
ricky #73 Összedobtam gyorsan egy kezdetleges bannert. Majd még változtatok rajta. Megkértem, hogy tegyék be. Ha vanm valami ötletetek a banner kapcsolatban írjátok meg nyugodtan és ha megoldható megcsinálom!!! -
#72 Őt meg nemtom :)
-
#71 Jenny Räikkönen :)
-
#70 ah baze ne sajnald mar.. mi az hogy szegeny? uberfaszan ment az utobbi futamokon. most is lazan megnyerte volna minimum 20s elonnyel ha nincs a gumi-gebasz ami kinyirta a felfuggesztest a folyamatos egyenletes razkodastol. az is csak akkor lett volna 20s ha a vegen eltokoreszi mert nagyon-nagyon biztosra akar menni. egyebkent alazott volna megint 25-30s -el.
en nem tartom magam nagy fan -nak mert csk az ev eleje ota nezem, de azota rendszeresen. mivel tavaly meg elotte halalosan uncsi volt a Ferrari miatt, de most vegre masok is kapnak teret hala a fejleszteseknek. Rönó, Mekláren Mercédesz, Villiemsz BéeMVé rulz, sorrend tok mindegy. -
#69 Szegény Kimi ennyi balszerencse után nem csodálom ha néha felönt a garatra...