1071
  • PeeTeR
    Jo de ilyen miatt nem lehet szerintem hibaztatni. Egyertelmu hogy feszult mert akkor jott pont BOX kiallasra raadasul Heidfeld miatt jott az SC es szivott a jonep
  • szanics
    :DDDDDDDDDDD
  • ricky
    Max Montoya elütötte volna, mert nem vette volna észre!!! :)
  • robotnyk
    Nascarban meg tudták oldani, hogy egy pályabíró olyankor odaáll a kijárathoz egy piros táblával, ott nincs ilyen vita, hogy láttam/nem láttam.
  • robotnyk
    Jah, amúgy most Kiminek jól jött ki, hogy kiestek előle sokan, de jó lenne ha ez nem folytatódna, mert megint az lesz mint két évvel ezelőtt, most majd a McLaren meg a Renault felváltva kiesnek, MS meg majd befut megint.
  • szanics
    hiba volt, sajnos megérdemelte... Szerintem a Ferrarit is kizárták volna ilyenért.
  • szanics
    Az Úr elvette, az Úr visszaadta... :D
  • robotnyk
    szép győzelem volt, kormányzási problémákkal együtt.
    Alonso majd elgondolkodik, hogy mit csinált az Európa nagydíj végén, meg miket nyilatkozott, Briattoreval együtt.
  • ricky
    azért ez nem volt olyan szoros
  • Istencsászár
    Láccik alonso nagyon feszült és tudja a mclaren jobb ezér ideges és ezér hibázott..Monti-t meg Indianapolisba is kizárták FIA-nak ez a mániája...kicsit sok ez azér ha a ferrari csinálta volna ezt tavaly véletlenül akkor nemzárták volna ki az tuti..
  • ÁjjLe BoBBi
    nyert a király!!
  • Tuvok #137
    Hát igen, Montoya-ért nagyon nagy kár pontok szemszögéből, és pont emiatt örülök, hogy a két Renault kizúgott :)
  • Felfedező
    Valamit megéreztem!! Szép volt Kimi!!
  • ricky
    Kiváncsi lettem volna azért, hogyha Fisichella marad, vagy Montoya bejön Alonso elé. De így is jó, bár ha két McLaren nyert volna annak jobban örültem volna!

Meg lesz az avilágbajnoki cím, ez a 10 pont különbségcsökkenés nagyon sokat számít. Ha múltkor az a jobb első gumi még egy kőrt bír... huhh
  • ricky
    IGEEENNNNNNNNN!!!!
  • Tuvok #133
    KIMI !!!
  • PeeTeR
    Alonso 4
    Kimi 3

ugyis ugyis :D

KIMI NYERT :DDD
  • PeeTeR
    Kimi 1.948 -> 2.031 Schumi (megy eeeeeeezzzzzz)
  • Tuvok #130
    Kivéve Albers-t :D
  • Tuvok #129
    Ja, és remek példa, hogy idegbeteg módjára nem lehet vezetni, bye Alonso ;)
  • PeeTeR
    mar csak 3 kor tavolsag maradt, gond meg nincs :D
  • Tuvok #127
    Nem csökken kettejük közt az idő, szal ha nem jön közbe vmi probléma (most jó kmég Kimi kerekei :)), akkor jó esélye van
  • PeeTeR
    Maradni fog, ez biztos! Schumi csak azert 2. mert jott az SC... Kulonbon soha nem kerult volna oda, ez TENY ;)
  • Tuvok #125
    Maradjon is így :)
  • PeeTeR
    mar csak 10 kor es meg Kimi az elso
  • PeeTeR
    undi de nagyon.. meg nehogy mar pont azt a qrva piros lampat figyelte volna mikor elso volt es probalt visszamenni jo helyre... UTALOM a Safety Car -t ;>
  • Tuvok #122
    Ekkora f*szságot már ....
  • PeeTeR
    bazmeg Montoya -t kizartak, Kimi az elso (16. kor)
    (fubazz tiszta ideg vagyok)
  • Tuvok #120
    Hihi :)
  • ricky
    De, igazad van, csak ott az a HA, hogy mennyi benzin van az előtte lévőkben.

Na majd mindjárt kiderül, már csak 5 perc és kezdődik!!!
  • PeeTeR
    ebben biztos lehetsz, egyebkent nem O ment szar idot, hanem a tobbiek. Illetve ez relativ. Mert ha azt nezed, hogy a Mercedes dugig van uzemanaggal es meg igy is 6. helyet autozta az szep. A tobbinek meg HA nincs tele a kocsija es meg igy eppen hogy csak jo idot mentek az gaz.

Nem?
  • ricky
    Remélem tényleg azért ment ilyen "szar" időt, mert tele van benzinnel és nyerni fog!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    nem szarozott akkor sem. kinyomta ahogy kell :)
  • Felfedező
    Kimi - Schumacher párharc még 2003-ból...

• oneal1
  • robotnyk
    kussé.
    alamizsna.
  • oneal1
    az:DDD
  • robotnyk
    hát ez elég karcsú lett :S
  • Tuvok #110
  • Tuvok #109