1071
-
ricky #188 Még azért van esély, így hogy Kimi 2. lett csak 2 ponttal ment el tőle.
Jó lett volna, ha nincs bünti, akkor Kimi nagyon nyer, SZERINTEM -
#187 jaja vmi ilyesmi jó lett volna...
de majd legközelebb -
#186 én is arra apelláltam hogy majd alonso szépen kipereg. mondjuk sato lekörözés közben kinyomja stb. -
#185 királyat ment a gyrek de jobban örültem volna ha Alonso nem kap pontot és Kimi nyer -
#184 hatalmasat ment!! -
#183 13.-ról 2. ? Na ez nem volt gyenge -
#182 és épp ez amitől tartok mert ha oda akar érni akkor egy percig sem kímélő üzemmódban... -
ricky #181 Kár. Ha nem lenne motorcsere miatt büntetésben egész jó lenne. Mind1, azért így is reménykedhetünk, csak bírja akocsi Kimi tempóját... -
ricky #180 "A McLaren tesztpilótája, Pedro de la Rosa a Francia GP második edzésén is megtartotta vezető helyét, a versenyők közül pedig Juan-Pablo Montoya bizonyult a legjobbnak. A wokingi gárda mégsem lehetett elégedett: Kimi Räikkönen valószínűleg motorhiba miatt két kör után az edzés befejezésére kényszerült."
Kimi sajnos elfüstölt... :( -
#179 Mansell véleménye -
#178 reméljük igazad van. -
#177 Annyiból igaza van, hogy ha ilyen dolgok léteznek az F1-ben, ami a mai szituációt is előidézte, akkor érdemes lenne elgondolkodni a felsőbb körökben (FIA), hogy megéri-e a nézettségért és a pénzért a pilóták életét kockáztatni a szabályokkal . Indy-ben az a speciális helyzet adódott, hogy ezen a versenyhétvégén kívül nincs lehetősége tesztelni senkinek, így vagy beválik a számítás, vagy nem, Bridgestone-éknál most bejött, Michelin-éknél nem ...
Az európai futamok előnyben vannak a tesztelések miatt, de azt is figyelembe kell venni, hogy hiába a strapabíróbb gumi, hiába akármi, ha egy derék defektes akar lenni, akkor az az is lesz .
Annyit remélek, hogy az FIA-nál elgondolkodnak, hogy mit milyen áron engedünk, vagy nem engedünk meg a szabályokkal, most nem engedtek a 21-ből, a nézettség fontosabb volt, de átestek a ló túloldalára, és a lehető legrosszabbul sült el .
Nincs értelme ujjal mutogatni, hogy ki, és miért hibás, mert ez nem olyan egyszerű hátterű dolog, hogy bárki csak úgy eldöntse, hogy konkrétan ki hibázott . Minden tábor kígyót-békát fog most a másikra ráaggatni, de ezzel csak a F1-nek ártanak, pedig a mai eset is jól mutatja, hogy ha valaki megtilt / nem gondol át / hibázik valamit, akkor létezhet a csapatok között összefogás, és ez szépen vissza is fog ütni, és hogy ebből mi lesz, azt a bedobált üvegek tökéletesen tükrözik . -
ricky #176 Ez a Palik is milyen.. Most mi lesz Belgiumban... blablabla
Szerintem ebből mindenki tanult és nem fognak ilyen hibát többet elkövetni sem a gumigyártók sem a csapatok -
#175 Hát 'izgalmas' volt ...
De minden tiszteletem a csapatoké, akiknek fontosabb a versenyzőik testi épsége, mint a pontok vagy a pénz .
Remélem, hogy több ilyet nem látunk, de kicsit félek, mert nem ez az egyetlen gumigyilkos pálya ... -
#174 Na erre a forma1-es évadra is fogunk emlékezni! -
#173 LOL nagyszerű futam lett ez a mai! -
#172 De eleve minek tiltani ezt ? Ha nem cserélhetnek kereket a verseny alatt, legalább olyan kerékkel indulhatnának, amilyennel akarnak ... -
ricky #171 Bírnám Kimi kijönne az utolsó körben és szerezne 2 pontot, vagy ha kiesik vki, akkor még többet is :) Vagy esetleg Schumi lerobban egy neki ilyen jó helyzetben... LOL -
ricky #170 Az volt szerintem a döntés oka, mert ha engedik, akkor máskor a Ferrarri is mondhat ilyet és nekik is engidnie kéne, hogy gumit cseréljenek.
-
#169 hmm -
#168 Nem, 163, igaz, csak félig jött be :) -
#167 #161 ? -
#166 Mondtam, hogy lesz verseny :DDDDDDDDDDD -
#165 ok, charlie whiting, fulladj meg -
#164 Hát 20 perc alatt már nem hiszem, hogy Franciaországból odaér a repülő Indianapolisba :) -
#163 még lehet, hogy lecc, ne szaladj az ollóért. Szerintem úgyis engedni fogják :D -
#162 Valaki leírná, hogy mi volt a logika az FIA azon döntésében, amelyben megtagadta, hogy a Michelin strapabíróbb gumikat hozzon Európából ?
Ha emiatt marad el a futam, akkor kinyomtatom az FIA vezetőjének képét, felakasztom a Darts-táblámra, és minden nap kiélem magam rajta ... -
#161 Hinnye, nem lesz Formel-1.... -
ricky #160 Wazze, majdnem meglett a pole. Mind1, azért Kimi is sokat vert a többiekre. :) Majd estére... -
#159 Azért Briatore most jó versenyt csinált nekünk. Képzeld el ha Fisichella elengedi Alonsot akkor lehet hogy Alonso nem csókolja meg a falat! -
#158 Időszerű volt már, nagyon megérett egy vb címre . -
#157 Briatore és a Renault bekaphatják... Beképzelt seggfejek... -
ricky #156 ...és így is marad!!! :) -
#155 De most akkor is szerencséje volt Kiminek lehet hogy most a pártjára állt Fortuna! (remélem nem kiabálom el) -
#154 meg egyébként sem elengedős segítőkésznek ismerjük montoyát...szerintem.
:D -
ricky #153 mondjuk ez is igaz. Sokszor ment szét alatta a kocsi. -
#152 szerintem nem. első futam az évben ahol oda tudta tenni magát, győzelemre volt esélye és nagyon gyors volt -
#151 hát erre pont rászóltál...kimi meg a szerencse nem említhető egy lapon...sajnos...:\ -
ricky #150 Azért arra is kiváncsi lettem volna, hogy Montoya elengedi-e Kimi-t vagy sem??? -
#149 Király volt KIMI! Jó pilótának ugyebár szerencséje is van :)!
Alonso hülye volt, Montoyával meg jól kibasztak. Briatore nagyot nőtt a szememben. SZVSZ nagyon jó futam volt ez a Montreali!