1071
  • ricky
    Még azért van esély, így hogy Kimi 2. lett csak 2 ponttal ment el tőle.

Jó lett volna, ha nincs bünti, akkor Kimi nagyon nyer, SZERINTEM
  • Sheva
    jaja vmi ilyesmi jó lett volna...
    de majd legközelebb
  • ÁjjLe BoBBi
    én is arra apelláltam hogy majd alonso szépen kipereg. mondjuk sato lekörözés közben kinyomja stb.
  • Sheva
    királyat ment a gyrek de jobban örültem volna ha Alonso nem kap pontot és Kimi nyer
  • ÁjjLe BoBBi
    hatalmasat ment!!
  • Tuvok #183
    13.-ról 2. ? Na ez nem volt gyenge
  • ÁjjLe BoBBi
    és épp ez amitől tartok mert ha oda akar érni akkor egy percig sem kímélő üzemmódban...
  • ricky
    Kár. Ha nem lenne motorcsere miatt büntetésben egész jó lenne. Mind1, azért így is reménykedhetünk, csak bírja akocsi Kimi tempóját...
  • ricky
    "A McLaren tesztpilótája, Pedro de la Rosa a Francia GP második edzésén is megtartotta vezető helyét, a versenyők közül pedig Juan-Pablo Montoya bizonyult a legjobbnak. A wokingi gárda mégsem lehetett elégedett: Kimi Räikkönen valószínűleg motorhiba miatt két kör után az edzés befejezésére kényszerült."

Kimi sajnos elfüstölt... :(
  • robotnyk
    Mansell véleménye
  • narazzino
    reméljük igazad van.
  • Tuvok #177
    Annyiból igaza van, hogy ha ilyen dolgok léteznek az F1-ben, ami a mai szituációt is előidézte, akkor érdemes lenne elgondolkodni a felsőbb körökben (FIA), hogy megéri-e a nézettségért és a pénzért a pilóták életét kockáztatni a szabályokkal . Indy-ben az a speciális helyzet adódott, hogy ezen a versenyhétvégén kívül nincs lehetősége tesztelni senkinek, így vagy beválik a számítás, vagy nem, Bridgestone-éknál most bejött, Michelin-éknél nem ...
    Az európai futamok előnyben vannak a tesztelések miatt, de azt is figyelembe kell venni, hogy hiába a strapabíróbb gumi, hiába akármi, ha egy derék defektes akar lenni, akkor az az is lesz .
    Annyit remélek, hogy az FIA-nál elgondolkodnak, hogy mit milyen áron engedünk, vagy nem engedünk meg a szabályokkal, most nem engedtek a 21-ből, a nézettség fontosabb volt, de átestek a ló túloldalára, és a lehető legrosszabbul sült el .
    Nincs értelme ujjal mutogatni, hogy ki, és miért hibás, mert ez nem olyan egyszerű hátterű dolog, hogy bárki csak úgy eldöntse, hogy konkrétan ki hibázott . Minden tábor kígyót-békát fog most a másikra ráaggatni, de ezzel csak a F1-nek ártanak, pedig a mai eset is jól mutatja, hogy ha valaki megtilt / nem gondol át / hibázik valamit, akkor létezhet a csapatok között összefogás, és ez szépen vissza is fog ütni, és hogy ebből mi lesz, azt a bedobált üvegek tökéletesen tükrözik .
  • ricky
    Ez a Palik is milyen.. Most mi lesz Belgiumban... blablabla

Szerintem ebből mindenki tanult és nem fognak ilyen hibát többet elkövetni sem a gumigyártók sem a csapatok
  • Tuvok #175
    Hát 'izgalmas' volt ...
    De minden tiszteletem a csapatoké, akiknek fontosabb a versenyzőik testi épsége, mint a pontok vagy a pénz .
    Remélem, hogy több ilyet nem látunk, de kicsit félek, mert nem ez az egyetlen gumigyilkos pálya ...
  • mesor
    Na erre a forma1-es évadra is fogunk emlékezni!
  • mesor
    LOL nagyszerű futam lett ez a mai!
  • Tuvok #172
    De eleve minek tiltani ezt ? Ha nem cserélhetnek kereket a verseny alatt, legalább olyan kerékkel indulhatnának, amilyennel akarnak ...
  • ricky
    Bírnám Kimi kijönne az utolsó körben és szerezne 2 pontot, vagy ha kiesik vki, akkor még többet is :) Vagy esetleg Schumi lerobban egy neki ilyen jó helyzetben... LOL
  • ricky
    Az volt szerintem a döntés oka, mert ha engedik, akkor máskor a Ferrarri is mondhat ilyet és nekik is engidnie kéne, hogy gumit cseréljenek.

• Tuvok #169
    hmm
  • szanics
    Nem, 163, igaz, csak félig jött be :)
  • Tuvok #167
    #161 ?
  • szanics
    Mondtam, hogy lesz verseny :DDDDDDDDDDD
  • Tuvok #165
    ok, charlie whiting, fulladj meg
  • Tuvok #164
    Hát 20 perc alatt már nem hiszem, hogy Franciaországból odaér a repülő Indianapolisba :)
  • szanics
    még lehet, hogy lecc, ne szaladj az ollóért. Szerintem úgyis engedni fogják :D
  • Tuvok #162
    Valaki leírná, hogy mi volt a logika az FIA azon döntésében, amelyben megtagadta, hogy a Michelin strapabíróbb gumikat hozzon Európából ?
    Ha emiatt marad el a futam, akkor kinyomtatom az FIA vezetőjének képét, felakasztom a Darts-táblámra, és minden nap kiélem magam rajta ...
  • szanics
    Hinnye, nem lesz Formel-1....
  • ricky
    Wazze, majdnem meglett a pole. Mind1, azért Kimi is sokat vert a többiekre. :) Majd estére...
  • mesor
    Azért Briatore most jó versenyt csinált nekünk. Képzeld el ha Fisichella elengedi Alonsot akkor lehet hogy Alonso nem csókolja meg a falat!
  • Tuvok #158
    Időszerű volt már, nagyon megérett egy vb címre .
  • Felfedező
    Briatore és a Renault bekaphatják... Beképzelt seggfejek...
  • ricky
    ...és így is marad!!! :)
  • mesor
    De most akkor is szerencséje volt Kiminek lehet hogy most a pártjára állt Fortuna! (remélem nem kiabálom el)
  • ÁjjLe BoBBi
    meg egyébként sem elengedős segítőkésznek ismerjük montoyát...szerintem.
    :D
  • ricky
    mondjuk ez is igaz. Sokszor ment szét alatta a kocsi.
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem nem. első futam az évben ahol oda tudta tenni magát, győzelemre volt esélye és nagyon gyors volt
  • ÁjjLe BoBBi
    hát erre pont rászóltál...kimi meg a szerencse nem említhető egy lapon...sajnos...:\
  • ricky
    Azért arra is kiváncsi lettem volna, hogy Montoya elengedi-e Kimi-t vagy sem???
  • mesor
    Király volt KIMI! Jó pilótának ugyebár szerencséje is van :)!
    Alonso hülye volt, Montoyával meg jól kibasztak. Briatore nagyot nőtt a szememben. SZVSZ nagyon jó futam volt ez a Montreali!