Kimi Räikkönen

← ElőzőOldal 22 / 22

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Egy kis 'ON', ha nem baj <#miaz>

Ritka esemény, a Jégember mosolyog

Taranov
Ez igaz, senki sem hal bele egy új topikba.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Amse
és ha valaki nem az f1-es teljesítményérõl szeretne beszélni?most miért baj ha nyit valaki 1 topicot?ha nem akarsz nem kell olvasnod és beleírnod.

tigeroo
Alonso meg kaphatna 20000 topicot mih?😊
Egyébként elég ha a F1 topicban "bizonygatod" hogy õ a bezteszt, végül is jogosan ^^,
Taranov
Akkor hét topikot nyissunk.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mukika
7-szeres. sorry.

Taranov
Nekem ebbõl a gumis balhéból az jött le, hogy hülye a gyerek.
Ha kiállt volna, második vagy harmadik lehetett volna.

Taranov
6-ot!
6-szoros világbajnok, nem? 😊

rezsofiz
Hát én korábban annyira nem szerettem, de ezzel most hogy bevállalta az europai futamon azzal a szar gumival hogy végigmegy.. És elég jol is ment. Nagyott nõtt a szememben <#eljen>

sazl : c

akyyy
Baumgartner!!!!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sztem nem érdemel meg egy fórumot!akkor schumacherrõl lehetne 5-t nyitni mert Õ megérdemli!

Tufa
igy jól alszok éjszaka <#hehe>

(tényleg, hogy tetszik a logóm? 😄)

Amse
van benne igazság, de miért kell mindíg ezt csinálni?<#rinya>

<#hehe><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Pigo

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Tufa
persze és a többi 20nak, plusz a tartalék pilótáknak is nyissunk topicot. Természetesen a focistáknak se felejtsük el, és ha már itt tartunk, a szurkolóknak is, NÉVSZERINT...

Amse
Hát a remény hal meg utoljára, de ha Alonso idén csak pontokat szerez meg dobogós helyeket akkor elég kevés rá az esély, hogy behozza a hátrányt.

Szerintem megérdemel Õ is egy fórumot. Én már mióta bekerült elõször a Forma-1-be, azóta neki drukkolok. Most már talán esélye is van, csak hát néha az autó vagy ugye a gumi nem bírja.

Remélem idén õ lesz a világbajnok!!!

Várom a véleményeteket és a hozzászólásotokat, hogy szerintetek milyen.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

← ElőzőOldal 22 / 22