1071
-
#228 vazze idomero van? :DDD -
#227 És már megint kezdődik ...
Kétszer leáll a motor, persze olyannyira Kimi tehet róla, hogy megint meg kell büntetni
... -
ricky #226 :) hmmm pár napig nem vagyok itthon és egyből majdnem 50 új hozzászólás, máskor meg alig van egy-kettő. Holnap megint megyek Balatonra, de azért írjatok!!!
Jah, és Hajrá Kimi, remélem megint nyer!!! -
#225 Vagy mondjuk kiwi Bocsi! Én is neki szurkolok! -
#224 mi az, hogy kimi? így hogy miki még lenne értelme
-
#223 "Azért olyan furcsa, hogy mióta megy a szekere (neki is és Alonso-nak is), hirtelen mindenki őket szereti."
Azé' nem mindenki, de sokan csak divatdrukkerek, ez igaz.:))
Én pl. BMW-s vaok, nem kimondottan szurkolok egyik pilótának sem, max annak amelyik a kekszet feltalálta.:) Inkább magának az istállónak szorítok. -
#222 -
#221 -
#220 már én is jópár éve mercis vagyok és nem hírtelen "átpártoltam" :) -
#219 Azért olyan furcsa, hogy mióta megy a szekere (neki is és Alonso-nak is), hirtelen mindenki őket szereti. Átpártolnak a Schumisok, fogynak a Ferrarisok. Ez annyira undorító dolog. Én már ősidőktől Mercis vagyok, akkor is nekik szurkoltam, amikor sz@rul ment nekik. Kimit is azóta csipázom, amióta megjelent az F1-ben. Bár ez igaz arra is, hogy M.Schumachert meg azóta utálom, amióta anyám megszült -
#218 azt nem én írtam -
#217 Bakker!
Megint nem olvastam el figyelmesen. -
#216 Csak az első nyer ? Szerintem nem .
És a hátsó harmadról volt szó, ha a rajtrácsot nézzük, akkor az a 6 versenyző, ugyanúgy a hátsó harmad is, mint az első, amibe MS is beletaertozik . -
#215 Te azt írtad, lásd indianapolis(vagy valami ilyesmit).
Én azt mondom, ott sem nyert a végéről rajtoló. -
#214 na, most akkor szerinted lehet, vagy nem lehet, mert nem igazán értem, hogy mit akarsz kihozni ebből. -
#213 Monteiro is . -
#212 Mert a mezőny végéről rajtolt. -
#211 Már miért nyert volna ? -
#210 a jelenlegi mezőnyben jóval kisebb rá az esély, mint a NASCARban bármikor. -
#209 Nyert a minardi indianapolisban? -
#208 De, lásd Indianapolis :) -
#207 Talán a forma1-ben nem lehet? -
#206 igazából ott a mezőny legvégére küldik azt akinek motort kell cserélnie, az viszont más kérdés, hogy a NASCARban olyanok a szabályok, az autók és a pályák, hogy lehet a mezőny utolsó harmadából is nyerni. -
#205 Világos. -
#204 De én nem azt mondtam, hogy csak a Mercit ne büntessék, hanem hogy ez a szabály értelmetlen, bárkire nézve is . -
#203 Viszont ha ez a szabály, akkor a többi csapattal szemben, akik képesek megbízhatóan működő technikát prezentálni, nem lenne korrekt, ha a merci az egyfutamos motorjával nyerhetne.
Én csak azt akarom mondani ezzel, hogy lehet, hogy rossz a szabály de érvényben van, ezért mindenkire vonatkozik.
Ha legközelebb a ferrari vagy a renault füstöl el, akkor hátrébb kerülnek ők is. -
#202 Van mindenhol, na de hogy érintené, ha így vennék ott is, fele mezőny indulna ..? -
#201 épp most akartam írni, hogy ott is ez a szabály, viszont ott nem olyan fasiszta rendszerben működik a szövetség mint az f1ben :) -
#200 El lehet képzelni pl. a Nascar-t hogy érintené egy ilyen szabály, mikor ott sok pilóta a saját garázsában rakja össze az autót, a tetejében még büntetnék is ezzel-azzal ... -
#199 Szerintem meg épp elég veszteség az is, hogy egy drága kölcségeken és izzasztó munkával összetákolt motor elfüstöl, a büntetés már csak kellemetlen ráadás, hisz nem tehetnek róla ha akár egy tömítés, vagy anya elrepül .
Senkinek nem érdeke (talán az FIA-t kivéve) kompromisszumokat kötni a teljesítmény vs . megbízhatóság harcban, mindig mindenki a legjobbat akarja, egy-egy műszaki hiba az autóversenyek fontos velejárója, nem pedig szabályszegés, amiért büntetés járna, Murphy törvénye messze az FIA agyszüleményei fölött állnak, szvsz . -
#198 Belementek, hogy ez lett az új szabály.
Mindenki tudja, hogy mi jár, ha beszákszol a motorja.
Kicsit lejjebb adnának a teljesítményből és nyomnának a megbízhatóságon, már rég vezetnék a pontversenyt.
Akár a rendszeres második hellyel is lehetne vb-t nyerni. -
#197 errol van szo, de az FIA -t tulzottam semmi nem erdekli a kokemeny szabalykonyvon kivul -
#196 Én sem értem ezt a 10 helyes büntit, arról nem a versenyző tehet, hogy műszaki gondja akad, ráadásul kicserélték egy tökéletesen működő motorra, és azzal hátulról dobogós lett ... Nekem nem tűnik úgy, hogy abból bármi haszna lenne az FIA-nak, hogy Kimitől (vagy bárkitől) elveszik az első helyét ...
-
#195 Szerintem jó a bünti.
Azt akarták, hogy csökkenjenek a költségek, ezért egy szett gumi/futam és egy motor/két futam.
Aki nem hoz megbízható technikát, az hátulra kerül. -
#194 jo mondjuk ezt en sem ertem, hogy mi a faxert kell hellyel buntetni a motorcsere miatt. WRC -ben kapnak par ezer Euros buntetest azt szevasz. Szerintem kibirnak az itteni csapatok is :D
Nem volt gyorsabb mint Alonso mert a tavolsag kettejuk kozt nem csokkent szinte semmit. De ez nem is baj. Kimi -nek celba kellett ernie mindenkeppen es ezt tudta O is. Ebbol kifolyolag szerintem nagyon jo az a masodik hely. A kovetkezon mar ugyis nyerni fog :D Montoya viszont szivja a faxt de rendessen. -
#193 a finn sokkal gyorsabb a spanyolnál, és ha nem lesz világbajnok idén, akkor az az idióta, sportszerűtlen szabályoknak lesz köszönhető és nem azért, mert a spanyol volt idén gyorsabb... most is nyert volna, ha nincs ez a -10 hely és vele az a -30 sec elcseszett idő az elején.
gratulálok a F-1 vezetésének, nagyszerűen megoldották, hogy most már ne is a pályán, verseny közben dőljön el a vb cím... :( -
#192 azert ebben meg ne legyel olyan nagyon biztos :)
geco Schumi is jon fel, mert most meleg volt az aszfalt es nem kellett neki 65-70kor hogy bemelegedjen a gumi
meg milyen pofat vagott mar a dobogon? a Renault mernoket (vagy markketingeset) locsolta a sracokkal nem is torodott. pedig beletorodhetne, hogy ki lesz rugdalva a segge az elso 3 -bol. -
#191 Kimi lesz a világbajnok!!!! -
#190 Mint oly sokszor, most is minden elismerésem Kimié!!!
-
(De ettul fuggetlenul Alonso is brutalisan jot ment. Sajnalom hogy nem Kimi lett az elso de nagyon szep rajt-cel gyozelmet csinalt.)