1071
-
#268 Montoya első ideje is olyan volt, mielőtt kiesett, tehát vagy mindketten könnyű autóval mentek, vagy ilyen gyors a Merci, vagy Alonso van jobban megtankolva mint általában . De holnap meglátjuk, csúnya dolog, de örülnék ha Alonso kiesne holnap, jó lenne ha szorosabb lenne a pontverseny . -
#267 mindig azt hiszik. bár lehet hogy most télleg így van... -
ricky #266 Nem látam sajnos, de akkor elég jót ment. Lehet, h könnyű az autója -
#265 úgy nyert majdnem fél mpvel, hogy az utolsó kanyarban még bennehagyott vagy 2 tizedet -
ricky #264 EZAZ!!!!!!! Kimié a pole és nincs böntetés!!!!!!!! Holnap tuti nyer ha bírja az autó!!! -
#263 Lehet szar lett a link? Na mindegy.
Ezt akartam:
http://www.a5.hu/cikkek/2/11382.shtml -
Szerintem mindent elárul.
De azért hajrá Kimi! -
#261 Szerintem ez csak a gyakorlatban dőlt volna el .
Jó vagy rossz, izlés kérdése, de a célját nem érte el, nem lettek lassabbak az autók, csak inkább veszélyesebb lett az egész, és persze közel se mernek annyit bevállalni . -
#260 Ha követed a nyilatkozatokat, tudod jól, azóta biztos, hogy a sikán ugyanolyan veszélyes lett volna.
És kezdem azt gondolni, hogy a gumiszabály nem olyan rossz, mint mondják.
Vannak, akik nem hőzöngenek, pedig nekik sem jó. -
#259 Muszáj volt nekik, különben nem indulhatnak, de már számtalanszor hangot adtak annak, hogy a gumiszabály úgy sz*r ahogy van .
A Michelin hibázott, mert nem volt felkészülve a szélsőséges körülményekre, de hozta volna a jó gumikat, csak Mosley és Whiting nem engedték, a 6 autó indulása mellett döntöttek, hisz tisztában voltak a következményekkel . Egy lassítót sem lett volna kunszt építeni, de azt meg (egyedül) a Ferrari ellenezte .
Egyébként Mosley hibái közül a legnagyobb az lenne, ha szeptemberben megbüntetnék a Michelin-es csapatokat azért, mert a pilótáik életét féltették, de ezt már Ecclestone is hangsúlyozta . -
#258 A szabályokat a csapatok aláírták.
Az amcsi nagydíj pedig a michelin miatt lett olyan, amilyen.
Szerintem. -
#257 Max Mosley és FIA-s bandája hozta a gumi meg motor, meg egyéb értelmetlen szabályokat, és miatta (Whiting-gal egyetemben) volt olyan az amcsi nagydíj, amilyen . -
#256 Szerintem nem mosley a hibás, mert szar motort kap.
A szabály pedig szabály. -
#255 de nem igaz h egymás után 2-szer kellett neki motort cserélni....
-
#254 kicsit lenne kellemetlen, meg gondolni se merek ra.. -
#253 Én Max Mosley-t -
#252 ha a következő versenyen is motort kell cserélni Kiminek akkor lelövöm magam.... -
#251 Legalább plusz kiadást nem generál annyit:)
Mindenesetre ahogy nézem, nagy "csajok kedvence" a gyerek. -
#250 ez olyan mint a WRC -ben Duval :D bar abbol a szempontbol jobb Montoya mint Duval, hogy O nem zuzza ripityara a kocsit :) -
#249 Montoyával az a baj, hogy rapszodikusan teljesít.
Nem lehet építeni arra, hogy hoz pontokat, nemhogy arra, hogy sokat hoz. -
#248 ez olyan mint a Renault.. Alonso nelkul nem nagyon lennenek a toppon.
itt meg Kimi cipelte a pontokat (ide-oda), jo lenne duplazni :) -
#247 A technika alapján ott kéne lenniük. -
#246 ez igaz de azert eleg rendessen rajart a rud mostanaban. persze hogy itt volt az ideje, de mondogatni egyszerubb mint ezt megvalositani. most megcsinalta es remelem tartani is tudja magat ehhez a szinthez. milyen szinten alazo lenne mar? mind a 2 Mercedes a dobogon az elkovetkezo versenyeket ;) -
#245 Épp ideje volt, hogy a leggyorsabb autóval mutasson valamit Montoya is. -
#244 Ha nincs a 10 helyes hatrany biztos hogy nyer. Montoya meg brutalisat autozott... -
#243 Még szép, nem is arról van szó, hogy nem örülne neki, csak nem veregetheti a mellkasát, hogy "igenis megérdemelten, becsületes küzdelemben nyertem" . Már egy ideje erről lenne szó, sajnos . -
#242 azért a nürburgringi futamon örült neki -
#241 Tegnap az időmérő után maga Alonso mondta, hogy sportszerűtlen a motorszabály, gyanítom ő ebben a helyzetben rendesen főne a levében . De abban biztos vagyok, hogy ő sem arra számított, hogy ennyire neki kedvez minden, egy versenyző sem azért indul, hogy így az ölébe pottyanjon az első hely . -
#240 Gondolhattam volna -
#239 Nevetségesek ezek a szabályok. A spanyol rohadtul semmit nem tett ezért a nyolc pontért, és ez már nem az első ilyen futam az idén. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ebben az évben nem a leggyorsabb versenyző nyeri a vb-t, hanem a legszerencsésebb a gyorsak közül. -
#238 Paliktól -
#237 Montoyának gratula, hibátlant, szépet versenyzett, végre bebizonyította, hogy ő is meg tudja verni Alonso-t !
Kimi pedig ismét hatalmasat ment, habár a 3. helyhez kellett Fisichella lefulladása, de a 12. helyről felhozni nagyon szép teljesítmény . Valami van ebben a fiúban, ha az istenverte motorprobléma, vagy a büntetés ne lenne, azt hiszem egész más eredmény születhetett volna, megint .
És tegnapról egy idézet, ami nekem nagyon tetszik, sajnos már nem emlékszem kitől származik:
"csak akkor lehet megverni, ha kicserélik a motort alatta" -
#236 szép volt jó volt. most már csak az a 10 hely minusz nem kéne -
#235 3. -
#234 Kibaszás ami itt folyik!
De majd a futamon megmutatják mit is tud a McLaren! -
#233 Ág is húzza ... -
#232 ez már kurvaélet -
#231 azért ez már aránytalanul nagy szívás ám... -
#230 jeee tenyleg :D -