439

Banner made by gabber
  • Breki33
    Nem kell vitatkozni

Ennyi
  • franco
    nézd, én most keltem, és ekkora hülyeséggel kezdődik a napom?
    loálő

egyáltalán hogy ezen vitatkozni lehet...
  • Hangianix
    Ololol m8! :p
  • Hangianix
    Mivel ellenfel es nem ellenseg, a dicseretnek semmi koze nincs ahhoz, kirol szol a topik. ;)
  • Breki33
    Ezt nem kéne........
  • Breki33
    Egyszerű

Egyik jobban nézett ki a másik jobban játszott.
  • PeeTeR
    MS VS. VW
    ennyi roviditest ilyen rovid "szovegben"
  • franco
    te kezdted a kóstolgatást úgyhogy pofád alapállásba htx

takarodj és verd ki a fürdőben
  • PeeTeR
    na errol beszeltem. vagyis irtam ket es fel tomondatot :D
    pont most kellett am jol jatszania. ja es magatol ertetodik, hogyha ide irok akkor nem fogom megdicserni Venus -t hogy hudeszepen elverte Maria -t. kicsit hulyen nezne ki.
  • franco
    ma már megérte felkelnem.....
  • Hangianix
    Oh, szemelyeskedunk egybol? :p Megy ez itt is latom...

Akkor leirom en is neked, hogy mi nem tetszett a megfogalmazasodban.

1. Igen, VW kiba' jol jatszott es az elmult ket evben az egyik legjobb teljesitmenyt nyujtotta. Elotte jatszott o azert ilyen szinten.

2. MS nem jatszott rosszul, de ahogy VW is mondta, o uralta a meccset es egyszeruen nem tudott mit csinalni VW-vel, mert az ritkan hibazott.

3. Szoval egy jol jatszo MS-t vert meg VW, azert tunt rosszabbnak, mert az ellenfele ennyivel jobb volt most.
  • Breki33
    IOnkább imádjuk őt topic P

Mert te a Roma topicban nem beszélsz másról :-)
  • szanics
    Elmebetegekkel nem vitatkozom.
    Lehet, hogy Venus Williamsnek jobban elhiszem, amit mond erről a mérkőzésről, mint neked...
    Nem mellesleg nagyon, de nagyon valószínű, hogy sokkal több nyilatkozatot látok és hallok egy évben, mint Te, éppen ezért egy kis segédanyag, hogy megértsd, miről van szó.

Venus kétszer (2000, 2001) már nyert, azóta viszont sehol nincs. Előbb a húgától kapott ki minden döntőben, majd lassan mindenkitől, azt hitte mindenki, hogy ennek a lánynak vége, kiégett (most ugye 14. kiemelt).
    Na most ha valaki innen visszajön, és Wimbledonban a döntőbe jut úgy, hogy az elődöntőben simán veri a címvédőt, akkor az szerintem jogosan mondja, hogy ez élete egyik legnagyobb meccse volt, még ha ez egyes magyar fórumozóknak nem is tetszik...
  • Hangianix
    Nezd vissza a nyilatkozatokat es szamold ossze, egy evben hanyszor mondjak ezt a jatekosok :P
  • Hangianix
    Erre inkabb nem irok semmit. Szoval akkor akik nem lattak a meccset, a topic szellemeben: a gonosz, rut mostoha, legyozte szegeny, gyonyoru Hofeherket. A torpekrol nem erkezett jelentes. :P
  • szanics
    Ha vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd, mit nyilatkoztak a versenyzők a mérkőzés után, akkor tudnád, hogy ezt maga Venus nyilatkozta, szó szerint így: "Játszottam már rengeteg nagy meccset életemben, de talán ez volt a legjobb meccsem. Végig irányítani tudtam, ami Sarapova ellen óriási dolog, ennek köszönhetem a győzelmet."
  • szanics
    Én eddig is szurkoltam, kedves Breki, csak ez ugye Sarapova-topik.
  • szanics
    Ha ilyen testalkata lenne és úgy ugrálna, mint egy majom, akkor természetesen igen.
  • Hangianix
    Elete egyik legjobb meccset? Erm, lol? Szoval Venus Williamsnek az elete legjobb formajat kell nyujtania egy szarul jatszo Marija Sharapova ellen, hogy legyen eselye? Ezt te se gondolod komolyan...
  • Breki33
    Ezu nektek szólt ugye.

Őngól
  • szanics
    Mondta valaki, hogy jól játszott vagy hogy igazságtalanul kapott ki?
    Sajnos Venus élete egyik legjobb meccsét produkálta, Marija meg nagyon messze volt a csúcsformától, csakúgy, mint az egész tornán.
    Ettől még gorilla...
  • Hangianix
    Mellesleg a gorilla megszolitas "enyhen" rasszista, akkor is ezt mondanad, ha feher boru lenne?
  • szanics
    Te csak most kezded, az elődöntőben? Ez igazán nem szép :P
  • Hangianix
    Lehet, hogy mint egy gorilla, de ha lattad a meccset, akkor azt is tudod, hogy MS a tie breakben mar sehol nem volt, az azutan kovetkezoket mar ne is emlitsuk.
  • Breki33
    Akkor mostmár Szávay-nak is lehet drukkolni.

• szanics
    A meccs végén ugrált is örömében, bameg, esküszöm, mint egy gorilla...
  • PeeTeR
    woaaaaaaaaaaa, fuuuuuuuuuuuj
    VENUS

basszus eddig minden noi teniszkozvetitesen azt mondtak, hogy a Williams -ek egyike sincs tul jo formaban es mar nincsenek is tulzottan a kozeppontban. Legalabbis annyira nem mint regebben.

Erre tessek...

6-1? - ez nem teljesitmeny Maria -tol
  • szanics
    Sajnálattal kell közölnöm mindenkivel, aki eddig nem tudta, hogy Marija Sarapova ma elbúcsúzott a Wimbledonban zajló nemzetközi nyílt teniszbajnokságtól.
    A címvédő 7-6, 6-1-re kapott ki Venus Williamstől, így nem jutott be a döntőbe.
  • Gorvik #209
    ilyen nincs, pont most kell esnie?
    Most vehetem fel
  • szanics
    esőszünet, bakker... :(
  • PeeTeR
  • szanics
    Ma női elődöntők Wimbledonban 14 órától!
  • Breki33
    Nah itt vannak tényfeltáró képek

• PeeTeR
    Movies
  • Breki33
    tvn rulez
  • PeeTeR
    rakba tunt a banner? nem mintha tetszett volna de most semmi nincs :D
  • Breki33
    látjuk P
  • szanics
    Leszarom, ki mit mond, az 1. verhetetlen, úgyhogy marad is! Punktum! :DDDDDD
  • szanics
    Ad 1. WEST SIDE STORY - azt a T betűt kifelejtetted, angoloskám
    Ad 2. Ez egy gyakorlati feladat: mondd ki háromszor egymás után, hogy Maria! Fogadjunk, hogy nem tudod, úgy kimondani, hogy ne legyen benne egy olyan hang - az i és az a között, ami nem j-nek hangzik. Főleg úgy, hogy a West Side Storyban tudtommal - merthogy láttam ám nem egyszer - úgy hangzik a dal, hogy az i betű van hosszan megnyújtva!

Ne gyere már ekkora sületlenségekkel, htxvm.
  • JackDaniels #198
    Előző jobb vót.:DDDDDDDDDD