439
-
#237 Nem kell vitatkozni
Ennyi -
#236 nézd, én most keltem, és ekkora hülyeséggel kezdődik a napom?
loálő
egyáltalán hogy ezen vitatkozni lehet... -
#235 Ololol m8! :p -
#234 Mivel ellenfel es nem ellenseg, a dicseretnek semmi koze nincs ahhoz, kirol szol a topik. ;) -
#233 Ezt nem kéne........ -
#232 Egyszerű
Egyik jobban nézett ki a másik jobban játszott. -
#231 MS VS. VW
ennyi roviditest ilyen rovid "szovegben" -
#230 te kezdted a kóstolgatást úgyhogy pofád alapállásba htx
takarodj és verd ki a fürdőben -
#229 na errol beszeltem. vagyis irtam ket es fel tomondatot :D
pont most kellett am jol jatszania. ja es magatol ertetodik, hogyha ide irok akkor nem fogom megdicserni Venus -t hogy hudeszepen elverte Maria -t. kicsit hulyen nezne ki. -
#228 ma már megérte felkelnem..... -
#227 Oh, szemelyeskedunk egybol? :p Megy ez itt is latom...
Akkor leirom en is neked, hogy mi nem tetszett a megfogalmazasodban.
1. Igen, VW kiba' jol jatszott es az elmult ket evben az egyik legjobb teljesitmenyt nyujtotta. Elotte jatszott o azert ilyen szinten.
2. MS nem jatszott rosszul, de ahogy VW is mondta, o uralta a meccset es egyszeruen nem tudott mit csinalni VW-vel, mert az ritkan hibazott.
3. Szoval egy jol jatszo MS-t vert meg VW, azert tunt rosszabbnak, mert az ellenfele ennyivel jobb volt most. -
#226 IOnkább imádjuk őt topic P
Mert te a Roma topicban nem beszélsz másról :-) -
#225 Elmebetegekkel nem vitatkozom.
Lehet, hogy Venus Williamsnek jobban elhiszem, amit mond erről a mérkőzésről, mint neked...
Nem mellesleg nagyon, de nagyon valószínű, hogy sokkal több nyilatkozatot látok és hallok egy évben, mint Te, éppen ezért egy kis segédanyag, hogy megértsd, miről van szó.
Venus kétszer (2000, 2001) már nyert, azóta viszont sehol nincs. Előbb a húgától kapott ki minden döntőben, majd lassan mindenkitől, azt hitte mindenki, hogy ennek a lánynak vége, kiégett (most ugye 14. kiemelt).
Na most ha valaki innen visszajön, és Wimbledonban a döntőbe jut úgy, hogy az elődöntőben simán veri a címvédőt, akkor az szerintem jogosan mondja, hogy ez élete egyik legnagyobb meccse volt, még ha ez egyes magyar fórumozóknak nem is tetszik... -
#224 Nezd vissza a nyilatkozatokat es szamold ossze, egy evben hanyszor mondjak ezt a jatekosok :P -
#223 Erre inkabb nem irok semmit. Szoval akkor akik nem lattak a meccset, a topic szellemeben: a gonosz, rut mostoha, legyozte szegeny, gyonyoru Hofeherket. A torpekrol nem erkezett jelentes. :P -
#222 Ha vetted volna a fáradtságot, hogy megnézd, mit nyilatkoztak a versenyzők a mérkőzés után, akkor tudnád, hogy ezt maga Venus nyilatkozta, szó szerint így: "Játszottam már rengeteg nagy meccset életemben, de talán ez volt a legjobb meccsem. Végig irányítani tudtam, ami Sarapova ellen óriási dolog, ennek köszönhetem a győzelmet." -
#221 Én eddig is szurkoltam, kedves Breki, csak ez ugye Sarapova-topik. -
#220 Ha ilyen testalkata lenne és úgy ugrálna, mint egy majom, akkor természetesen igen. -
#219 Elete egyik legjobb meccset? Erm, lol? Szoval Venus Williamsnek az elete legjobb formajat kell nyujtania egy szarul jatszo Marija Sharapova ellen, hogy legyen eselye? Ezt te se gondolod komolyan... -
#218 Ezu nektek szólt ugye.
Őngól -
#217 Mondta valaki, hogy jól játszott vagy hogy igazságtalanul kapott ki?
Sajnos Venus élete egyik legjobb meccsét produkálta, Marija meg nagyon messze volt a csúcsformától, csakúgy, mint az egész tornán.
Ettől még gorilla... -
#216 Mellesleg a gorilla megszolitas "enyhen" rasszista, akkor is ezt mondanad, ha feher boru lenne? -
#215 Te csak most kezded, az elődöntőben? Ez igazán nem szép :P -
#214 Lehet, hogy mint egy gorilla, de ha lattad a meccset, akkor azt is tudod, hogy MS a tie breakben mar sehol nem volt, az azutan kovetkezoket mar ne is emlitsuk. -
#213 Akkor mostmár Szávay-nak is lehet drukkolni.
-
#212 A meccs végén ugrált is örömében, bameg, esküszöm, mint egy gorilla... -
#211 woaaaaaaaaaaa, fuuuuuuuuuuuj
VENUS
basszus eddig minden noi teniszkozvetitesen azt mondtak, hogy a Williams -ek egyike sincs tul jo formaban es mar nincsenek is tulzottan a kozeppontban. Legalabbis annyira nem mint regebben.
Erre tessek...
6-1? - ez nem teljesitmeny Maria -tol -
#210 Sajnálattal kell közölnöm mindenkivel, aki eddig nem tudta, hogy Marija Sarapova ma elbúcsúzott a Wimbledonban zajló nemzetközi nyílt teniszbajnokságtól.
A címvédő 7-6, 6-1-re kapott ki Venus Williamstől, így nem jutott be a döntőbe. -
#209 ilyen nincs, pont most kell esnie?
Most vehetem fel -
#208 esőszünet, bakker... :( -
#207 -
#206 Ma női elődöntők Wimbledonban 14 órától! -
#205 Nah itt vannak tényfeltáró képek
-
#204 Movies -
#203 tvn rulez -
#202 rakba tunt a banner? nem mintha tetszett volna de most semmi nincs :D -
#201 látjuk P -
#200 Leszarom, ki mit mond, az 1. verhetetlen, úgyhogy marad is! Punktum! :DDDDDD -
#199 Ad 1. WEST SIDE STORY - azt a T betűt kifelejtetted, angoloskám
Ad 2. Ez egy gyakorlati feladat: mondd ki háromszor egymás után, hogy Maria! Fogadjunk, hogy nem tudod, úgy kimondani, hogy ne legyen benne egy olyan hang - az i és az a között, ami nem j-nek hangzik. Főleg úgy, hogy a West Side Storyban tudtommal - merthogy láttam ám nem egyszer - úgy hangzik a dal, hogy az i betű van hosszan megnyújtva!
Ne gyere már ekkora sületlenségekkel, htxvm. -
#198 Előző jobb vót.:DDDDDDDDDD