WoW tört szervereken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk igaz, hogy legalabb havidij nincs. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
innéttõl kezdve ez közel is így van, és nem az a kérdés, hogy zárva lesz-e a topic hanem hogy mikor.
btw rád értettem a vica versát mert te vagy az aki megint megjelent kétszáz méteres arccal és leoltott vkit hogy az "miért osztja az észt".
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Tehat vaktoltennyel lovoldozol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tenyleg kiprobaltam mindket "oldalt", ezert irtam be! Asszem van flem nelkulem eleg. Es mi az, hogy "mar megint"? Mi rosszat csinaltam/mondtam meg?
Osztani az eszt? Mire gondolsz?
Senki lelkebe nem akartam belegazolni, elnezest miindenkitol, aki igy erezte!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ha nem tehetném meg a havidíj fizetését biztos én is keresném a lehetõséget,hogy "feketén" játszak.......
Amúgy pedig egy ilyen kaliberû cégnél mint pl. blizzard a software eladások bõven fedezik a költségeiket ez a havidíj fizetõs dolog az evszázad business-e.Sajnos egyre több cég él vele hiszen iszonyatos lóvékat zsákolnak be.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Vannak akik, nem akarnak fizetni havidijjat, es ezert nyitottak egy kulon topicot.
Hagy tegyek. Ne te dontsd mar el, hogy nekik mi a jo.
Ha nekik ugyis jo ahogy van egy tort szerver, akkor hat rajta.
De konyorgom, ne kezd mar osztani itt is az eszt.
De majd, ha lesz saját kereseted....
És nem non profitságról beszéltem...
Holnap tüntess Magyar Telekom székház elõtt mert kiszámoltad hogy kevesebbe kerül nekik egy perc telefonálás mint amit tõled beszednek jó?
Én most akarom kiprobálni majd a játékot, mert idáig még nem történt meg, és most is egy ismerõsõm, gyözködött róla milyen jó, és igy kedvet kaptam.
Nade látatlanba nyilván én sem fogok pénzt kiadni érte!
Igazábol szinte minden miltiplayer játékkal tört serveren szoktam játszani, pedig van náhány eredetim is 😄
Pl Diablo 2; FarCry; 1xüen jobb a hangulat a tört servereken, ráadásul sokkal több a magyar!
Az anyagi részérõl: Szerintetek mennyibe kerül a servereket fentatrani, és mennyi pénz folyik igy be? Számoljatok kicsit 😮
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"nem csak szaros béta állapotban, amikor többet áll a szerver mint megy."
tudod itt van egy fal ahova a nagy f*szságokat írjuk fel alkoholos filccel, amin röhögni lehet. asszem mindjárt felírlak, ez top3-as a hónapban.
Tudod a telefonért, a villanyért, a vízért, a netért, a tv-ért mind-mind fizetsz havonta, azért miért nem sír a szád? Mert azt nem lehet törni?
És ne pampogjál itt, hogy valaki szólni mert egy ilyen stílusú topicindítás után.
hagyjátok hadd játszon mindenki ott ahol akar (még mielõtt leflémeltek én nem WoWozom sem fizetõsön sem törtön)
A béta attól béta, mert tele van buggal. Kössz, de azzal inkább nem játszom. Lehessen 2 hétig ingyen játszani, már az is elég lenne kipróbálni, utána legyen fizetõs. Nem azzal van bajom, ha jó érdemes fizetni érte. De kipróbálni könyörgöm lehessen már nem csak szaros béta állapotban, amikor többet áll a szerver mint megy.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Aki pedig még mindig nem birta felfogni, hogy miért is kérnek havidijat, azt csak sajnálni tudom. Ha nem tudod fizetni, de játszani szeretnél, az valóban szar dolog, de attól még lehet racionálisan elgondolkozni arról, hogy miért is van ez a rendszer. Persze le is lehet fikázni, nyilván az egyszerûbb.
egyébként tényleg irígy vagyok, mert megtehetem, hogy fizessem a havi "marhasokat", amit lehet te eliszol/elszívsz 1 hétvégén és irígy vagyok, merz nincs annyi eszem, hogy egy bugos/szar tört szerveren játszak. Szóval gyarapítom a több 100k-s birka tömeg számát, akik jól elvannak nélkületek a hivatalos szerveren is😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
sazl : c
Komolyan nemertem miert kell itt tobbeknek beszolni!
Lukasora van a suliban es nagy unalmatokban kotozkodni jottok ide?
Gondolom irigysegbol teszik ezt akik fizetnek erte, OMG!
Az az mmorpg lenyege, hogy a jatek+havidijjal sokkal tobb penzt lelehessen huzni az emberekrol olyan dologert amit mas jatekoknal megkapsz havidij nelkul!
Amúgy kipróbálásra tökéletes lenne egy tört szerver. Nem akarok 10k-t kiadni egy hónapi játékra, csak ha baromira bejön már és tudom, hogy többet is fogok vele nyomulni, de addig nincs értelme megvenni.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse