Naponta 172 ezer új zombi PC van világszerte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw, napi 1x .. vagy 2naponta elolvasom a "friss" híreket (ugye mire átmegy a fordítás angolból.. addigra azért már olvastam mondjuk slashdoton..) aztán ha már itt vagyok mért ne szpemmeljek egy kicsit ? 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az én kurva anyámat, ha tenni akarok valamit, de amúgy mindenki leszarta, mi lesz a 10 géppel, nekik még töredezettségmentesítõ, egyéb s volt jó. Amúgy kaki gépeken NT4 ment. Ennyit a magyar közoktatási informatikáról.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Lehet, hogy neked nem tetszik, de nevezd meg azt az OSt amelyik szerinted a legtöbb zombi gépen fut! Légyszives! Melyik OS készítõi állítják azt, hogy könnyû megtanulni, és kezelni stb? Emellett húdebiztonságosnak állítják be, annak ellenére, hogy összehasonlítva más rendszerekkel az egyik legsebzhetõbb az alapértelmezett biztonsági policyja miatt? Na? Vajon? Na ennek az a következménye, hogy a sok 1 bites "felhasználó" leül a gép elé, azt hiszi, ért hozzá és közben a gépe ontja a netre a szutykot. Ezért van az, hogy szerintem a számítógéphez is jogosítvány kéne. Persze nem az ECDL (European Computer Driving License) mert annak a színvonala fekete-fehér. Ahol a tanár az egeret csak "nagy szögletes" (rs232es port, soros) és "kis kerek" (ps/2 port) csatlakozóval ismeri. 😛
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Amugy a max peccs mellett esetleg egy-ket rovarirto alkalmazast (virusirto, ad-aware es tarsai, stb) is lehet hasznalni neha neha 😊
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Ez azért dúrva, mért kell egybõl mindenkit aki esetleg méleket küld, gyk. ellehetetleníteni ?
Ha default tiltják, de ha kérem, hogy engedélyezzék a kimenõ portomat és leteszem a nagyesküt hogy én becsszó linuxot használok és nem vírusos a gépem, és akkor engedélyezik pénzösszeg befizetése nélkül akkor semmi probléma nem lenne.
Elotte viszont megadtam par helyen, aztan azota felgyuruzott. A levelek felet nem is ertem, mert olyan karakterkeszlettel jon, amit megjeleniteni nem tudok 😊
Szoval ez ilyen os cim, manapsag mar kulon free cimeim vannak ilyen celokra, amiket kb felevente zarni is kell 😊
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Mellesleg az én gépem szinte biztosan zombigép. És amíg ez a 300 MHZ-es szar lesz, ami minden tûzfaltól használhatatlanra lassul (már ha az segít, nem tudom) addig az is lesz. Persze ha valaki mondana nekem egy módszert ami nekem is jó lenne szívesen használnám, de amúgy nem is akarok tenni semmit az dolog érdekében.
Valószínûleg spamproblémák igazi oka a hozzám hasonló userek<#nemtudom>#nemtudom>
A zombi gépek túlnyomó részén viszont windows van.
Spam esetén egyébként sem a szolgáltató levelezõ szerverán keresztül mennek a levelek, tehát ennek így semmi értelme.
Ha küldeni akar SPAMet, akkor nem kell hozzá a 25-ös porton hallgatózni (server módban). Vagyis elég, ha kifelé menõ kapcsolatokat nyit SMTP szerverekre máshová. Kifelé menõ kapcsolatnál pedig egyáltalán nem biztos, hogy 25 lesz a forrásport. Innen tehát nem ismerhetõ fel.
Ha viszont arra gondolunk, hogy letituljuk a kimenõ 25-ös portot (az elõzõek alapján), akkor a "normális" userek sem fognak tudni levelet küldeni.
Esetleg arra gondoltak, hogy valaki sok levelet küld, és úgy ismerik fel (mint ahogy a végén írják is). De ebbe a 25-ös port tiltása akkor is marhaságnak hangzik.
A 25-ös letiltása helyett meg inkább küldésnél is authentikációt tegyék kötelezõvé
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.