61
-
banyasztibor #61 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy a Still life pc-s változatát hol lehet megvenni.
Ajándékba venném egy családtagomnak.
Segitsetek! -
DORSANAX #60 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live
Kipróbáltam,működik rendesen.A seeder "0" nem igaz,mert legalább 30 seeder van... -
#59 Mit vártok a 2.-dik részétől, hogy most jelentették be? -
bosco85 #58 szevasztok still life osok ha tudna nekem valaki segiteni megkoszonem ugyanis nem tom crackelni a jatekot mert ha masolni szeretnem a cracket valami kodot ker a rar fajlokat meg nem tom megnyitni ha el akarom inditani a jatekot ezt irja ki:Protection System
Error
Insert the still life disc into another drive...
ha valaki eltudna kuldeni a cracket a mailem jo lenne:[email protected]
eloreis koszonom a segitsegeteket -
rencsi32 #57 ja és ha valaki tudna nekem egy mentés küldeni azt is megköszönné[email protected] -
rencsi32 #56 remélem valaki még nézi ezt a fórumot.én most játszok a still life-al, már a végén tartok ahol a kis robotot kell úgy irányítani hogy a lézer nehogy eltalálja, de valahogy nem sikerül.a végigjátszás sem segít.kérem valaki adjon valami hasznos tanácsot.Előre is nagyon szépen köszönöm! -
gerozzin #55 nincs vkinek meg a still life magyar végigjátszása xboxra?? -
gerozzin #54 van hozzá magyar végigjátszás??
-
Csoder #53 Nem nagyon szeretem az ehhez hasonló játékokat, de ez megfogott. A történet szuper! :) -
Pemp #52 thx de már nem kell -
Pemp #51 Valaki nem tudna nekem egy mentést küldeni? Ott tartok amikor a kis robottal kell átmenni a lézeres szobán,hogy bejussak az archívumba. Lécci lécci lécci Cím:[email protected] Előrre is kösz. Ja és ki tud valamit arról mikor jelenik meg a 2. rész? -
Pemp #50 wamp!
először nekem is ezt írta ki ha bitcometről v hasonló helyről szedtted le nézd meg a mappát me van benne 1 .rar mappa na abban van a jó crack meg a DLL mappa és ha eztv átmásoltad akkor már indul is. -
Hoz_Hun #49 Már miért lenne szar játék? Mert néhol gondolkodni kell benne?
Szerintem nagyon is jó játék. -
Battlefront #48 Íme egy szar játék
-
Guddy22 #47 Lue: kaptál egy nyakláncot az öregtől aszerint kell (tehát: káró, káró, szív, káró, káró)
Wamp: másold be a crack mappában levő 4 .dll file-t a játék dll mappájába és el fog indulni -
Tyronn Lue #46 hello. nem tudna valaki dobni egy linket arról h milyen sorrendben kell kattintgatni a nagypapa ládikájára??? mert már kb kitéptem az összes hajszálam...
nem akar összejönni, nem találok benne logikát....
előre is kösz... -
Runo #45 A probléma megoldása a bolti polcról való levétellel, a kosárba helyezéssel, és a pénztári kifizetéssel minden bizonnyal megoldódik... -
wamp #44 Sziasztok!
Nekem technikai problémám lenne a játékkal. Miután installáltam, és crack-eltem, egyszerűen nem indul, pontosabban kiírja:
Protection System
Error
Insert the still life disc into another drive...
Találkozott valaki hasonlóval?
Tud valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi -
ASUSI #43 ez a játék egy rakás sz..ar!!!!!!! -
#42 A zenéje jópár részen teljesen Vampire The Masquerade Bloodlines volt
Jó kis játék :) -
thecore #41 A szerszámos láda alján húzd végig lassan az egeret!
Meglessz az! -
Night Shadow #40 Heló ! Egy kis segítség kellene. Már nagyon a játék végén járok, ott vagyok, mikor kirugatom magamat, majd a fater házában megtalálom a képet és tudom, hogy valamilyen kést kellene használni és azt is tudom, hogy a szerszámosládában van a jacuzzi mellett, de egyszerűen nem tudok rákattintani, csak a jacuzzira. TISZTA IDEG VAGYOK ??? Lehet, hogy valamit kihagytam, vagy vm. BUG ? Nektek , hogy volt ??? -
BAND4 #39 Sziasztok! Tud valaki segiteni, hogy Budapesten hol tudom megvenni? -
aDannyBoy #38 Majd a Still Life 3 végén kiderül :) -
#37 Akkor én biztos zsilett lehetek mer a k*rva mézeskalács sütésen kívül (lánykák előnyben) csak egyszer akadtam meg. Nem értettem, hogy mit kell csinálni mert a napló se utalt semmire ... =SPOILER= ... a bordélyban, a képekkel meg az ajtó számaival kapcsolatban.
A ládika az elején marha eccerű volt, fél óra szarozás után kikattant, bár én nemtudtam, hogy a piros RESET gombot meg kell még nyomni és ezért kezdhettem újra beállítgatni
Nekem legjobban a DIEHARD3-as "5 gallon és 3 gallon= 4 gallon" -os rész jött be.
A vége hát .. jaj ... énis remélem, hogy már fényezik a StillLife2 korongjait mer ez így iszonyú, hogy =SPOILER= befejezetlen maradt és nemtuggyuk, hogy ki a gyilokmester. -
#36 Az a helyzet hogy en a lockpicket giude-al se tudom megcsinalni, azert kene savegame :) -
#35 Én pedig tudok egy magyar végigjátszást:
Still Life végigjátszás - magyarul, PCLife, Dreamlite tollából
-
HuHa #34 Kedves feladat volt, a falra másztam tőle, de másfél óra logikázással kitaláltam. A ládát viszont nem sikerült, már majdnem feladtam az egészet és uninstalláltam:). A cikkben van link végigjátszásra, ott le van rajzolva és le van írva a sorrend hogy kell kattintgatni. A végét tekintve ajánlom nekik hamar kidobják a SL2-t, mert ez így nem jó:)) -
Diocles #33 Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön! -
#32 Adjatok chapter 5 eleje savegamet plz! lockpinking suxxxxxxxx -
Flashy #31 ez beszarásjó játék lesz már látom. nyilván azoknak akik szeretik az ilyet. én igen! -
Phoseidon #30 lohl... elnézést... most veszem észre...:D
elrontottam a rövidítést... hoppá... fáradt vok picit:) -
Phoseidon #29 Still Life 2 :) -
#28 mi az az ST2? -
Phoseidon #27 jó tudni... ez volt az első PnC game amit kipróbáltam így énis végigsétáltam az egészet:DD
a vége tettszett nagyon, mondjuk tök másra számítottam volna:), ebből viszont kitalálható hogy készül a ST2:) -
irkab1rka #26 supermario 4 ever :) -
HuHa #25 Minden PnC játékban a duplaklikk a futás:)) -
aDannyBoy #24 Mondjuk ezzel senki ne menjen be angol órára.. Nagyon durván szlenges.
Legjobban nekem a Red Lanternben a kidobó (Bouncer) tetszett. Igazi feka szöveget nyom.
Jah és a cikk megírása után rájöttem, hogy mászkáláskor dupla klikk, az futás :) Hamarabb is leeshetett volna, így végig mentem sétálva :) -
HuHa #23 Hosszú ideje az első új kiadású játék amit végigvittem. A vége...megéri. -
echo #22 Szerintem érdemes angolul nyomni talán a legélvezetesebb fajtája a nyelvtanulásnak...