188
-
levi121212 #28 Az azér nem, de közel jársz... -
#27 Isten vagy! -
levi121212 #26 Na sziasztok! Nyílt egy új fórum itt, a dumcsi mellett ingyen le lehet szedni majd az epizódokat magyarul, ha van rá igény. Ha van az a a fórumon regeljen és jelezze. -
lembi #25 Az biztos, hogy nagyon jó kis sorozat.
Az a baj hogy nem igazán lehet találni magyar ripet, pedig jó lenne megszerezni.
Persze angolúl is meglehetne szerezni /lehet meg is fogom/, de csak a magyar szinkronnal lenne az igazi. -
#24 hmm, nekem is naggyon bejött, jó a történet, a viccek...szal nagy volt:)))
-
#23 ja és a csaj épp a végére lesz bele szerelmes mikor már elköltözött, ez a slusszpoén:D
amugy én is KoQ fan vagyok. több sitcomot is vehetnének a magyar TV-k. Viasatrol van kb 40 TVrip-em meg most szedem a 8 szezont
-
#22 Nagyon jó kis sorozat!
Innen tudod szedni a 8. évadot:
http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=sub&id=150
-
#21 A King of Queens 8 évadját is le kéne szedni valahonnan:) imádom Doug hozzáállását a sorozatban:D Amikor Spence beköltözik 1 főiskolás csaj mellé egy lakásba (istenien néz ki a bige) és az ott öltözik előtte meg minden és mikor a csajok úgy kezelik mintha ő is csaj lenne:D Rákérdez a csaj barátnője, hogy "A pasi nem zavar, hogy itt van?" mire a csaj "Ááá ez csak Spence:D"a végére totál megcsömörlik az egésztől és elköltözik magától:) nagyon durva kis rész volt:D -
#20 lol -
winnie #19 miért jött volna ki magyarul?
miért nem használod a google-t? -
orbano #18 Könyörgöm! V-ki mondja meg hol leget megkapni a sorozatot DVD-n!!!! Nem hiszem el, hogy még nem jött ki magyarul... Ha v-ki tudja, küldje el a [email protected]
Köszi x 100 -
winnie #17 volt? még mindig van. szeptembertől jön a 8. évad -
#16 hát igen jó sorozat volt mindkettö nekem dag tetszet jobban
-
#15 ma láttam tescóban west wing-et dvdn,teljes első évad :-D magyarul Elnök emberei néven fut,csak rohadt későn -
blackgamer #14 ja, közös részek poénok voltak
magyar szinkronnal jött ki a dvd?
egy kép azoknak akiknek nem ugrik be a sorozat: -
Vegas #13 igen az..! D:d -
Vegas #12 D:
A Ray nemtoom mis is jó volt..D: -
#11 még=mint -
#10 Én is néztem anno, meg a Szeretünk Raymondot is (voltak részek amiko Raymondék szerepeltek King of Queens-ben :D). De Férjek gyöngye nekem jobban bejött még a Raymondos. -
Daniel19 #9 Ja, jópofa kis sorozat (volt). -
#8 Naon jo! Az a cime hogy King Of Queens angolul! Nekem megvan az elso 4 evad es naon jok :D -
#7 az,legjobb -
#6 én néztem mindet!!! nagyon jó!!! :DDD
bár a végén már eléggé bedurvultak de azé jókat nevettem rajta:DDD
ezt ismételhetnék rogyásig a Szabrinaboszorkány hejett!!! -
Darkboy #5 sztem király volt... néztem... :) -
#4 a nagydarab futár manuszos sorozat volt? -
#3 Nem nézi senki????!!!!! Érdekes. -
#2 ezmiez? :D -
#1 Gondolom megérdemli 1topicot, és az is aggaszt, hogy már nem vetitik Viasat-on.