Egyre több phishing-oldalt ér hackertámadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
A hiszékenység ellen keveset tehet még egy hacker is, ráadásul értelme sincs. Így már világos amit mondani akartam?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
ingyenmeló...
________ `_~_\" noss
Tudásukat és megszerzett ismereteiket negatív, legtöbbször illegális célokra, anyagi vagy más elõny szerzésére felhasználó hacker.
A feketekalapos hackerek a különbözõ számítógépes rendszereket azok tulajdonosainak engedélye nélkül, legtöbbször annak érdekeivel ellentétes módon manipulálják, "törik fel". Ennek során ártalmatlanabb esetekben csak a feltörés tényét bizonyító ill. arra utaló üzeneteket helyeznek el a tulajdonos, vagy nyilvános rendszerek esetén a köz számára, durvább esetekben azonban a sebezhetõ rendszerben az adatokat vagy a mûködést manipulálhatják is, esetleg a feltört rendszerbõl megszerzett bizalmas információkkal (pl. személyes adatok, hitelkártyaszámok, jelszavak, stb.) visszaéléseket követhetnek el."
Ellentéte a fehérkalapos hacker.
cracker:
"Programok másolásvédelmét vagy más korlátozásait (pl. shareware szoftverek esetében) eltávolító, illetve a manipulált változatokkal sokszor kalózkereskedelmet folytató személy.
A crackereket sokszor összekeverik a különbözõ rendszerek sebezhetõségeit kihasználó, illetve azokkal visszaéléseket elkövetõ hackerekkel. (Ennek oka az, hogy az angol "crack" szó magyarul "törés"-t jelent, amely fogalmat a hackerek sikeresen behatolásainak leírására is szokás használni.)"
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Megérdemelték
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Úgyhogy errõl ennyit.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
De valahogy sohasem jön el. Az "okosok" mindig keverik. 😞
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
A biztonság fogalmához hozzátartozik az óvatosság is. Ha vagyunk olyan kényelmesek, hogy mindent pár kattintással akarunk elintézni, legalább figyeljünk. Nem értem azokat a hackereket, akik tudásuk és idejük nagy részét arra áldozzák, hogy mások kényelme és nem figyelése miatt küszködjenek.