15
  • fie
    Leteszteltem:
    Irás/olvasás IDE felületen: 22/22 MByte/s
    Írás/olvasás USB-n: 2.5!!/22 MByte/s
  • dez
    Nekem egy olyan rackem van, aminél az adat-csatlakozó fix, és a táp ilyen rövid kábelen lóg. A fix adatcsatiról könnyű lehúzni (nincs túlzottan igénybe véve), és a tápcsatit ugyanúgy kell ki/be húzni, mint eddig. Ez a párosítás a legnyerőbb szerintem.
  • AnarchoiD
    a nagyobb darabok elgondolkodtatoak, simatapcsatijuk van a kisebbek felejtosek mert aztis cipelned kell mindenhova... ;(
  • robocop
    Megjegyzem, nekem egy DTK DEN-525-öm van immár 2 éve, és tökéletesen működik szalagkábelestől.
  • robocop
    Ecology+dez:
    Természetesen igazatok van, a fix csatlakozók tényleg sokkal jobbak lennének, elvégre a tárolóegységek hátsó panelje teljesen egyforma, miliméter eltérés sincs se jobbra-balra, se fel-le, ami esetleg gondot okozna a doboz összeillesztése során. A sodort kábelről meg csak annyit, hogy tudtommal ilyen rövid sodort kábel sokkal merevebb, éppen ezért sokkal sérülékenyebb.
    A szalagkábel kontra fix csati-nál szerepet játszik még a tápkábel is, azt hogyan gondoljátok felhelyezni? Szintén fix csatlakozóval? A legtöbb adathordozónál belegebednél... Na nem az összerakásba, hanem a szétszedésbe. És ezeket arra tervezték, hogy gyorsan lehessen cserélni bennük a cuccot, nem is szólva a fix csati sérülékenységéről, és a nyáklap fizikai igénybevételéről. Ha a tápkábelt nem fixen gondoltátok, akkor hogyan, mert akkor abba a problémába ütközünk, hogy hátrafele kimentünk a dobozból.
    Caro: bizony, 30 Watt, ez a maximális leadható teljesítményt jelenti, nem pedig az átlagfogyasztást. Vagy te számítógépház vásárlásakor is azt nézed, melyikre van kevesebb Watt írva? Egyébként meg egy eccerű CD-író lazán felvehet 15-20 W-ot írás közben, DVD-írókról már ne is beszéljünk, ráadásul a winyók is 10-20 watt körül éldegélnek típustól függően. Bocs, ha esetleg sértő hangnemben írtam, de igen rossz napom volt.
  • the Godfather
    Ezek egyébként bytecc termékek. Eddig volt nekem 2 ilyen cucc, azt bexart mindkettö garancia utánni idöbe......azota Vantec van.
  • Ecology #9
    Egyet értek! A szalagkábeles megoldás sosem volt egy jó alternatíva és most sem az! A fix érintkező lenne a legjobb de legalább sodort kábelt tehettek volna bele!
  • dez
    Asszem ebből majd veszek (3.5"). De azért egy kissé drága.. És jobban örültem volna, ha nem ilyen szalagkábeles megoldás van belül, hanem fix érintkezőkre kell csak rádugni, mert az nem törik.
  • pepe003
    Már régóta gondolkozom rajta, mert utálom ki-be kapcsolgatni a gépet, amikor be kell rakni a mobile racket, meg egy lassabb gépnél, mint pl az enyém, ahol 5 perc a betöltés, ott már az igen húzós. Meg azért ez sokkal szebb, mint egy elsárgult lyuk a gép elején
  • hornbali
    Nekem egy DTK DG-352UN van, teljessen meg vok vele elégedve. Teljessen passzívhűtéses, szép design, jó ár és nagyon gyors is. Ha valaki külső HDD keretet szeretne vásárolni csak ajánlani tudom.
  • Robin Hood
    És hol van a teszt? Mert ha erre gondolták azt hogy megteszi tesztnek, akkor lol.
  • citkar
    én hiányolom a hutést a 3.5esekböl is
    azért foleg nyáron, ha van benne egy 120as, vagy nagyobb vinyó annak nemtom jót tesz egy aluházban
  • Caro
    30W? Az bazisok!
    Asszem inkább maradok a flashnél...
  • concrete
    most nézem hogy változó, van amikor lehet és van mikor nem

mitől függ?
  • concrete
    hoh egy mistral cikkhez hozzá lehet szólni?
    eddig ilyen nem volt