Nõk nõi szemmel, pasik pasi szemmel

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Hû, ezzel nõi szemmel is egyetértek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

LordVenom
A 2008-as év legszexibb pasija Hugh Jackman lett.
Férfi szemmel örömmel látom,hogy jobb irányba fordul az átlag nõi ízlés. A Justin Timberlake és Leonardo DiCaprio féle ratyiknál klasszisokkal férfiasabb Jackman. Gratulálok hölgyeim. :))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Szóval nincs nõi vélemény nõkrõl? :))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Falconer
"idiota topik nyitása
tanuld meg használni a fórumot"

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

KG21
ez nem abból van, hanem a 18 Wheels of Steel valamelyik részébõl, de attól még tényleg nem ide kéne

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

lál pont ide való a san andreas<#banplz><#banplz><#banplz><#mf1><#mf1><#mf1>

Stralis 91
[/url]

LordVenom
Ja,rég volt,szép is volt...<#rolleyes>

HD JOHNNIE
jó régen írtak ide <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

LordVenom
Én nem látom a képeket...vajon az én készülékemben van a hiba? <#fejvakaras>

LordVenom
Szeva Yoyo! <#lookaround>

Rafaelo
ne legyen bandzsa mi?L

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

szerintem vki legyen intelligens és testét se hanyagolja (ne legyen púpos, ápolatlan...)

Yoyo
Szeva Lord!:))))

LordVenom
Szerintem egy angyal...<#szeret>

Falconer
Nem rossz, egész izmos karja is van

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Rózsalány
de , nagyon hasonlít!:) õ is nagyon szép és nagyon jó színésznõ!:) bár nekem kicsit soványka...

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

LordVenom
Hát ezen a képen kifejezetten aranyos,de talán azért mert elõtte róla volt szó Ashley Judd jutott eszembe róla...nem hasonlít rá ezen a képen?

Rafaelo
:D

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

PyRex
Egyébként szexmániás ápolatlan tanár nekünk is volt a BME-n, nem is egy :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
De paraszt vagy :))))))))))))

Rafaelo
kár hogy már halott
<#hehe><#hehe><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

PyRex
Hehhe, most csúnya leszek...

Arnold Schwarzenegger? Asszem' azzal egyet ért mindenki, hogy õ VALÓBAN hihetetlen bunkó :)

HD JOHNNIE
<#eljen> nekem a baráti társaságom 90%a jogi egyetemen tanul, tudom mit értesz az alkoholista és a szexmániás tanár alatt... Még jó hogy nem oda mentem :)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Nekem bejön :)

Pluskast
Na akkor, hogy én is hozzászóljak. Tarnov tetszik vagy sem de ebben a vitában nem neked adok igazat. És mondom ezt annak fényében, hogy kevés az élettapasztalatod - bocsáss meg nem pejoratív értelemben gondoltam. Én elvégeztem egy jogi egyetemet. 5 évig szórakoztam vele. Ezalatt az idõ alatt olyan emberekkel találkoztam akikrõl mindent el lehetett mondani csak azt nem, hogy kultúrált okos emberek voltak. Az évfolyamtársaim közt volt olyan srác akinek minden második kötõszava a "bazdmeg" volt. Na és akkor a professzorokról ne is beszéljünk. Volt aki alkoholista volt és hulla részegen jött be vizsgáztatni. A másik meg sexmániás volt és a vizsga kellõs közepén olyan kérdést tett fel nekünk spontán, hogy meg mernék e most fogni - az épp vizsgázó - a kollegina melleit. Hidd el a diploma korántsem azt mutatja meg, hogy mennyire okos vagy értelmes ember vagy. Az elözõ barátnõmnek például semmi felsõ fokú végzettsége nem volt, de messzemenõkig el tudtam vele beszélgetni akármirõl. Kezdve a napi politikától a legáltalánosabb dolgokig. Egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy õ kevesebb lenne nálam csak azért mert nincs diplomája. Ha társaságba mentünk ugyanolyan jól el tudott beszélgetni a jogász barátaimmal mint én. Sõt sok mindenben több élettapasztalata volt mint nekem, mert olyan dolgokat csinált amit én soha. És az élettapasztalat a megismerés is rengeteget számít.
Többször tapasztaltam az emberek körében, hogy ha megtudták, hogy dr vagyok akkor teljesen máshogy álltak hozzám mint elõtte. Szerintem ez egy rettentõ gusztustalan viselkedés. Én igyekszem minél kevésbé használni a nevem elõtt azt a 2bd betût. Ha hivatalos iratot kell aláírni vagy ahol muszáj ott használom de máskülönben nem. És ha elfogadsz tõlem egy teljesen jóindulatú tanácsot. Soha ne az alapján ítélj meg másokat, hogy mennyi papírjuk van. Inkább a tetteik és a viselkedésük szerint......

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Rózsalány
merilin monró???:) szerintem nagyon szép és ojan kis cicás...:)

Rafaelo
Ashley Judd szép de olyan beképzeltnek tünik :O

HD JOHNNIE
LOL! <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

PyRex
Õk gyúrnak? :))))))))

LordVenom
Tényleg kicsit túl hosszú lett ez a felesleges vita. A két nézõpont tábora soha nem fogja meggyõzni a másikat a saját igazáról,úgyhogy zárjuk is le. Pedig mindenki tudja mi is az igazság,vannak okos gyúrósok,és bunkó nem gyúrósok is,nem kell az általánosítás,meg az elõítélet és kész.
Gyere Rózsalány,elemezzünk ki egy gádzsit...<#vigyor>
Ti meg gyúrósok,és nem gyúrósok,veletek elemezzünk egy pasit.
Mit szóltok mondjuk Ashley Judd-hoz,és Nicolas Cage-hez? <#rolleyes>

Rafaelo

franco
loál

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

SRobert
bunkó.... :D

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Rafaelo

PyRex
:D

SRobert
Ezért hagynád abba ezt a magasröptû vitát?
De bunkó vagy!

Látszik, hogy gyúrsz. :DDDDDDDDD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

PyRex
Jajj nemár.... Akkor inkább nem vitatkozom :)

PyRex
loool :)

HD JOHNNIE
hehehe <#nyes><#eplus2>

franco
valóban tanulságos

és a fõszereplõk nem fogynak le
nincs szemmûtétjük
és senki sem szeretkezik a testvérével

csakis jó lehet:D

HD JOHNNIE
Nekem megmaradt kedvencnek ez a tapik, mivel számomra érdekes, hogy hogyan is alakul ez a "beszélgetés" jobb, mint egy szappanopera esküszöm!! <#nyes>

HD JOHNNIE
Úgy látom ezt a topikot át kellene nevezni "PyRex vs. Taranov"-ra <#vigyor>

Glpetyus
muhahaha

franco
namivan, mégse vetted még ki? <#hehe>

Rózsalány
na, hát az eredeti témához igen, de ez nem érdekel... fölösleges nekem beszólnod, meg megbántanod:(

franco
eddig se sokat tettél hozzá

Rózsalány
oké. kivettem ezt a topikot a kedvencek közül<#shakehead>

Oldal 1 / 14Következő →