282
Miért van szükség a különböző fasiszta elkülönítésekre??
  • DJ Bee18
    te nem látod, hogy te randalírozol ebben a topicban?? mindenkit lefaszozol, meg anyázol, akivel nem értesz egyet
  • Takezó
    aha, szóval az egyetlen bajod velük, hogy felvonulnak?
  • Tobacco
    Köszönöm a minősítést, tényleg, engem ismersz, és megérdemlem.
    De ha te ennyire odavagy értük, akkor hagyd TE, hogy du..nak se..be.
    Hát én ebből kimaradnék. Én nem tudnám és nem is akarom elképzelni, hogy hozzámér egy férfi. Téged egy kicsit sem borzaszt el, hogy egy férfi a másik férfi f...át a szájába veszi? Ez szerinted normális? Vagy ott vannak a nők. Undorító, hogy egyik a másiknak nyal. Ez nem az ő feladatuk, ez természetellenes! Isten azért teremtett férfit és nőt, hogy párt alkossanak. Ha normális lenne a buziság, akkor csak férfiak, vagy csak nők élnének a Földön.
    De ha te így gondolkodsz, hát egészségedre, a hozád hasonlókkal.
  • DJ Bee18
    baszki, nem érted, ha nem vonulna fel, nem útálnám, hát azt csinál amit akar, de engem ne próbáljon győzködni, hogy ez milyen, mert ettől mászok a plafonra
  • Takezó
    hát igen, mert az ilyen faszok, mint te, baszogatják őket
  • Takezó
    Atyaég... uramatyám: az AIDS (a hivatalos felmérések szerint) leginkább a hetero fiatalok között terjed
  • maozedong
    az ő helyében én is -jogosan- szarul érezném magam.
  • DJ Bee18
    tudod honnan, hogy egyre terjed az AIDS (és ez mitől van szerinted???, mert fűvel fával kefél), ja és van egy nemibeteg gondozó ismerősöm, hát tőle is hallottam egy két dolgot, az urológusokról nem is beszélve
  • Rózsalány
    a felvonulások meg a büszkeség a másságra ezek elég nehéz dolgok szentem, mert mi akik nem élünk melegek között nem igazán tudhatjuk, hogy mijen problémákkal kell megkűzdeniük, de már ezen a topikon is látszik, bizonyára rengetek az elutasító ember és nagyon nehéz lehet úgy élni hogy nem lehetsz önmagad...
  • Takezó
    azzal, hogy próbál büszke lenni, saját magát erősíti meg abban, hogy nem szégyen ez a dolog - mivel a magadfajta idióták miatt szarul kénytelne érezni magát
  • Takezó
    "hanem neponta vagy hetente cserélgeti a partnerét," - most komolyan, ezt melyik reprezentatív felmérésből szűrted le? :D:D:D
  • DJ Bee18
    ja és még büszke is a másságára
  • Takezó
    hülye vagy, sehol nem szégyen, és senki se akarja azt éreztetni veled, hogy szégyen :D
  • Rózsalány
    ez már megint enyhe túlzás:)
  • DJ Bee18
    csak az a gond, hogy engem nem az zavar, hogy a saját nemét szereti, hanem a legtöbb buzeráns nem úgy él kapcsolatban, mint a többi ,,normális" ember, hanem neponta vagy hetente cserélgeti a partnerét, és még fel is vonulnak. Hetero felvonulás miért nincs vajon, mi????
  • maozedong
    Az a baj hogy szégyen hogyha valaki normális, hetero.
    A második hsz nem identitáshoz tartozik.
  • Takezó
    :támogatom:
  • Nh Shevits
    ez a topic nem sokáig fog élni és semmi értelme nincsen. ennek itt kéne hogy vége legyen:
    ==============================================================================
  • Rózsalány
    hát, nem tudom, de minden ember más. én sokkal inkább betegnek tartom aki iszákos és/vagy veri a feleségét meg a gyerekeit, és/vagy megerőszakol nőket mint azt aki normális párkapcsolatban él akármijen nemű párjával...
  • Rafaelo
    jólvan elismerem szégyen de bevallom heteró vagyok :)
  • sapkafej
    Most azt akarod nekem mondani, hogy nem tudom, mi az, hogy meleg?

Arra pedig büszke vagyok, hogy nem ismerek homoszexuálist. Bár ki tudja...? :P
  • Takezó
    De, előítélet, mivel csak egyet ismersz ;)
  • maozedong
    sajnos én ismerek. pedig nem is a médiába van. buzeráns faszfej. nem előítélet.
  • Rózsalány
    abszolút egészségesek!!! úgy látszik, hogy egy homoszexuálist sem ismersz. te is azokkal azonosítod őket akik a médiában nőnek öltözve bohóckodnak.
  • hykao #17
    Hahaha, ez nagyon jó! :))) LOL! :)
    Amúgy volt már megannyi ilyen topik, újat itt sem fog mondani senki... :)))
  • Takezó
    Hát ha csak ezen múlik, akkor természetesen igen
  • sapkafej
    Miért, szted egészségesek?
  • Rózsalány
    nekem semmi bajom a mássággal, tőlem minden nő és férfi azzal hál akivel akar. persze az abberációkat kivéve!

de igaz az, hogy a média fújja fel ezt az egészet. szerintem ha nem a szélsőségesen transzvesztita "sztárokkal" azonosíttatnák a melegeket akkor egész más lehetne a hejzet... talán.
  • Takezó
    szvsz ha ilyen idióták vannak, jobb, ha bezárják ezt a topikot :\
  • Takezó
    "betegek".. te meg idióta vagy
  • maozedong
    azokkal nincs is bajom akik csendesen elhúzódva magukbafordulva ilyen "betegek"
  • neuro
    homofób

IBTL
  • Crem
    Minden médiában jelen vannak...

Ahogy Hofi mondta!

Nem akarom megvárni, amíg kötelező lesz...
  • Cat #7
    hidd el, a buzik 90%ról azt sem tudod hogy azok :)
  • maozedong
    Mindig irritálóan jellenek meg a buzik, mindenhol, ez elég indok arra hogy rüheljem őket.
  • immovable
    belénk van programozva az előítélet a gyűlölet, az erőszak, az önzés... stb...sorolhatnánk, de fölösleges... aki szerint ez hülyeség az nézzen szét...
  • immovable
    ez nem az én véleményem hanem eszt látni
  • Sylver02
    Igen ez igaz.. de miért?
  • immovable
    válasz: vmi alapján utálnunk kell egymást
  • Sylver02
    Sziasztok4 tele van állandóan az újság és a Tv a melegek és leszbikusok életévl és kapcsolataival. ŰMiért kell ez? miért nem lehet símán csak hagyni őket? Amíg ők nem ártanak senkinek addig mi se ártsunk nekik. Azért kérdeztem ezt mert kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is....