15
  • neonlight
    John Wayne: ajánlom neked a Bowling for columbine (Kóla, Puska, Sültkrumpli) c. filmet M. Moore-tol. Pont ezt a témát taglalja és elég meghökkentő. Sztem jobb mint a Fahrenheit 911
  • irkab1rka
    Srácok srácok :) NE hidjétek már el ezt a baromságot a dragonballról, meg a pokemonról :)))))

Én Tom és Jerry-n nőttem fel. Az ezeknél százszor brutálisabb, csak nézzétek meg szépen, és belátjátok. Csak divatból szidják a pokemont és pikacsut, mert az 'elemző' nagyot akart mondani.

Ha a rajzfilmek szabnák meg az életünket, akkor már régen transformerek lennénk. Vagy mangák. Vagy ERIC CARTMAN-ek :)))))
  • John Wayne #13
    Hmm, én elég komoly Dragonball addikt vagyok. Majdnem az összes rész megvan angolul is, azok sokkal jobbak, mint az eredeti japán, vagy a magyar szinkron, jobb a zene, és a szinkronhangok.
    Eddig még nem öltem meg senkit.
    A bekattanás érdekes dolog, mért van az, hogy az amiknál iskolás gyerekek felfegyverkeznek, és bemennek az iskolába írtani, aztán végeznek magukkal. Ez páratlan a történelemben szerintem.
    Egyes összeesküvés-elmélet írók szerint egyszerűen agymosták őket, beprogramozták a feladatra, és a szabad fegyverviselés a célpont, amit be akarnak tiltani, hogy eltörölhessék a demokráciát Amerikában:). Hát, érdekes elmélet, de szomorú dolog, hogy ilyenek vannak.
  • neonlight
    asszem a pokemon elott jo par evvel ment a dragonball, ami azert "cseppet" durvabb rajzfilm. Amikor en kozepiskolas voltam akkor mar ment a dragonball, bele is neztem elvetve. Eleg durva volt.
    Ez a nemzedek most mar 25 felett van, szoval mondhatjuk, hogy felnott. En nem hiszem, hogy akkora valtozas lett volna.
    Meg ugye a brutalis szamitogepes jatekok... persze.
    10 evvel ezelott a kivegzeseket mar fejbol fujtam a Mortal Kombathoz meg az osszes rejtett folyosot ismertem a Doom-ban. Meg sem kattantam be.

Ez egy jo vitatema, de bizonyitek a mai napig nincs, hogy mennyire van osszefuggesben a "bekattanas" az eroszakos jatekokkal/filmekkel.

Csak ugy mellekesen, az okorban azert jartak gladiator jatekokra az emberek hogy lassak hogy olik le egymast embertarsaik, in real life! Nem a kepernyon.
  • [HUN]PAStheLoD
    tök jó lesz vérfürdő meg pikácsú.. különben nem azzal van baj, hogy egy fiatal megnézi a pokémont, hanem hogyha emellett még hülye is. És akkor bekattan.. mint ugye a pisztolyos kisniggerek amerikában..
  • arty
    nana, nálunk akkor lesz ANNYIRA rossz a helyzet az eröszakos büncselekmények körében, he felnő a mai "pokémon" nemzedék ! az még odébb van ...

de egyértelmü, pár év és eltünnek a különbségek.
  • AnuluWork #9
    Pontosan.
  • Ecology #8
    Azt nem tudom,hogy honnan veszed,hogy mindenkinek fegyvere van meg mindenki fél egymástól? Talán tapasztalatból mondod mert jártál vagy éltél kint? Én éltem kint az USA-ba 7-hónapot és ezalatt jónéhányhelyen megfordúltam.Semmiképpen nem őrűltebbek az emberek mint idehaza sőt tapasztalataim szerint a nagy átlag sokkal kedvesebb és segítőkészebb. Itthon többször voltam szemtanúja annak,hogy egy piros lámpánál két autós jól összeverekedett mert az egyik bevágott a másik elé? Ez talán a józan észre vall? És akkor még sorolhatnám. Szerintem mielőtt pocskondiáznál más országokat nézd meg,hogy itt rendben van e minden! Mert szerintem itt messze rosszabb a helyzet mint ott. Mi csak egyetlen egy dologban vehetjük fel a versenyt az USA-val,mégpedig a friss adatok szerint kövér ember/négyzetkilométer tekintetében beértük a listavezető USA-t. Sajnos!!! Ettől függetlenűl semmiképpen nem akarom védeni őket mert rengeteg hibás lépést tesz az amerikai kormány de szerintem mi sem panaszkodhatunk ebben a tekintetben!
  • Csacsis
    És hamarosan nálunk is ez lesz. Mert a drága politikusaink az USA-t veszik mintának. Pedig mennyire nem kéne!
  • Admiral
    Az tuti hogy nem mennék ki New Yorkba lakni... Se az USA-ba...

A fél város őrült, beleőrülnek a paranoiába, lassan mindenkinek fegyvere van, mert egyszerüen FÉLNEK EGYMÁSTÓL

Borzalmas lehet igy élni
  • Inquisitor
    Milyen durva ilyet látni ... a blogból az derül ki, hogy járt nyelvtanfolyamra, biztos voltak hosszútávú tervei.
  • JZO
    kötelet neki
  • arty
    "nincs pénzük? namind1 azért kinyirom ..."

nem semmi életszemlélet :)
  • mrzed001
    Durva hogy a rendőrök tudták, hogyan is kell olvasni egy blog-ot :)
  • SoDI---
    Huuu... Azért ez durva...