A Naprendszer határára ért a Voyager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha véletlenszerûen kiválasztasz egy pontot az eddig ismert univerzumban akkor 1/tíz a mínusz 23-ik on az esélye, hogy ott van valami. Elképesztõ..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ugyanis a Naprendszer az a térrész, ahol a Nap gravitációja erõsebb, mint a szomszéd csillagoké. Ez pedig több mint két fényév távolság. Amit a Voyagerek kb. 50 000 év alatt fognak megtenni, ha egyáltalán.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 250 millió év nem jó. Az attól függ milyen távol vagyunk a tömegközépponttól. Ha a naprendszer külsõ részeire értetted ezt, akkor OK.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
amúgy meg a sötét ûr ... jónagy sötétség lehet ott 😊) ... de minek elmenni ilyen messzire hogy sotétséget lássunk ? 😊
spam. sry
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mondjuk én a NASA helyében felkûddtem volna egy nagyobb rakétát, és az út közben elszórhatott volna néhány jelismétlõt.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
mennyi lehet a max. távolság ameddig a "vigor" még képes komunikálni a földdel ?
és akkor egyszercsak a dolog a zûr végére é... és lepottyan 😛 /vagy nemsokára eléri ismét a földet és rájövünk hogy csak egy gömb a világ 😛/
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Lehet, hogy elõször ezt a problémát kellene megoldani (tudom dolgoznak rajta).
Gut. Besser. Presser.
Egy gépies nõi hang visszhangzott csak a hatalmas, túlzsúfolt teremben:
- ...5
- ...4
- ...3
- ...2
- ...1
- kilépés!
A mûszerek mintha megbolondultak volna, óriási mágneses tereket jeleztek, a rádión elviselhetetlen sercegés üvöltött, majd alig halhatóan egy hang:
- srrrrccccc...src...van valami elvámolni valója, kérem nyissa fel a csomagtartót?!
<#alien>#alien>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
B u s h_ : K e l l_ _a_ _H Á B O R Ú R A !
ezért utálom!<#mf2>#mf2>
dixitque deus fiat lux

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Na ze QL beszólás!😊)
dixitque deus fiat lux
én ne tegyük😉
dixitque deus fiat lux
A Nap befolyása elvileg sehol sem ér véget. Igaz, hogy a gravitációs mezõ a távolság négyzetével fordítottan arányos, viszont a végtelenségig hat!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kár, hogy a szonda a Nap ,,mágneses egyenlítõje'' mentén lépett ki.
A sarkoknál sokkal érdekesebb jelenségek zajlanak...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.