1002
Avagy a LEGNAGYOBB Ö! (\"A barátnöm/feleségem\" válasz nem érvényes!)
-
#199 hát ha ábel anita nevet akkor egy lepke megdöglik valahol a világban :) -
#198 Azért BB Zsanett és Ábel Anita szvsz veszélyesebb példányok:) -
#197 Tornóczky Anita bazmeg azis egy beképzelt picsa megkéne bukakézni hogy rettegjen
:) -
#196 Végigdugta már a magyar médiát.Többek között Ábel Anita, Barátok közt Tilda, Big Brother Zsanett, és Tornóczky Anita is a számlájára írható. -
#195 höhö!
komoan ez a kis puhapöcs liheg az izzadt hájas testével szegény toncsin? hideg bökőt neki, vagy trét a vinkójába? -
#194 -
akos #193 Bocsánat. Nem tévézek...
Htx! -
#192 Az MTV-n a Névshowr-ban az egyik műsorvezető, aki az évek múlásásval egyre inkább kezd hasonlítani egy jóllakott napközisre és az MTV és is már ki akarja picsázni mert tehetségtelen.Ezzel mélységesen egyetértek.
-
akos #191 És az ki a f@szom??? -
#190 toncsit a hajdú köcsög péter hágja mostanság de gondolom csak ezen a nyáron :)
Hajdú Péter szerelmével, Bálint Antóniával utazott nyaralni. A pár, az egyhetes szabadságcélpontjának Ciprust választotta.
rohadj meg hajdu vááááááááááááááááááá -
Jhon Balu #189 ok nézem. -
akos #188 Azért elhihetitek, az itteni hírességeknek sem könnyebb. Szerintetek hány kopasz-napszemüveges ugribunkóval van dolguk, akik a cabrio bmw kulcsait lobogtatva mind nagyon yofejek akarnak lenni és bevágódni náluk...? Mindenféle tévés fellépés, road show meg anyám kínja közt - gyanítom nem egy ilyen affér éri őket. Így aztán egy idő után hajlamos az ember általánosítani... és amikor meglátja a saxoo ingbe, replay gatyába öltözött két lábon járó beach-feeling-et, egy kalap alá vesz mindenkit. Én nem feltétlen hibáztatom ezért... -
#187 páris hilton rondább mint a toncsi azt többen kurják meg szerintem meg gazdagabb
a rohatt -
#186 jo mondjuk ilyen szempontbol Paris Hilton -nak elhiszem, hogy tele vannak a zsigerei.. De az itten "hiressegek"... Eh szoval rohej
(Balu, pakoltam durva-durva sorozatot csajos topicba ha erdekel) -
Jhon Balu #185 aki a népszerüségtöl lessz ideges az vonuljon pszijjátriára! -
#184 pont azé beképzeltek me mindenki rajong értük azt egy idő után má kibassza őket az ideg ettől (egyem a pici szivüket hogy rohadnának meg) -
Jhon Balu #183 akkor se kéne nékik lekezelöen bánni az emberekkel mert végül is nekik köszönhetik,hogy megválasszák őket szépség királynőnek! -
#182 majdnem megvolt :) -
#181 ez igaz de szerintem mindegyik szépnő beképzelt mert alátolják a széket stb -
#180 nem szepsegkiralyno.. megfosztottak tole a cimet igy tok mindegy :D -
Jhon Balu #179 pont azért nemkéne lekezelően bánni az emberekkel!
külömben a szépség mulandó.... -
#178 de van mire szépségkirájnűűűű :D -
Jhon Balu #177 biztos rossz témát választottatok...
amugy kinézetre is egy beképzelt nőnek tünik. -
#176 hát gondolom nem repesett a boldogságtól -
#175 nem csak kivancsi voltam a reakciora.. marmint mi van ha ket vadidegen ember leszolitja es megprobal beszelgetni vele -
#174 étem :DDD na de akkor neked is tetszett ha odamentél nemigaz ??? :DDDDDD -
#173 semmi.. :D
lenn a Balcsiparton ki vannak pakolaszva fahazak (kaja, pia, szir-szar szoval erted...) ott csucsult egyedul mi meg odamentunk hozza. egyik haverom + en
leginkabb a tv meg a fotok voltak a fo tema. meg megkerdeztuk mit csinal errefele (munka/nyaralas) meg a tokom tudja mar.. -
#172 ooooo... 10 percben mitörtént?
a Kiraly Lindát me én nem birom :) -
#171 inkabb flegmanak mondanam... legalabbis az alatt a kb. 10perc alatt ezt a benyomast keltette
viszont Kiraly Linda (elvileg egyutt voltak, nem hiszem, hogy teljesen veletlenul keveredtek erre mindketten) nagyon jo fej es aranyos csaj -
#170 na meséj mi történt beképzelt vagymi?? -
#169 ahhoz hogy utalhass valakit meg kell ismerni. egyszeruen nem szimpatikus. egyebkent tavaly nyaron volt lenn itt Balatonfured -en akkor probaltunk beszelgetni vele deeee... Szoval nem sok sikerrel. -
#168 utálod?? :) -
#167 hogy nem veszett el Izlandon... -
#166 :DDDD mé miabaj toncsival?? :DDD -
#165 nem gazolsz senkinek a lelkebe ha nem altalanositasz. hat o ize.. szoval nalam nem itt kezdodik -
#164 lehet hogy sokaknak a lelkébe gázolok de csajok itt kezdődik egy nő :
-
#163 Ő is...
-
#162 -
Jhon Balu #161 köszi ezt énis + találtam de nagy kép kellene róla pl:1024x768-as. -
#160 csak neked Tia Carrere (mas nem nezheti meg, elveszti a varazsat! )