Álmaid nöje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech

Hunnenkoenig
Na igen...azok a szemek...

Hunnenkoenig
Akkor szerencses vagy. Jo neked, hogy sikerült, viszont elenyeszö mennyiseget kepviselsz a statisztikaban, szoval ez a topik valoban nem neked valo :-)

Hunnenkoenig
Ja, azert ha "csak" a szomszed cukraszda felszolgalonöje, vagy anyukad fodrasza, azt is leirhatod :-)

A lenyeg, hogy meseld el ki, mi ö es mit eszel benne annyira es miert nem lehet a tied.

A hiressegeknel ez eleg egyszerü es ha kep is van, azert mindenki tud velemenyt alkotni, de az ilyen "nekem van, de nem mutatom" hozzaszolas nem jo, mert akkor akar be se irtal volna.

Claire Forlani
Mindörökké...

Rafaelo
de azé!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tobacco
"Nincs olyan ferfi, aki a baratnöjen/felesegen kivül nem almodozik egy masik nöröl."

Kéretik nem általánosítani.
Van olyan férfi.
Szerintem nem azért vettem feleségül álmaim nõjét,a legnagyobb Õt, hogy másról álmodozzam.

Azért néztem meg ezt a topikot, hogy majd beírom feleségem, de aztán megláttam az alcímet:
"Avagy a LEGNAGYOBB Ö! ("A barátnöm/feleségem" válasz nem érvényes!)"

Tehát, ez a topik nem nekem való, sorry, hogy belepiszkítottam.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

LordVenom
Na csocsó,ebben egyetértünk! Imádom ezeket az õzikeszemû széparcú ázsiai lányokat!<#szeret>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Elolvastam, nem baratnomrol van szo... A masik meg lesz még itt eleg amerikai nyugi. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

immovable
viszünk egy talicskát aszt tólak 😊))<#eplus2>
krisztike
a söngöt ?<#hehe>

immovable
dede maj nyomjuk együtt<#hehe>
krisztike
Nem mondod ?
Úristen , akkor én már számításba sem jöhetek ?<#rinya> 😊))

immovable
máá megvolt...most talicskávaa próbálkozom báwá<#idiota>
krisztike
szegény ... gondolj arra ,hogy ha az ülést leveszed a mennyben érzed magad ...<#eplus2><#nevetes2><#nevetes1>

immovable
nekem má mindegy...meglátok egy nõjivázas biciglit asztat annyi is nekem<#idiota>
Tuvok
én is épp ezen gondolkodom 😄

Lazarus
itt meg lehet nézni mirõl van szó 😊
Horváth Éva télleg nagyon kegyetlen !!!

Amit a legutóbbi képei okoztak 1 ickómagazinban, az kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát. Ilyen képeknek nem is szabadna létezniük...
Ez kínzás !!!
Bár biztos vagyok benne, hogy reggelente nem így néz ki. Meg fotosop, meg ilyenek, de a képek qvajók.
szerintetek ha belekicsimezek ebbe a topicba is, nagyon megorrolnak rám?

Botond
mérnem érvényes?<#awink>
Rafaelo

amazon õ

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Crem
ilyen korban még mindig "bolond" vagy?😊

Ezen a héten Horváth Évát favorizálom, de ki tudja, hogy jövõ héten melyik nõért adnék oda "mindent"!😊))

Ui: mondom ezt én aki 8 éve 1 nõt lízingel!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

krisztike
igen ,pont ilyen vagyis majdnem ... 😊

CSOCSO
almaim holgye:
Reon (leon) Kadena
azsiai 19 eves es valami uberul tetszik..van rola vagy 130 kepem amibol kb 20 szar a tobbi nagyon nagyon bejon..szerintem jo arany😊

hat o lenne almaim noje...
egyetlen baja hogy 1-2 foga kisse ferde... deee.. tolem aztan fogatlan is lehetne😊 akkor is kene😊
CSOCSO
szerintem semmi baj a testevel.. sot a segge nagyon jo
Hunnenkoenig
Te nem ersz. Olvasd el az alcimet. Egyes. Ülj le.

Es egyebkent itt sem mind amerikai.

Kylie ausztral, Michelle (olasz?)/nemet

Nekem van ilyen, de nem hires es megcsak nem is amerikai.. es kepet sem szurok be. 😊
Amugy jo topik. #6-oska nem is rossz. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

pikk8
<#ejnye1>

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Hunnenkoenig
Tul kicsi.

Kb 10 maximum...nem tom pontosan

FtranX
<#eplus2>

FtranX
háhá

Testet meg mondjuk a veszett jó csaj topicból keresnék hozzá. abból több jó is van.

maozedong
hány éves <#szeret> ?

Resurrection!

Hunnenkoenig
LoL

FtranX
ide is, oda is 😊)

Hunnenkoenig
:-)

Azt tudod, hogy van egy kislanya...az sokakat elijeszt gondolom, szoval azert van eselyed :-)

Hunnenkoenig
Marmint a tied micsodara?

maozedong
naja de ne sztároljuk õt tovább mert még többen rákattanak és rontják az esélyemet😊

Resurrection!

FtranX
Most hírtelen nem jut eszembe ilyen, de ha a legnagyobb õt több részbõl is össze lehetne rakni, akkor én biztos, hogy Adriana Lima fejét raknám az enyémre. 😊

pikk8
mmmmmmm..........minõségi CUKOR!!!!!!!

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Hunnenkoenig
Ez szerintem nem a leg elönyösebb kep rola :-) De azert jo.
Ö nalam is a top five-ban van :-)

LordVenom
Halle Berry <#szeret>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

maozedong
<#beka3><#beka3>

Resurrection!

maozedong

Resurrection!

Hunnenkoenig
Amennyire tudom, ö meg egyedül van :-)

maozedong
egyértelmûen : Michelle Hunziker ...

Resurrection!

Hunnenkoenig
Akartam mondani Minogue :-)

Hunnenkoenig
Ird ide ki az a nö, akiert odaadnad a fel eletedet!

Nekem sokaig Catherine Deneuve volt az, de az utobbi evekben Kylie Minoque az akiert meghalok.

Sok nö van, aki tetszik, de Ö az, akivel ha egy napot eltölthetnek es igazan szerethetnem ugy, hogy ö is viszont szeret, utana boldogan halnek meg. Csak egy nap kellene, aztan akar ferfiatlanithatnanak is. Mas nöt nem kivannek.

Ki az a nö, aki nalad ilyen erzest valt ki?

Mint az alcim is jelzi, a feleseged, aktualis baratnöd nem lehet az. Nincs olyan ferfi, aki a baratnöjen/felesegen kivül nem almodozik egy masik nöröl. Szoval mindent bele. Ki az es miert?

Kepek is jöhetnek :-)))