Digitális televíziók és rádiók 2012 előtt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... az Antenna Digital elõfizetõi közel száz televíziócsatorna mûsorai közül válogathatnak majd. Az elõzetes piackutatások szerint a nézõk nagy része a magyar nyelvû adásokat részesíti elõnyben, ezért az Antenna Hungária Rt. a piacon lévõ valamennyi, mintegy 40 magyar nyelvû programot fel kívánja venni az Antenna Digital kínálatába.
Ez lesz a sima mikro helyett (tehát nem mellette, helyette) õsztõl. Ezek szerint nincs is olyan messze ...
De ha bejön az amit DOT kolléga mondott, vagy olyan f*s lesz a képminõsége, mint az UPC digitális adásainak, akkor Grrrr.
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
A net erre már most is képes lenne. És az internet gyökeresen változtatja meg a fogyasztói szokásokat. Itt már mindenki beleszólhat a dolgokba, nem kell elhinnünk azt, amit ránkerõltetnek.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Forza.
Ha a multik megszerzik és ellenõrzik ilyen módon a médiát, utána már olyan propagandát adnak be a népnek, amit csak akarnak...már most is ez megy sajnos..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Starcraft + Diablo III - esemve
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
(* Megjegyzés: Csak kár, hogy sikerült olyan sz*r minõséget kihozni belõle mûholdon, kedves UPC, mint aminek elkerülésére ki lett találva. Nem kéne spórólni ennyire ...)
Rádiók meg (külföldiek) eddig is voltak, és ha valaki mond nekem ólcsn beszerezhetõ digitális rádióvevõt, már rohanok is, de 80-100.000 forintért "kissé" drágálom.
Amúgy itthon is egyre több helyen kapni digitális TV vevõ egységet számítógéphez, pedig a földi sugárzás még csak tesztelés alatt van.
Lassan kezdenek olyan lenni, mint a spanyol inkvizíció (és minden ami új rossz, ezért mágjára vele <#duhos2>#duhos2>)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Forza.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség