BiA: Earned in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na hisztek nekem?

B@dsector
thx kokesz92 <#worship>
Rohamsisak
Ne nézzetek hülyének de mi az az sfcure? az a dvd-n van rajta vagy mi az? És mit kell vele csinálni? mert megvan a dvd-s verzió és bróbálnám 'abonyitomz'-leírása alapján csinálni de elakadok mert nem tudom mit is kell csinálni,honnan és hogyan ezzel az sfcure-val! Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!

aki nem hiszi h létezik törés amit én csináltam, töltse le ezt és élvezze a bia2õt:
www.earnedinblood.uw.hu/eibcrack.rar

Rohamsisak
Ne nézzetek hülyének de mi az az sfcure? az a dvd-n van rajta vagy mi az? És mit kell vele csinálni? mert megvan a dvd-s verzió és bróbálnám 'abonyitomz'-leírása alapján csinálni de elakadok mert nem tudom mit is kell csinálni,honnan és hogyan ezzel az sfcure-val! Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!

Istencsászár
ja csinálj képet milyen a gém 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NE HIDD EL FASZKALAP! KOMOLY H MEGY! CSINÁLJAK KÉPEKET? inkább felrakom a cracket, faszlámák nem hisznek nekem

Yossarian
a CD_re kiírásnál kellett vmit mutyizni, vagy siman írható? a kiírt verzióval is kell húzgálni a kábelt?

Nieleen

geri15
Értem és köszönöm <#eljen> 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

1.-2. a játék csak ugy indul ha levannak huzva, az is jó hogyha letiltod õket csak a windows ne lássa a meghajtókat csak a VIRTUÁLISat!
3.Brothers In Arms Earned In Blood SFcureCloneDVD-MiRROR - tesztelve gépen bemountolva mûködik!
Brothers In Arms Earned In Blood SFCloneCD-MiRROR - tesztelve nekem csak kiirva mûködik SONY cdre!
(összegezve: mind a két fajta mûködik nekem)

Törölt felhasználó
Köszi!
geri15
Kérdések:
1. hogyha feltelepítettem akkor visszadughatom õket? Vagy minden alkalommal amikor játszok le kell legyenek húzva?

2. Letiltani Eszköszkezelõben nem elég?

3. Te melyiket szedted le?
-Brothers In Arms Earned In Blood SFCloneCD-MiRROR (1)
-Brothers In Arms Earned In Blood SFcureCloneDVD-MiRROR (2)

Elõre is thx^^

Rohamsisak
Sziasztok! Ne nézzetek hülyének de mi az az sfcure? az a dvd-n van rajta vagy mi az? És mit kell vele csinálni? mert megvan a dvd-s verzió és bróbálnám 'abonyitomz'-leírása alapján csinálni de elakadok mert nem tudom mit is kell csinálni,honnan és hogyan ezzel az sfcure-val! Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!

Képfeltöltéses mirror a képekhez:

kép1
Kép2

Bizonyítékok a játék indulására a sok kételkedõknek:

az összes olyan tápkábelt ami a meghajtókba van dugva ( dvd olvasó , cd olvasó , cd író , dvd író ) , magyarán a windows csak egy winchestert lásson + a VIRTUÁLIS meghajtót

Törölt felhasználó
Nevessek ki,de most milyen kábeleket kell lehúzni?
A cd-t,meg a dvd írót?
Sgtfathi
Csak ugy megy ha a cd-dvd-t lehuzva hagyom?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

koki44
Köszi, mondjuk én még csak most kezdtem el szedni ezért csak késõbb tudom kipróbálni.

1.ujratelepítettem a wint ( nem fontos! )
2.ujraindítottam a gépet kábeleket lehúztam
3.setupoltam az sfcuret , restartoltam
4. elindítottam az sfcuret a start.battal , majd disable nodeztam a cdt a sfnightmareval
5.mountoltam Alcoholba és feltelepítettem a játékot
6.telepítés után egybõl klikk az ikonra , beirtam a cdkulcsot és elindult a játék 3-4 mp check után

koki44
Leírnád pontosan hogy hogy indítottad el? Mert nekem egy másik SF-es játék sem indult el hiába csináltam mindent úgy ahogy az infoban volt szerintem.

fitutufi
persze..hüle

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

lOOOl 😄
Brothers In Arms Earned In Blood SFcureCloneDVD-MiRROR megoldása:
Vedd a BiA1 Crack -jét írd át EiB re és rakd be a BiAEiB System mappájába, és Enjoy 😄

Brothers In Arms Earned In Blood SFcureCloneDVD-MiRROR
én ezt töltöttem le. h lehet feltörni?

PAtr0n
Sztem nem számit sokat, az elõzõ részben sem vettem észre semmit ha meghalt a küldetés alatt egy ember, nem változtatott a játék végkifejletén, bár lehet hogyha egyszer sem hal meg embered a küldetések során akkor lehet unlock-ol valamit.<#nemtudom>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Király a játék nagyon , most a Three Patrol Actionba vagyok az 1944 june 6os idõben.

Viszont lenne olyan kérdésem hogy az mennyit számit a történetben ha a csapatunkból ember meghal ??? ( mert a pálya teljesítése után kiirja hogy bla bla bla ez az ember túlélte a Hartstock storyában és lehet folytatni tovább a missziókat vagy épp ujrakezdeni )

ati2002
Önálló kieg, nem kell alap.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

fitutufi
van cd-s verzió állítólag

lehet az könnyebben mûxik

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

geri15
Jön lefele kemény 20 kbit/seccel <#vigyor><#nyes> Csak azon lepõdtem meg, hogy a torrentspy-os linkek közt két BiA:Earned in Blood volt:

Brothers.In.Arms.Earned.In.Blood.SFcureClone... Games-PC 4.21 GB
PC - Brothers In Arms Earned In Blood SFcure... Games-PC 3.32 GB

Én ebbõl az alsót kezdtem el leszedni, remélem mûxik majd! 😊

urbijoe
ehhez kell az elözö rész vagy külön is feltelepithetö?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Eisenhower
nintendo. már rosszul kezdõdik.... persze fps. majd mario fps lesz aztán tdm-ezhetsz marioval meg luigi-vel

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

emberlene=embertelen....
van toltheto clon dvd valtozati is

OFF

ami azt illeti allitasod hamarosan nem lesz hejtallo mert az uj nintendo a legduvabb konzol lesz a vilagon!!!kb akkora lesz mint egy cd rom,es az iranyitasa szuper uj es nagyon durva es fps re emberlene jo!!
ThugEdge
Brothers.In.Arms.Earned.In.Blood.SFCloneCD-MiRROR
ez lehet barátságosabb?
mint B.O.S. hm..

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

koki44
Ti mivel szeditek mert nekem nem akar elindulni? Én bitlordal szedek mindent de ez nem indul el.

ja mikor feltelepítettem a windowst utánna minden kábelt lehuztam amit lekellett

ThugEdge
és lehúzgáltad a kábeleket?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Na patyolattisztán fut ez a game is mint a többi , amugy nem nagy szám de a CoD 2ig ellehet vele ökörködni!
Win: XP Pro with SP2 angol verzió ( reggel telepített szûz )
Install/Beállítás: hajszálpontosan úgy mint az nfoban
<#puszi>jó próbálkozást mindenkinek , engem vár a háború<#wave>

Törölt felhasználó
Szólj ha esetleg sikerül.
Hát a mostani warez verzió igen(egy próbát azért megér SP1-en is, hátha).
Törölt felhasználó
Tényleg csak sp 2-es windows alatt megy?
geri15
rosszul linkelted... Tess

Eisenhower
keress itt

hello!!
valaki linkelne nekem egy dvd-borítót a játékhoz?
köccke
Nem bizony,sok jó game van rá ami pc-re nincs vagy jobb konzolon játszani.
Speciel a FPS mûfaj nem ezek közé tartozik,mert FPS-ben a controller-es célzás borzalom az egér-bill pároshoz képest.Nem azt mondom hogy játszhatatlan,csak idegesitõ.Azért ami csak konzolra jön FPS,azért el lehet igy is puffogtatni benne.<#wink>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Na aki tolja már a pc-set irhatna változott-e valami az 1-hez képest.

Next PC upgrade: 2022

nem is az!van ra csomo game amit pc re nem dobnak ki..pl cod big red one😄
Eisenhower
köszi de elég nekem a mostani microsoft cucc. nem kell több szutyi^^ xbox száksz^^

cserebe amiert nem keltettel fel cod 2 demo erkezesekor,majd kolcson adom xboxon jo?!es akkro nem kell huzogatni..csak leulsz..berakod dvd .. nyomsz 2 gombot es mar megy is😄