BiA: Earned in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.earnedinblood.uw.hu/eibcrack.rar
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nieleen
3.Brothers In Arms Earned In Blood SFcureCloneDVD-MiRROR - tesztelve gépen bemountolva mûködik!
Brothers In Arms Earned In Blood SFCloneCD-MiRROR - tesztelve nekem csak kiirva mûködik SONY cdre!
(összegezve: mind a két fajta mûködik nekem)
1. hogyha feltelepítettem akkor visszadughatom õket? Vagy minden alkalommal amikor játszok le kell legyenek húzva?
2. Letiltani Eszköszkezelõben nem elég?
3. Te melyiket szedted le?
-Brothers In Arms Earned In Blood SFCloneCD-MiRROR (1)
-Brothers In Arms Earned In Blood SFcureCloneDVD-MiRROR (2)
Elõre is thx^^
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

A cd-t,meg a dvd írót?
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
2.ujraindítottam a gépet kábeleket lehúztam
3.setupoltam az sfcuret , restartoltam
4. elindítottam az sfcuret a start.battal , majd disable nodeztam a cdt a sfnightmareval
5.mountoltam Alcoholba és feltelepítettem a játékot
6.telepítés után egybõl klikk az ikonra , beirtam a cdkulcsot és elindult a játék 3-4 mp check után
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Brothers In Arms Earned In Blood SFcureCloneDVD-MiRROR megoldása:
Vedd a BiA1 Crack -jét írd át EiB re és rakd be a BiAEiB System mappájába, és Enjoy 😄
én ezt töltöttem le. h lehet feltörni?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Viszont lenne olyan kérdésem hogy az mennyit számit a történetben ha a csapatunkból ember meghal ??? ( mert a pálya teljesítése után kiirja hogy bla bla bla ez az ember túlélte a Hartstock storyában és lehet folytatni tovább a missziókat vagy épp ujrakezdeni )
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
lehet az könnyebben mûxik
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Brothers.In.Arms.Earned.In.Blood.SFcureClone... Games-PC 4.21 GB
PC - Brothers In Arms Earned In Blood SFcure... Games-PC 3.32 GB
Én ebbõl az alsót kezdtem el leszedni, remélem mûxik majd! 😊
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
OFF
ami azt illeti allitasod hamarosan nem lesz hejtallo mert az uj nintendo a legduvabb konzol lesz a vilagon!!!kb akkora lesz mint egy cd rom,es az iranyitasa szuper uj es nagyon durva es fps re emberlene jo!!
ez lehet barátságosabb?
mint B.O.S. hm..
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Win: XP Pro with SP2 angol verzió ( reggel telepített szûz )
Install/Beállítás: hajszálpontosan úgy mint az nfoban
<#puszi>#puszi>jó próbálkozást mindenkinek , engem vár a háború<#wave>#wave>
valaki linkelne nekem egy dvd-borítót a játékhoz?
köccke
Speciel a FPS mûfaj nem ezek közé tartozik,mert FPS-ben a controller-es célzás borzalom az egér-bill pároshoz képest.Nem azt mondom hogy játszhatatlan,csak idegesitõ.Azért ami csak konzolra jön FPS,azért el lehet igy is puffogtatni benne.<#wink>#wink>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.