BiA: Earned in Blood

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
remélem tudtok segíteni, próbálunk hamachin keresztül coopban játszani és valamiért nem találja a szervert a játék. A hamachi megy rendesen ping is megy de nem akadunk össze a játékban, van valami trükkje a játékban a hamachin keresztüli multizásnak?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Prince23
A játékhoz nincsen valamilyen HDR mod? grafikatunning

Sziasztok!

Vista alatt hogy lehet mûködésre birni?

Üdv Mindenkinek!

jóhogy 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Srácok az Earned in Blood megy az alapjáték nélkül?
Segítség! valaki küldje el a cracket! pls!! [email protected] --->MSN
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Második kép na ez már valamivel fincsibb 😄

nem tudom mi mien motor, de ez egyrészt gyönyörû 😊, másrészt megeszi a vidkarimat reggelire szvsz 😞

grebber
Szerintem ebbe nicns semmi gyanyörû 😞

MerlinW
Egyrészt tudtommal még nincs kész, másrészt Bloodlines is HL2 motorral megy mégis úgy néz ki mint a kvékkettõ😊 Harmadrészt sztem gyönyörü a kép. Képzeld hozzá a mozgást😊

[merlinw.org]

grebber
BiA Hell's Highway - az elsõ screenshot

Hát csak tudnám ezen mi UE3 😞

grebber
Hát akkor lehetne elsöprõ sikere az UE3-nak ha olyan optimalizációval jönne ki mint a Half Life 2.
Én abban bizom amit anno egy fejlesztõ mondott 6600GT bõven elég lesz hozzá.
Kérdés milyen beállítások melett 😄

MerlinW
Várjuk ki mi lesz a vége😊 U3 motornak igen durva képességei vannak😊 Kérdés mennyire lesz konfigurálható, azaz mire lesz képes 100e Ft alatti kártyákon😊

[merlinw.org]

via_mala
Egy dolog tûnt fel: Unreal 3 engine!
Nekem ugyan semmmi bajom nem volt a grafikával, de akkor most már másoknak se lehet okuk panaszra.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

grebber
Brothers in Arms Hell's Highway bejelentés

Barny, 19:43 - PC X360 PS3

(Shacknews) Sajtóközlemény formájában csapódott be a bejelentés, melyben az Ubisoft világgá kürtölte a Brothers in Arms Hell's Highway-t (gyakorlatilag a sorozat harmadik része). A folytatásban kedvenc szakaszunkkal a Market Garden hadmûveletet hentelhetjük végig, és küzdhetünk a már megroppant harmadik birodalom bukásáért. A játék alatt Unreal Engine 3 hörög, míg a megjelenés ez évben várható, az ünnepek magasságában.

Info: Hardwired

Ez fasza lesz.Remélem E3-ra visznek valami ingame szösszenetet.

Szasztok, biztos sokan kérdezték már, de van e magyarítás a játékhoz, és ha igen, akkor megdobnátok e egy linkel? Elõre is khösz.

Macccy
akkor te még mindíg bentebb vagy sebességben picit mint én ... R9700 roxx <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

CaviaR
Jaja, én is így vagyok vele. 😊 Az ilyeneketmidig a legnehezebb fokozaton tolom, h tovább tartson.
Igaz, már egy ideje nem tudok játszani vele, mert a 9800pro-m gengélkedik. 😞

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Macccy
ügyi vagy ... én laassss-sss-sss-ssssaan élvezkedek <#kacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

kijátszottam <#kacsint>

ki hogyan csinálta?

hello!
nem tudom megcsinálni a D + 10 pályát.
nem lehet.
amikor gfel kell venni a páncélöklöt, de elöször meg kell taláálni . természetesen a tank mozog ,forog, és lõ ! <#unalmas><#lama>

nekem nem szaggatott csak laggolt

bricsi01
Én ha fojt a játék, akkor bármilyen távolságról.
Csak sûrün szaggatott.
<#szomoru1>

Macccy

Gyönyörû ez a ködös-esõs terep. Le vagyok nyûgözve.

Amúgy meséljétek el mi volt eddig a legnagyobb távolság amirõl leszedtetek németet pl. M1-essel, vagy valamilyen puskával?! (gépfegyver érthetõ okokból nem jáccik és a sniper meg túl könnyû) A helyet mondjátok, kíváncsi vagyok.
Nekem eddig a legnagyobb táv az valószínûleg ezen a BAUPTE (D+9) elõtti mocsaras területen jött össze. Nemtudom hány méter lehet ...

Macccy

Levertük a tüntetõket! Grrrr <#vigyor1><#mf1>

gratulálok !!!!<#taps><#eljen><#wave><#vigyor2><#violent>

grebber
Végigtoltam!!

Macccy
Ja amúgy ti is úgy játszotok, hogy a hullák bennmaradjanak örökké? Kúrvajó, mikor térdig gázolok a fritz végtagokban! <#vigyor1>

Macccy
"Kocka" ... <#nevetes1> Ez jóó ... Akkor biztos távol állok a kockától, ha 4 rohadt napig tart egy küldetés, mert napi 1-2 órát játszom max. Ez megnyugtat. Bár azt olvastam jobb is ha az ember nem egy erõs játékos ehhez a cucchoz, mert azok csak Counter szerûen befutnak az MG42-es tüzébe és csodálkozva pislognak ha nemtalál a fejes a homokzsák résén keresztül. <#nevetes2><#mf1>

sikerült<#wink>

bricsi01
Én nem vagyok kocka de nem is mondok igazat azzal, hogy nekem az utcsó a gép.
De én ezekben ha elakadtam, aludtam eggyet és másnap sikerült.

Macccy
Kösz de már sikerült. Sirályul megoldottam:
1-es és 2-es osztag kintrõl tûz alatt tartották az épületben lévõket a balszárnyon és középrõl. Én közben jobbról a "sikátorba" rohanókat két gránáttal kirobbantottam a fedezék mögül. Aztán a balon is egy gránáttal honoráltam a ládák mögül tüzelõket, majd együtt leszedtük a balon, a teherkocsik mögött bújkálókat is. Ezután az épületben már csak egy fritz marad, azt egyedül oldalbalõttem és tovább is nyargaltam át az MG42 elõtti nyílt terepen, egészen a szemközti ház mögé. (SAVE) Innen már egyszerû volt, 1-es adott elterelõ fedezetet errõl az oldalról a vasúti sínek mentén rejtõzõ fritzekre, mialatt én a híd alatt átfutva hátbalõttem 3-at és az MG mögött bújót, a negyediket Paige szívatta szét. Az utolsó raktár már maga volt a mámor, a bal kerítés fölött szinte vakon (ugrálva) kisoroztam 3 németet akik ott bújtak hátul és újabb kettõt a térdkalácsánál fûrészeltem el a beparkolt vasúti szerelvények alatti kis lyukon át. A maradék öt német már gördülékeny csapatmunka áldozata lett. <#wink>

CaviaR
Ez után nem sokkal, de nem emlékszem pontosan.
Azon a pályán én is szívtam.
Én úgy csináltam az elsõ épületnél, hogy beküldtem az embereket, h tûz alatt tartsák az ellent, én meg BALoldalról lelõttem egyenként õket. Pontosan ugyan ezt csináltam a következõ hangárnál a vasút túloldalán.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

viszont a sajátomat nem tudom megcsinálni. <#nemtudom>

az pedig nem annyira nehéz rész <#beka3>

Macccy
Páásszek ... Szétszakadok ... Beleszakadok ... Csaknem tudok zöldágra vergõdni azzal a raktárral a Carentan-i vasútállomás mellett. Pedig próbálom, de amikor benyomulunk akkor valami hiba mindíg beüt és ráadásul addig le kell ölni ugye 10-12 németet mire egyáltalán bemehetek.

Az a 88-as az mikor van, juteszembe ?!

grebber
Nem 2 van, henm vagy 10 ezen a pályán .

<#beka3>Tényleg egy könnyû pálya volt . de a következõ már nem annyira.

2 sárfal van? <#nyes><#action>megyek ,és megpróbálom!

grebber
Lol necsináld már hogy ilyen gyér helyeken elakadsz!

Kirobbantod a sárfalat szemben van az ellenség és tüzel mint a vadállat megnyomod faszán a gugolást és lekzdesz menni balra ott szintén van egy sárfal de itt nem véd semmi gyorsnak kell lenni.
Itt ezt ugy csináltam hogy a gugolásbol de még a fa mögül kifutottam leraktam a TNT-t és a hátsó fa mögé bujtam ott nemtudnak eltalálni.
Miután kirobbant bemész és igy tovább ez kimondottan könnyü rész volt.

bricsi01
Megnéztem a MaPo-t de nem találtam BiA EiB hunt.
De neked miért magyar?
Forditasz?

nem akar összejönni a D+9 Klikk Ide
ugy kedzõdik, hogy TNT vel fel kell robannatani ,egy sár(!?!?!) falat.
azután hogyan menjek elõre? mindig lelõnek. dobáltam már gránátot. stb .<#nemtudom><#whatever><#conf><#help><#lama>

Macccy
Na nemvolt könnyû de sikerült a 30-as hegyen rendet vágnom. Nektek nem voltak problémák a fritz tankok körül?? Az SS gyalogság AI-ában még nem csalódtam, de ezeken a gépeken most meglepõdtem. Nálam egyszer miután gránáttal lekapcsoltam egyet, megjelent még 2 (!) pedig most, hogy végig tudtam csinálni, csak 2 volt összesen. Máskor meg feltámadt halottaiból a szintén gránáttal felrobbantott páncélos a szemem láttára, és tette mindezt úgy 5 perc rommá füstölgés után!
Most a végén egész normálisak voltak csak azt még mindíg nem értettem, hogy miért nem mozdult az egyik szinte semmit miközben oldalról páncélököllel szétzúztam. Tolatott és kissé elfordult felém de semmi több.

CaviaR
Nekem a kedvencem amikor van egy hatalmas tisztás, 2 fedezékkel, németek a szélén, szemben meg egy 88-as lõdöz. Az gáz viszont h elötte nem ment állást, hanem legelõröl kell kezdeni, ami viszont elég hosszú.. Na ennek ha 10x nem futottam neki, akkor egyszer sem, de akkor is imádom 😊

Macccy
Ennek örülök, akkor az könnyebb lesz mint a D+7 ... nekem a szétbombázott udvarház jött be eddig leginkább. Kibaszott feelinges! <#hawaii>

grebber
D+9-nél a kis városban könnyü volt az ellen lezuzása egyedül mentem végig emberemet nem is hivtam 😄 csak a tankomat de azt is csak néha.

Macccy
Atyaaúúúúúristeeeeen! loserman azthiszem átérzem az általad érzett kognitív disszonanciát. Ezek az rohadt tankok a legrosszabbkor tudnak felbukkanni! <#violent>

... Fedezékbõl kilõttem a megfigyelõt, ettõl a tank hátrafelé gyakorlatilag "megvakult". Eztán behajítottam egy gránátot a torony ajtaján (igaz addigra már becsukták, de vegyük úgy, hogy kinyitottam) és fedezékbe ugrottam <...> Már épp lõni kezdtük az utolsó fedezék mögött rejtõzõ németeket, mikor váratlanul robbanást hallottam, majd szakaszos géppuskaropogást. Mivel a hallásom a D-nap óta nem az igazi, (az 5.1-esem csak stereo-ban szól, aki tud segíteni ne fogja vissza magát) leguggoltam és körbenéztem de nem vettem észre a jobb szárnyon meghúzódó páncélost. Futni kezdtünk pár másodperccel késõbb, de Desola lemaradt és eltalálta egy lövedék. Meghalt. <...> Miközben próbáltam becserkészni a páncélos megfigyelõtisztjét a bokrok között, felbukkant egy harmadik páncélos és tüzelt ...

(részlet Joe Hartsock százados jelentésébõl, 1943. június 13.)

csinálj egy képet rola :9

Oldal 1 / 13Következő →