626
-
edwood #626 sziasztok!
remélem tudtok segíteni, próbálunk hamachin keresztül coopban játszani és valamiért nem találja a szervert a játék. A hamachi megy rendesen ping is megy de nem akadunk össze a játékban, van valami trükkje a játékban a hamachin keresztüli multizásnak?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#625 A játékhoz nincsen valamilyen HDR mod? grafikatunning -
gstup #624 Sziasztok!
Vista alatt hogy lehet működésre birni?
Üdv Mindenkinek! -
lord nihilus #623 jóhogy :) -
Piko888 #622 Srácok az Earned in Blood megy az alapjáték nélkül? -
Saz15 #621 Segítség! valaki küldje el a cracket! pls!! [email protected] --->MSN
-
#620 Na igy már jó lesz! -
#619 Második kép na ez már valamivel fincsibb :D -
lord nihilus #618 nem tudom mi mien motor, de ez egyrészt gyönyörű :), másrészt megeszi a vidkarimat reggelire szvsz :( -
#617 Szerintem ebbe nicns semmi gyanyörű :( -
#616 Egyrészt tudtommal még nincs kész, másrészt Bloodlines is HL2 motorral megy mégis úgy néz ki mint a kvékkettő:) Harmadrészt sztem gyönyörü a kép. Képzeld hozzá a mozgást:) -
#615 BiA Hell's Highway - az első screenshot
Hát csak tudnám ezen mi UE3 :( -
#614 Hát akkor lehetne elsöprő sikere az UE3-nak ha olyan optimalizációval jönne ki mint a Half Life 2.
Én abban bizom amit anno egy fejlesztő mondott 6600GT bőven elég lesz hozzá.
Kérdés milyen beállítások melett :D -
#613 Várjuk ki mi lesz a vége:) U3 motornak igen durva képességei vannak:) Kérdés mennyire lesz konfigurálható, azaz mire lesz képes 100e Ft alatti kártyákon:) -
#612 Egy dolog tűnt fel: Unreal 3 engine!
Nekem ugyan semmmi bajom nem volt a grafikával, de akkor most már másoknak se lehet okuk panaszra. -
#611 Brothers in Arms Hell's Highway bejelentés
Barny, 19:43 - PC X360 PS3
(Shacknews) Sajtóközlemény formájában csapódott be a bejelentés, melyben az Ubisoft világgá kürtölte a Brothers in Arms Hell's Highway-t (gyakorlatilag a sorozat harmadik része). A folytatásban kedvenc szakaszunkkal a Market Garden hadműveletet hentelhetjük végig, és küzdhetünk a már megroppant harmadik birodalom bukásáért. A játék alatt Unreal Engine 3 hörög, míg a megjelenés ez évben várható, az ünnepek magasságában.
Info: Hardwired
Ez fasza lesz.Remélem E3-ra visznek valami ingame szösszenetet. -
BigRoy #610 Szasztok, biztos sokan kérdezték már, de van e magyarítás a játékhoz, és ha igen, akkor megdobnátok e egy linkel? Előre is khösz. -
#609 akkor te még mindíg bentebb vagy sebességben picit mint én ... R9700 roxx -
#608 Jaja, én is így vagyok vele. :) Az ilyeneketmidig a legnehezebb fokozaton tolom, h tovább tartson.
Igaz, már egy ideje nem tudok játszani vele, mert a 9800pro-m gengélkedik. :( -
#607 ügyi vagy ... én laassss-sss-sss-ssssaan élvezkedek -
loserman #606 kijátszottam -
loserman #605 ki hogyan csinálta? -
loserman #604 hello!
nem tudom megcsinálni a D + 10 pályát.
nem lehet.
amikor gfel kell venni a páncélöklöt, de elöször meg kell taláálni . természetesen a tank mozog ,forog, és lő ! -
lord nihilus #603 nekem nem szaggatott csak laggolt -
#602 Én ha fojt a játék, akkor bármilyen távolságról.
Csak sűrün szaggatott.
-
Gyönyörű ez a ködös-esős terep. Le vagyok nyűgözve.
Amúgy meséljétek el mi volt eddig a legnagyobb távolság amiről leszedtetek németet pl. M1-essel, vagy valamilyen puskával?! (gépfegyver érthető okokból nem jáccik és a sniper meg túl könnyű) A helyet mondjátok, kíváncsi vagyok.
Nekem eddig a legnagyobb táv az valószínűleg ezen a BAUPTE (D+9) előtti mocsaras területen jött össze. Nemtudom hány méter lehet ...
-
Levertük a tüntetőket! Grrrr -
lord nihilus #599 gratulálok !!!! -
#598 Végigtoltam!!
-
#597 Ja amúgy ti is úgy játszotok, hogy a hullák bennmaradjanak örökké? Kúrvajó, mikor térdig gázolok a fritz végtagokban! -
#596 "Kocka" ... Ez jóó ... Akkor biztos távol állok a kockától, ha 4 rohadt napig tart egy küldetés, mert napi 1-2 órát játszom max. Ez megnyugtat. Bár azt olvastam jobb is ha az ember nem egy erős játékos ehhez a cucchoz, mert azok csak Counter szerűen befutnak az MG42-es tüzébe és csodálkozva pislognak ha nemtalál a fejes a homokzsák résén keresztül. -
loserman #595 sikerült -
#594 Én nem vagyok kocka de nem is mondok igazat azzal, hogy nekem az utcsó a gép.
De én ezekben ha elakadtam, aludtam eggyet és másnap sikerült. -
#593 Kösz de már sikerült. Sirályul megoldottam:
1-es és 2-es osztag kintről tűz alatt tartották az épületben lévőket a balszárnyon és középről. Én közben jobbról a "sikátorba" rohanókat két gránáttal kirobbantottam a fedezék mögül. Aztán a balon is egy gránáttal honoráltam a ládák mögül tüzelőket, majd együtt leszedtük a balon, a teherkocsik mögött bújkálókat is. Ezután az épületben már csak egy fritz marad, azt egyedül oldalbalőttem és tovább is nyargaltam át az MG42 előtti nyílt terepen, egészen a szemközti ház mögé. (SAVE) Innen már egyszerű volt, 1-es adott elterelő fedezetet erről az oldalról a vasúti sínek mentén rejtőző fritzekre, mialatt én a híd alatt átfutva hátbalőttem 3-at és az MG mögött bújót, a negyediket Paige szívatta szét. Az utolsó raktár már maga volt a mámor, a bal kerítés fölött szinte vakon (ugrálva) kisoroztam 3 németet akik ott bújtak hátul és újabb kettőt a térdkalácsánál fűrészeltem el a beparkolt vasúti szerelvények alatti kis lyukon át. A maradék öt német már gördülékeny csapatmunka áldozata lett. -
#592 Ez után nem sokkal, de nem emlékszem pontosan.
Azon a pályán én is szívtam.
Én úgy csináltam az első épületnél, hogy beküldtem az embereket, h tűz alatt tartsák az ellent, én meg BALoldalról lelőttem egyenként őket. Pontosan ugyan ezt csináltam a következő hangárnál a vasút túloldalán. -
loserman #591 viszont a sajátomat nem tudom megcsinálni. -
loserman #590 az pedig nem annyira nehéz rész -
#589 Páásszek ... Szétszakadok ... Beleszakadok ... Csaknem tudok zöldágra vergődni azzal a raktárral a Carentan-i vasútállomás mellett. Pedig próbálom, de amikor benyomulunk akkor valami hiba mindíg beüt és ráadásul addig le kell ölni ugye 10-12 németet mire egyáltalán bemehetek.
Az a 88-as az mikor van, juteszembe ?! -
#588 Nem 2 van, henm vagy 10 ezen a pályán . -
loserman #587 Tényleg egy könnyű pálya volt . de a következő már nem annyira.