5
-
irkab1rka #5 quentit. Ha nem tetszik a rendszer, el lehet költözni.
Javaslom Ausztráliát és Újzélandot. Nagyon szép helyek, olcsóbbak és kellemesebbek annál, mint ami itt van. Állítólag az emberek is kultúráltabbak kicsit :) Sokan beszélnek magyarul, és nagy ívben leszarják az RTL klubot, mert tudják, hogy azon nincs is adás, csak valami reklámdömping, amit ideiglenesen 30 perces filmblokkokal szakítanak meg. Az is hülye, aki nézi, aki meg még fizet is érte... :))) -
#4 Nem flémelni akarok, de ezeken mozgókép a megjelenítésére csak kritikán aluli minőségben képes kijelzőkön reklámokkal teletolt tv-adást is bír nézni, annak annyi baj legyen :))))
A 6680-as kijelzőjének 176x208 pixel a felbontása, igaz, hogy 262 k színt tud, de ez még akkor is édeskevés.
A hsz. hangneme ellenére nem vagyok a haladás kerékkötője, sőt. -
quentit #3 Ez "némileg" kedvezőbb mint a Pannon GSM 69 Ft-os percdíjon nyújtott RTL-klub néhány(!) műsora.
Álltalánydíjon 9 csatorna... A PannonGSM ehhez képes maga a sátán! -
ThomasTheKoRner #2 Áááá..nem lenne az 2 perc....:D
Itt még az is vagizásnak számit ha valaki egy egyszerű szétnyithatós szines kijelzős telfont nyomkod....sajnos...
Én is feltettem a telóra a vissza a jövőbe I-et...de aztán nem vitt rá a lélek hogy BKV-n nézegessem..:P -
#1 elképzeltem, ahogy utazok a metrón (40 perc zötykölődés), és közben nézem a mobilomon a Sci-Fi csatornán a legújabb Stargate részt :)
Aztán eszembe jutott, hogy 2 percen belül tuti hátbaszúrna valaki