37
  • alibá a mezőrűl
    Jah , goth voltam :D
  • alibá a mezőrűl
    Az, mivel 5 nap alatt végigvittem :P Aztánmeg minek szarakodnék vele előlről?
  • alibá a mezőrűl
    Na az fps-ek méginmkább rakás szarok. Én az rpg-ket imádom , de nem az ilyen szarokat, hanem a hangulatos és jó játékokat mnint pl. Gothic I - II. A Morrowindben nincsen semmi csak bolyongás. Akkor inkáb felszállok egay buszra, leszállok , elsétálok egy faluba , bemegyek az erdőbe és bolyongok ott :p
    Arról nem is beszélve hogy a harcrendszer is egy rakás szarrrrrrrrrrrrr
  • Randal
    Komoly a gyerek.
    ha a TES3 3 napig volt fennt a G2 valszeg 5-ig.
    És az is biztos, hogy azért az van az első helyen, mivel abban ki lehet választani az irányítást:)
  • Yfel
    Kis javitas a cikkhez:

Most mentem a gyarto site-jara. A megjelenesi ido valoban karacsony, viszont a konzol platform XBOX 360 lesz nem az elso generacio...

Vehetek uj konzolt
    Y
  • Commandante
    Na ja, aki használni akarja a gépet, és nem nap mint nap buherálni, az PC-s játékkal ne kezdjen...
  • Yfel
    Ezért veszem meg XBOX-ra és nem számítógépre... Legutóbb amikor egy újabb videokártya fejlesztésre került (volna) a sor inkább konzolt vettem féláron... és így tuti, hogy csak belököm a játékot a gépbe és semmi problémám nem lesz a futtatásával...

Y
  • NEOreg3
    egyre érdekesebb vagy:D
    1 hónapja modntad, hogy best of 3 játék számodra:
    1. Gothic 2
    2. Gothic 1
    3. Elder Scrolls 3 - Morrowind

haxoror: nem szereti az FPS-eket
  • haxoror
    Akkor te az Obliviont is baromira unni fogod, sehol egy AK vagy M4, bombákat se kell a jelekre pakolni...
  • lokko
    megunni a morrowindet? :o hát ... nekem 3 hónapomba került míg totálra kimerítettem a világot, felfaltam-kiolvastam az összes könyvét, és felfedeztem mindent, ami felfedezhető ... világ szempontjából fenomenális volt, de programozó szemmel néha sírtam, hogy miket tudtak elcseszni, miközben mellette mekkorát alkottak ... amúgy első pillanatban mikor találkoztam vele és nem tudtam mi is ez a dolog, csak a zenéje fogott meg ... tényleg semmit nem tudtam előre a játékrol, csak azt hogy ezt megéri kipróbálni
  • Goth
    nem ment az sehova, csak le a gépemről amikor 3 nap alatt meguntam.
  • NEOreg3
    hát igen, mert az elder scrolls 3 és 4 grafikája úgy aránylik egymáshoz mint az UT2004 és UT2007
  • lokko
    mert a morrowind olyan nagyon ment?!!
  • alibá a mezőrűl
    fasság , hiába szeretem az rpg-ket, ha lenne fölös kéccázezrem a gépemre szartse költenék.
  • KIP
    LOL, azért azt is figyelembe kell venni hogy aki igazi játékőrült az úgyis megkeresi a jó gépre a lóvét, vagy szerencsés esetben apuci az asztalra odavásárolja neki
    De a lényeg ha tényleg olyan jó lesz mint azt leírják, valszeg nekem is be kell majd szereznem 1 ipari erőművet...
  • NEOreg3
    mert 2005-öt írunk
  • sweech
    vazeg ne magadhozz viszonyícsd már :DDD
  • Goth
    Mi a faszé basszák el a jó rpg-ket ilyen grafikával?
    a régi is jó volt, az legalább ment.
  • TheZsenyka
    I want it now...
  • Drawain
    Hardwireden azt olvastam, hogy a grafikai megvalósítások miatt kisebb lesz a terület. Aztán lehet mondanak mindenfélét...
  • Lazarus
    Azt igérik hogy nagyobb lesz a bejárható terület mint a Morrowindben... és a játékmenetet nagyjából kopizzák. Ez egy továbbfejlesztett Morrowind
  • Drawain
    Hamis a Killzone 2 videó - álítja az IGN. A Guerilla egyik illetékese a vele készített interjúban elmondja, hogy a videó gyakorlatilag azt a hangulatot prezentálja, amelyet el kívánnak érni a fejlesztés végéig. Az IGNXbox munkatársa, David Clayman biztos benne, hogy a múvi nem ingame. Mint elmondta, a felvételen minden mozdulat több kicsi animációból állt - ez egy teljes játékban kivitelezhetetlen lenne, főleg ekkora részletesség mellett. David kijelenti, hogy az anyag 100% CG.
  • démonigyerek
  • jefferson83
    Rendben,ott a pont a SWBattlefront nekem is bejött. A videóból meg nem sokat szűrtem le. valószínű azonban a játék nem nagyon fog hasonlítani rá, persze ez csak megérzés.
  • sweech
    nekem pont azért tetszik...a SWBattlefrontba is tetszett az ilyen elmosódás...
  • lokko
    na most akkor mi van a killzone videoval? amit én láttam belőle abból csak az biztos, hogy az én gépemmel (P4 3GHz + Radeon 9600XTG) sőt teljesítményének a tízszeresével sem lehet élő időben olyan képeket legenerálni ...
  • galocza
    várjuk szeretettel, egy dologtól félek (és asszem joggal): nem lesz egyben bejárható, nagy terület. szvsz a mw hihetetlen szabadságérzetének komoly hányadát ez adta. mentél, mentél és mentél és még mindig nem értél a rohadt sziget végére - mindezt folyamatos töltögetéssel, megszakítás nélkül (és persze memory flow-val 8).
  • jefferson83
    Az erdősre gondolsz? Nekem az úgy tűnik mint ha egy kicsit el lenne mosódva. De majd megnézzük "élőben" most töltöm a videót :)
  • Cat #9
    a sony és a microsoft is jól átbaszta a népet az E3-mon, csomo játékvideó hónapokkal előre renderelt volt.
  • NEOreg3
    még nem jelent meg, de ha csak a hivatalos oldalra akarsz menni, akkor megtalálod a cikk legalján
  • Emmegki
    "A játék első részében, a börtönből kiszabadulva egy erdőben találjuk magunkat." - Már megint lesittelnek? A Morrowind is úgy kezdődött.
  • sweech
    a 2. kép baromira szép...
  • sokadikgab
    "Szakértői vélemények szerint a fake-Killzone videó"

Ez mit jelent?

Nem volt igazi a Killzone video? Mert nekem nagyon tetszett!!! Utos jatek lehet.
  • mongoose18
    az engem is érdekelne.
    esetleg egy linket vki?
  • Árnyvadász
    Videóban a harc azért sokkal jobb volt, mint a Morroban (ahol valóban csapkodás), hisz a fizikai rendszer élvezhetobbé teszi. De ezt a combat enhanced-et megyek és töltöm is le :)
  • haxoror
    Bár tökmindegy mert ha lesz olyan moddolható mint a 3. akkor ehhez is lesz combat enhanced
  • haxoror
    "A harcrendszer a Morrowindben látott módon működik, ami egyszer már jól bevált, nem is érdemes változtatni rajta."

köh.. köh.. köh..