Elder Scrolls 4: Oblivion előzetes információk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem is beszélve hogy a harcrendszer is egy rakás szarrrrrrrrrrrrr
ha a TES3 3 napig volt fennt a G2 valszeg 5-ig.
És az is biztos, hogy azért az van az elsõ helyen, mivel abban ki lehet választani az irányítást😊
Most mentem a gyarto site-jara. A megjelenesi ido valoban karacsony, viszont a konzol platform XBOX 360 lesz nem az elso generacio...
Vehetek uj konzolt
Y<#vigyor2>#vigyor2>
Y
1 hónapja modntad, hogy best of 3 játék számodra:
1. Gothic 2
2. Gothic 1
3. Elder Scrolls 3 - Morrowind
haxoror: nem szereti az FPS-eket
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De a lényeg ha tényleg olyan jó lesz mint azt leírják, valszeg nekem is be kell majd szereznem 1 ipari erõmûvet... <#nevetes1>#nevetes1>
a régi is jó volt, az legalább ment.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ez mit jelent?
Nem volt igazi a Killzone video? Mert nekem nagyon tetszett!!! Utos jatek lehet.
esetleg egy linket vki?
köh.. köh.. köh..