6
  • TH448
    #6
    Az igazi poén az, hogy megjelenik az X86, pedig hamarosan cserélni kellene az egész architektúrát...
    Viszont ami tetszik: ez sztem elég lenne egy HTPC-nek otthonra, ráadásul passzív hűtővel?! :) Huhh.
    Az árakat nem ismerem, viszont lehet, h olcsóbban jön ki egy normál proci valami olcsóbb vízhűtéssel. Majd ha olcsó lesz, és lesznek tesztek, akkor lesz igazi vélemény...
  • MrTressy
    #5
    jó móka ha jönnek az x86os mobil cuccok :D már csak az nvidia mobil grafikus procija kell és kész a telcsiben a mini pc :)
  • waterman
    #4
    szerintem ez nagyon jó!! kíváncsi lenék mire képes ezzel az 533 mhz-vel, és a mostani gyártástechnológiákkal! már gondolkodtam én is via epia alapú szerveren itthonra, de egy kicsit nekem magas volt az ára.. ha ebbe még valami alapszintű grafikus csoda is került...:):)
  • arty
    #3
    nyilván ezért nem alkalmazzák kis kézi eszközökben ... ráadásul én ugy tudom, itt a grafikus mag is a "prociban" kapott helyet!
  • juhand
    #2
    Caro: blablabla..
    A VIA EPIA platform már évek óta piacon van, és én használom PC-nek. Az EPIA-kon Win98,2000,XP,Linux is elmegy. Sajnos az EDEN prociknak kicsit nagyobb (5x) a fogyasztása mint a Geode-nak.
  • Caro
    #1
    Ql ez a proci. Szerintem akár PC-ket is építhetnének belőle. Irodai munkára bőven elég az 533 MHz. És akkor mennyivel kevesebbet fogyaszt!
    Meg az is pozitív, hogy végre a hordozható eszközökbe is betörhet az x86-as architektúra. Jó lesz már ott is egy kis kompatibilitás.
    Vagy akár x86 alapú kisautót is építhetünk. :D