V8,V10 - a jenki erõgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En is most hetvegen teszem teli alomra az autot.

bízzunk benne!

...sose azt nézd...

LordVenom
Majd áprilisban feléled! <#vigyor>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

nagyon lehalt a topig!

...sose azt nézd...

Jo volt. Igaz rohadt hideg volt es a Camaro kicsi volt (alvas szempontjabol)
Ha jo ido van a kocsi mellett alszom :D

LordVenom
Hát autóügyileg nekem a legrosszabb,de buli szempontjából a legjobb az utóbbi 5 évben. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

3Error
bazze, erröl is lemeardtam...
jó volt srácok?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Mar vege van :)
Egyebkent auto+2 ember 5 ropi volt.
Latogatonak 2500

peti193
komáromi amcsis találkozó belépõje mennyibe fáj nem tudja valaki???????

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

LordVenom
Gyere majd hozzánk csapódsz. De csak ha szereted a sört,meg a nõket...:)))

Vagyis meg nemtom. Ugy volt haverokkal mennek de most ugy nez ki hogy nem ernek ra. Egyedul nincs kedvem elindulni. :|

Tervezem. Ja.

LordVenom
Frankó a gép. Jössz Komáromba?

ChevyG
fuuu, 1 hónapja kötöttem biztostást polskira 40e-ért<#falbav>
Dehogynem. Olvassgass picit a biztositasok utan. En azt tettem.

ChevyG
hmm, akko valami nem stimmel
A nevemen van.

ChevyG
szal nem...
ChevyG
az hogy lehet? nem a Te neveden van?
evi 50 korul

ChevyG
és mennyi lessz a biztositása (ha nem vagyok indiszkrét:S)?
Ja

ChevyG
5lityós?
ChevyG
<#eljen><#eljen><#eljen>
BiG G
ejjha nem semmi <#wow2> nemrossz, nemrossz! :DDD aztán csak túráztatni reggelente, hadd keljenek a szomszédok eme isteni muzsikára

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DJ Skyline
ejjj!<#eljen><#eljen><#eljen>

Loál János
VOÁV!
Grat hozzá! :O)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Képet! :O)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tegnap meglett az elso autom es az elso v8s amcsi vasam. :D
Boldog vagyok. Remelem meg sokaig es nem lesz meglepi.

LordVenom
A haveromé,csak azért írok róla,mert 3-an vagyunk V8 fanatikusok akik évek óta járjuk a bécsi,komáromi,pesti stb...amcsi autó találkákat,és általában mindig együtt megyünk mulatozni,fõleg ha ilyen autókról van szó. Egy éven belül tervezek egyet én is. <#vigyor2>

Most akkor a tied, haverode vagy kettotoke?

LordVenom
Ja,5 és fél méter hosszú,és több,mint 2 méter széles. A McDrive-ba nem tudtunk bemenni vele. <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

I.C.ram
Ne izgulj, nem fogok.
I.C.ram
Jól néz ki, bár ez inkább a cirkáló kategória, mint a sportos :D
Akkor mar lattam rola kepeket. Tenyleg szep. Csak a szinet nem ertem. OT-n remelem nem baszogatjak majd erte.

Akkor ne vegyel. Szerintem semmi gond nincs a 80-s evekbeli autokkal.

LordVenom
Így néz ki a srác,csak okker-sárga:

LordVenom
1972-es. Nagyon durva darab. Egyébként pont az Impala az egyik,amelyik tetszik 90 körüli évjáratban is. Pedig nekem is a régi darabok a bejövõsek. <#nyes>

I.C.ram
Minõségben konvergálnak a nullához, rondák, mint a bûn, technikailag elavultak, stb.

Én biztos nem vennék 75 utáni amerikai autót.
BiG G
80 után is voltak-vannak szép darabok, igaz a hõskorát 1940-70 közt élte az amcsi autógyártás

80 utani miert is hulladek?

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
I.C.ram
ilyen:

I.C.ram
Unokatesóm haverjának volt egy SS Impalája, de sajna az új, talán 95-ös, de elég bitang votl az is. Ráadásul fekete+foliázott üveg. Állítólag még a biztonsági õrök is így köszöntették õket, hogy maffiózók :D
I.C.ram
De ugye nem valami ratyi 80 utáni hulladék? :)
LordVenom
Gyerekek,megvan a Chevy-nk! Gyönyörû! 1200 kilómétert hoztuk a németektõl,és bírta gond nélkül. Teljesen gyári rajta minden,és 2 hetes fényezés van rajta. Majd rakok fel róla képeket is,hogy ha valaki jön Komáromba megismerjen minket! ;)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Skyline
pontosan! :)

BiG G
egy kicsit szét van húzva a kép... amugy nagyon állat verda, a Smokey és a Banditákban volt ilyen Trans Am :)