1196
-
-
#234 hm...
nemigazan emlexem hogy sokan vagiznek azzal hogy itt vagyok.. te vagy az elso aki felhozza ezt a dolgot.. pedig mar masfel eve itt vagyok es 4 eve forumozom.. tehat masfel ev utan csak te szoltal eddig.. bar nemtom mire ertetted ez a "jellzem" dolgot.. orulnek ha leirnad mikor erezted ugy hogy en vagiznek vele...
en inkabb arra emlexem hogy ha valaki elszolta magat hogy en hol vagyok akkor arra valaki kiakadt en meg elpirultam ( magamban)
amugy Florida -
AlbertoHUN #233 Csak lattam tobb hozza szolasnal, hogy "jellzed", hogy itt vagy amerikaban, ami nem gond, mert mi is hasonloan viselkedtunk. Es egyebkent merre vagytok? -
#232 friss a dolog nincs harag??? mirol van szo?
amugy kicsit tobb mint 1 ev
-
AlbertoHUN #231 Csocso, miota vagytok kint? Lattom meg friss a dolog.... , De azert nincs harag... -
#230 Háth nem pont, mivel az egy Pontiac GTO, és a Hazárd megye lordjaiban egy Dodge Charger volt LIke that:
-
#229 Hazárd megye lordjai rulzz -
#228 Na háth épp erről van szó bakker!!! Nem mondom hogy nem megy, de akkor is, nem az a feeling, amit régi muscle carok ad(hat)tak (mivel nem volt szerencsém egyiket se vezetni, csak sejteni tudom, de megvan rá az alapom ;)).
Nem nehéz bármelyik új kocsiba betenni egy V8-ast, de ez akkor sem ugyanaz, és sokan mások is ezt mondják. -
#227 Khmmm...
lehet, hogy dobnék egy hátraszaltót, ha ilyennel rohangálnék a Mondeom mellett...
Azért ebben is ott dübörög az a 8 henger 16 szeleppel... (csak már nem igazi muscle) -
#226 hat... azert nem lehet egy rossz dog... lehet faszabban megy mint a regi gto-k -
#225 Ja hogy erre gondolsz? Háth kérlek ez egy szemét :) A régihez kb annyi köze van hogy ezt is Pontiac GTO-nak hívják -
#224 lol:) jo ez igy nekem:) -
#223 szép ez azért :))
csocso, tudod a bill.el kapcsolatban : alkoholos filc, azt kész ;D -
#222 GTO
Grand prix
-
#221 Gondolom az első generációs GTO-ra gondoltál,annak hasonló az eleje,mint a Gran Prix-nek. Hát,szerintem elég nagy was ist das,de lehet ez abból is fakad,hogy a GTO indította el az izomautó mániát,és itthon egy darabról tudok,ami a 60-as évekből származik... -
#220 Nem egy nagy was ist das? háth azér én kurvára örülnék egy ilyennek :D Ja meg a másik hogy te minden nap milliós autócsodákat látsz, és nem kell mást tenned mint kinézned a villád ablakán
-
#219 ooo.. az elobb lattam egy GTO-t.. mondjukkivulrol nem egy nagy vaszisztadsz..
elolrol olyan mint az egyik grand am vagy grand prix?? vagy mittom en.. hatulrol meg nemtom -
#218 Háth igen az S7 az odabasz :)
Meg ez is Szép patái vannak a paripának
-
#217 a saleen nemsok amcsi gepcsodat tuningol.. leginkabb mustangokat csinalnak mar reges reg ota mustangokat tuningolnak... nomeg ott van a nagyon utos S7.. ami uberul megy -
#216 Ehh, értem
Egyébként nem rossz a Focus, de ha valaki meghallja a Saleen nevet, akkor rögtön a Corvettekre, meg a többi amcsi gépcsodára gondol -
#215 azert nem irok ugy mert a billemen nincsenek olyan betuk.. arra meg lusta voltam hogy kikuldessek magammal egy magyar bill-t.. -
#214 nem is tudtam hogy a Saleen ceg Focusokat is tuningol:
teljes neve:
Saleen N2O Focus
igen.. n2o:) alapbol nitroval adjak a kocsit:)))
nitroval majdnem 2 mp-nyit megy jobban 1/4 merfolden es gyorsulasban is.. amugy a nitros 1/4 ideje 14 mp/96 mph
0-100 ra pedig olyan 5.8 mp
150 bhp @ 5750 rpm (225 bhp nitroval) -
#213 Bazze mákos És amcsiból nem lassú a SG? (tom hülye kérdés, de ez jutott eszembe rögtön , ja és azér nem írsz ékezetes betűket? ? Ilyeneket: ŐŐŐŐŐ, ŰŰŰŰŰŰ ) -
#212 igy van... regebbi saleen mustangot mar lattam 2-3 szor is.. de az ujabbikbol meg csak most eloszor.. pedig irto sok mustang maszkal az utakon... -
#211 Egy tervrajz az új 'cuda conceptcar-ról:
-
#210 Jól beszélsz Venom mester :)
Örülök hogy visszatértél köreinkbe -
#209 Na hello!
Látom Chief elmondta miért voltam távol,de megoldódott a gond...
Jah,ilyen új Mustang volt most kiállítva Pesten is a Sportautó kiállításon,ha jól tudom.
Challenger-t tudsz venni kint svájcban,vagy a hollandoknál,esetleg a németeknél is,vedd fel a kapcsolatot magyarország eddigi egyetlen Challenger-gazdájával,akinek tavaly óta van egy ilyen gyönyörű paripája.
Egyébként nekem a 'cuda és a Challenger narancs-ban vagy rikítózöldben a legszebb. Anno ezek voltak a musclecar jellegzetes színei,mert a vad autóknak vad szín járt... -
#208 -
#207 Háth baszki jól nyomja Így már érthető hogy láthatott Saleen mustangot -
#206 nem viccelek...de azért mondom,hogy majd ő megmondja...én régebben így tudtam... -
#205 Ok, köszi :) -
#204 Te most szivatsz??? CSOCSO Floridában él??? -
#203 nem pesti...CSOCSO USA-ban él,ha jól tudom...ott is valahol Floridában vagy hol...nem akarok hülyeséget mondani,majd ő megmondja pontosan!:D -
-
Chief #201 LordVenomnak behalt a gépe, azért nincs itt.
Gondolom miután megjavítatta ismét vissza fog járni a fórumra! -
#200 ??? -
#199 Ehh ha nekem annyi pénzem lenne :D De hát komolyan megérné az biztos -
Freeeee #198 Lenne.8-10 milliobol megoldhato lenne. Bar azert meg nemkapnam meg a legjobbat. Egy jol kinezo Challenger 35k-150 ig talalhato.(Dollar) -
#197 Neked lenne egy ilyenre pénzed is? -
Freeeee #196 Igen a szine eleg fura,nekem is jobban bejon a fekete,piros csikkal,vagy forditva. Egyebbkent eleg regota vadaszok egy ilyen autora,de europaban szinte beszerezhetetlen,az usa-bol pedig nem egyszeru behozni:(